misswa Publish time 22-11-2017 07:17 AM

Pinjaman peribadi / koperasi

Hello. I nak tanya la kat sini sapa ade pengalaman buat pinjaman dengan koperasi. Iols nak buat beli rumah tapi rumah tu below value market iols tak lepas nak buat loan rumah. So try buat personal loan tapi tak lepas juga sebab i gov status kontrak. Semua bank tak lepas. Nak status tetap je. Lepastu i google2 i jumpa ade koperasi2 yang boleh bagi loan pada staff gov status kontrak macam i. Boleh percaya ke uols. Risau lah sebab ade satu blog tu i baca ade komen cakap berhati2 lah dengan diorang ni. Sesiapa ade tak pengalamn or tahu apa2. Please share. {:1_515:}

misswa Publish time 22-11-2017 09:19 AM

Koperasi tu macam kospek ke rce yayasan, kowaja etc.

anisazry Publish time 16-7-2018 01:02 PM

jinggagurl Publish time 18-7-2018 08:04 PM

Interest tgi kan kalo koperasi

greenkoploan4u Publish time 3-11-2018 02:09 PM

Berjalan_kaki Publish time 10-12-2018 03:08 PM

WikiPinjaman Publish time 11-12-2020 02:08 PM

Pages: [1]
View full version: Pinjaman peribadi / koperasi


ADVERTISEMENT