hisyam1994 Publish time 17-10-2017 04:45 PM

nak buat loan dgn easy rhb sekali lagi

berkaitan dgn tajuk kat atas..soalan nye adalah..boleh ke nak buat loan dengan easy rhb sekali lagi tanpa slip gaji?.. sbb skg join SL1M tak de gaji..tapi dpt la elaun boleh komit bulan2..

loan yang lama dgn easy rhb adalah asb loan..saya pakai 3 thn je ..skrg dah terminate..record saya bayar loan tu bulan2 memang cantik..kalau boleh pinjam base on my record nice jgk an..:loveliness:

Megikari Publish time 17-10-2017 06:44 PM

Tak payah la buat loan easy ni dik. Ko dah tengok interest rate dia? Scary gila woiii...

sharpman Publish time 18-10-2017 04:01 AM

Interest tinggi..

Lagi satu takde slip gaji tak boleh dik.. dia tgk EPF statement jugak

netto_ Publish time 18-10-2017 10:37 AM

Jgn la menempah buat personal loan ni sume. Interest tinggi. Pastu karang bertahun2 nk tunggu abes baya. Ape kate try buat loan kt parent ke? Dgn parent kene tahan bebel je la.

jue10 Publish time 19-10-2017 08:36 AM

utk pe ko nk personal loan tu dik. ng easy plak tu. bdk2 muda skg ni blm pape dh blaja berutang. xfhm btl. lain la klu btl2 emergency/ memerlukn. bkn apa. loan2 ni nt nyusahkan kita je nk byr blik. ng interest lg. brtahun2 nk kena hbskn byr. klu ko smpan duit tu pn lg bgus.

Pink_Purple Publish time 19-10-2017 09:30 AM

tanya je pihak bank,

cikrosienona Publish time 19-10-2017 05:12 PM

Tanya je dkt RHB easy counter directly dik.
Kalau u boleh accept rate tinggi dia, go ahead.
tp the fact u under skim tu, u xde kerja tetap.. apa ur plan to byr balik?

WikiPinjaman Publish time 11-12-2020 01:37 PM

memang perlu bagi slip gaji....walaupun mohon kali kedua... bank mana mana pun sama. tak kisah scb, mbb, hlb,rhb,affin atau loan agent.

copy_paste Publish time 11-12-2020 08:06 PM

masih ade ke easy rhb

Redmyvi Publish time 15-12-2020 12:51 PM

copy_paste replied at 11-12-2020 08:06 PM
masih ade ke easy rhb

tula kan.. ada lg ker?? tgk mcm dah tutup byk kiosk dia..

copy_paste Publish time 15-12-2020 04:34 PM

Redmyvi replied at 15-12-2020 12:51 PM
tula kan.. ada lg ker?? tgk mcm dah tutup byk kiosk dia..

rasanya dah xde easy rhb, yg ada rhb je
Pages: [1]
View full version: nak buat loan dgn easy rhb sekali lagi


ADVERTISEMENT