Truth.8 Publish time 27-2-2018 10:57 AM

kematian sir devi - death sri devi- dari awal lagi dah tau..frm begining I knew

Edited by Truth.8 at 27-2-2018 11:29 AM

kematian bintang filem sri devi....konon nya mati kerana heart attacked....dari awal2 lagi saya boleh rasa bukan mcm itu
siapa dalang? x perlu sebut nama...i bagi clue   :orang nya gemuk...itu dlm vision dan naluri saya kuat sebut orang itu .sebab ? $$$$$$$$

kita tunggu cara kes ini di kendalikan ...

May she rest in peace...I will pray for you that justic is done...{:1_545:}

https://www.malaysiakini.com/hiburan/413562

Serangan jantung bukan punca Sridevi mati

Hari ini, 7:32 am   Hari ini, 8:01 am

Read more at https://www.malaysiakini.com/hiburan/413562#XmXbrGjWH7lAhiUc.99

nisako Publish time 27-2-2018 11:16 AM

so dia mati dibunuh ke?:o

Truth.8 Publish time 27-2-2018 11:26 AM

Edited by Truth.8 at 27-2-2018 11:27 AM

nisako replied at 27-2-2018 11:16 AM
so dia mati dibunuh ke?
....hmmm..tunggu lah kes ini.....
x kan minum arak mati? apa dlm arakitu???
tunggu lah ya

sri devi pelakon active...boleh menari dan lain2 x kan mati serang jantung..

umbut Publish time 27-2-2018 11:37 AM

Terkejut jugak.. tiba2 heart attack:'(

Truth.8 Publish time 27-2-2018 11:49 AM

umbut replied at 27-2-2018 11:37 AM
Terkejut jugak.. tiba2 heart attack

saya terkejut juga....mendiangkerap bersenam-mediatasi - jaga makan....mana mungkin serang jantung...ini semua manusia punya kerja lah

mienina Publish time 27-2-2018 12:03 PM

Dengar berita pg td pun polis dubai taknak release mayat mendiang. Sbb diorg rasa cam pelik cara kematian ni. Diorg nk siasat lg..

rainbowrainz Publish time 27-2-2018 01:38 PM

Akan laki die bunuh

Truth.8 Publish time 27-2-2018 01:52 PM

mienina replied at 27-2-2018 12:03 PM
Dengar berita pg td pun polis dubai taknak release mayat mendiang. Sbb diorg rasa cam pelik cara kem ...

itu lah...jgn mudah percaya walau pun mereka yg rapat dgn kita...x semestinya senyum2 itu semua baik

Harap2 si gemuk di siasat cepat2...itu firasat saya yg ckp si gemuk itu

Truth.8 Publish time 27-2-2018 01:53 PM

rainbowrainz replied at 27-2-2018 01:38 PM
Akan laki die bunuh

hmmm no comment :loveliness:

rainbowrainz Publish time 27-2-2018 02:01 PM

Truth.8 replied at 27-2-2018 05:53 AM
hmmm no comment

Tp sbb duit ke..cite le..pls cite sambil mkn pengat pisang u story le skit2... lapa ni :)

whadda Publish time 27-2-2018 02:16 PM

Kunjungan Sridevi ke Dubai disertai suaminya, Boney Kapoor, 62, serta anak bongsu mereka Khushi, 17. Seorang lagi anak mereka Janhvi, 21, bakal memulakan langkah sebagai pelakon secara rasmi tidak lama lagi. Dia sedang dalam proses penggambaran filem peramanya Dhadak.


mesti u suspect husband dia kan.. sape je lagi yang pergi sekali

Truth.8 Publish time 27-2-2018 02:26 PM

rainbowrainz replied at 27-2-2018 02:01 PM
Tp sbb duit ke..cite le..pls cite sambil mkn pengat pisang u story le skit2... lapa ni

saya x nak komen....cuma dlm version saya nampak gemuk itu lah

Truth.8 Publish time 27-2-2018 02:27 PM

whadda replied at 27-2-2018 02:16 PM
mesti u suspect husband dia kan.. sape je lagi yang pergi sekali

No comment....tunggu pihak berkuasa siasat...:loveliness:

Truth.8 Publish time 27-2-2018 07:12 PM

Edited by Truth.8 at 27-2-2018 07:13 PM

Setahusaya mendiangvery health conscious....x mungkin mendiang ambil arak. ...soalan maut : arak ada jual di negara arab ke???{:1_550:}


jarang saya dengar orangmati dlm baththub.....kecuali ada tangan2 jahatpaksa ...fikir -fikir kan lah

mienina Publish time 28-2-2018 10:42 AM

Hope ada justice utk mendiang klu btl it wasnt accident

Truth.8 Publish time 1-3-2018 10:51 AM

mienina replied at 28-2-2018 10:42 AM
Hope ada justice utk mendiang klu btl it wasnt accident

Back in India, Times Now today reported that the post mortem examination on Sridevi had been performed by doctors from the “Preventative Medicine unit” rather than by a forensic pathologist.

Movie industry insiders and politicians have also weighed in on the tragedy, adding to the confusion.

Indian choreographer Saroj Khan asked simply: “How can bathtub drown her?” while actor and talk show host Simi Garewal sparked drug rumours after pointed out “uncanny similarities” between the deaths of Sridevi and US popstar Whitney Houston.

link :http://www.news.com.au/lifestyle/real-life/news-life/bollywood-legends-bizarre-bathtub-death-sparks-conspiracy-frenzy/news-story/704060fccd8d6d5642dea5d62e3ca28d

eclipse Publish time 1-3-2018 01:52 PM

i'm curious? why topic sridevi masuk board agama?

mienina Publish time 1-3-2018 05:43 PM

Truth.8 replied at 1-3-2018 10:51 AM
Back in India, Times Now today reported that the post mortem examination on Sridevi had been perfo ...

Nama arjun kapoor pun naik dlm news tu ye... pakatan kah ini? Huhu

ibnur Publish time 6-3-2018 09:17 AM

banyak laaaa vision kau...MH370 pun vision kau

Zazama Publish time 6-3-2018 09:30 PM

Aik! Salah tempat ni...
Pages: [1] 2
View full version: kematian sir devi - death sri devi- dari awal lagi dah tau..frm begining I knew


ADVERTISEMENT