CARI-HBZ Publish time 7-2-2018 03:48 PM

Wanita akan sangat sensitif bila...

Edited by CARI-HBZ at 7-2-2018 03:51 PM



Berbeza dengan lelaki, kaum wanita lebih sensitif dan mudah merajuk. Walhal tentang perkara kecil pun boleh menyebabkan sesetangah wanita akan moody dan emo sepanjang hari.

Pada pandangan korang, apa punca paling utama yang boleh membuat wanita cepat sensitif?
http://3.bp.blogspot.com/-hu6bR8GRKyc/U5kQ71-fu7I/AAAAAAAAA50/3Vxj9vNd_Lo/s1600/blog6.jpg






missjuli Publish time 7-2-2018 04:16 PM

Tak boleh pilih semua ke ? sbb perempuan sensitif dalam semua situasi yg diberi.. hahaha

cc84 Publish time 7-2-2018 04:28 PM

datang bulan´╝îpms

mrizumi Publish time 7-2-2018 05:28 PM

Vote semua boleh ke?:lol:

missinpiece Publish time 7-2-2018 06:30 PM

Time lapar ngan mengantuk, jgnla nak cungkil2 :lol:

meisapoya Publish time 7-2-2018 09:03 PM

Semuaaa di atas tapi kena pilih 2 yg paling utama la plak :lol:

tomaz Publish time 7-2-2018 10:28 PM

Before dtg bulan. Time PMS tu. Time datang bulan iolss leklek je. Dah la selalu lapar time tu. Rengsek je rasa ;P

MRX Publish time 7-2-2018 10:33 PM

Semua yg kat atas :bye:

onexox97 Publish time 7-2-2018 11:09 PM

bila suami kata kita isteri pemalas pun sensitif jugak sbb mana ada malas cuma tak rajen je :lol::lol::lol:

zawara Publish time 7-2-2018 11:19 PM

Sbb lapar... Hahaha ai cpt lapar,bila lapar..Marah..Bila da dpt mknan, terus happy hahahahaha..

whitePoison Publish time 7-2-2018 11:55 PM

sebagai perempuan i pun tak tahu kenapa ;P
nak perhatian dengan orang tersayang je..:'( :lol:dengan orang lain mane ade buat macam tu :lol: :lol: lantak kan :lol: :lol:

nooriesz Publish time 8-2-2018 01:11 AM

yg psl merajuk dgn bf tu.. klu aku pegi lantak la.. xnk balas sudahh.. tp pesen aku ade lori ade bas ;P;P

slalunye pms dgn time ngantok la.. klu lapor tu ok lg kot.. membezakan dgn pempuan pun tgk isu gakk.. kihkihkih

raihaneem Publish time 8-2-2018 07:50 AM

Sblum dtg bulan...mmg sensitif sgt...dah dtg..ok ja.
Suami lmbat balik..hihi....

hanna88 Publish time 8-2-2018 09:16 AM

Nak perhatian.. Bukan nak manja sangat pon.. Be good listener to her

mokcikKSKB Publish time 8-2-2018 09:24 PM

Sensitif2 pompuan pun ramai jugak yg hadap ngan perangai jantan yg berbagai ragam...heran khennn?jaga laki lg susah dr jaga bini.

salmon-suki Publish time 8-2-2018 10:03 PM

Urm...kalau time pms pn ada gk,time supermoon pn ada gk,tp tgk mood,kdg2 sensitif y amat,kdg2 relax2 je..lau lapar,mmg xigt dh kt dia,fokus cri mkn dulu..kekeke~;P;P:lol:

zd84 Publish time 8-2-2018 10:41 PM

sah2dtg bulan 🤣🤣🤣

estrelle Publish time 8-2-2018 11:40 PM

Nape i rasa pms ke tak mcm sama je.takde kelainan pon.

rogayahtop Publish time 8-2-2018 11:43 PM

kalau bos perempuan pun sama dik.kat group whatsapp akak masing2 dok bercerita pasal bos perempuan.hanginnya mcm dia yg buat keje padahal masuk ofis tgh,lepas tu org dah nak balik masa tu la sebuk nak meeting.

maitang Publish time 9-2-2018 08:30 AM

time lapar lagi teruk dari datang bulan. mmg boleh kena telan
Pages: [1] 2 3 4
View full version: Wanita akan sangat sensitif bila...


ADVERTISEMENT