CARI-HBZ Publish time 19-7-2018 03:01 PM

Berapakah Pendapatan Bulanan Anda?

http://www.sinarharian.com.my/polopoly_fs/1.555732.1471999097!/image/image.jpg_gen/derivatives/landscape_624/image.jpg

Saja nak buat sedikit kaji selidik, berapa pendapatan bulanan anda. Detail pengundi dirahsiakan. Sila jawab dengan jujur. Terima kasih


http://m.utusan.com.my/polopoly_fs/1.637167!/image/image.jpg_gen/derivatives/landscape_650/image.jpg





cmf_ctrl Publish time 20-7-2018 10:19 AM


ramainya yang gaji 10k ke atas. kaya2 korang ni

cairel_azlie Publish time 20-7-2018 01:59 PM

cmf_ctrl replied at 20-7-2018 02:19 AM
ramainya yang gaji 10k ke atas. kaya2 korang ni

Boss2 bnyk lepak dlm cari.com... hehe staff kena buat keja....:lol:

Orix Publish time 22-7-2018 10:22 AM

Uik. Ramai nye yg 1k ke bawah? Ada lg ke kerja tetap yg 1k ke bawah skrg gajinya?

Skuau Publish time 22-7-2018 09:50 PM

Orix replied at 22-7-2018 10:22 AM
Uik. Ramai nye yg 1k ke bawah? Ada lg ke kerja tetap yg 1k ke bawah skrg gajinya?

lu tak mau..bangla,nepal,myanmar,indon ada.....

tunangku Publish time 22-7-2018 10:43 PM

Orix replied at 22-7-2018 10:22 AM
Uik. Ramai nye yg 1k ke bawah? Ada lg ke kerja tetap yg 1k ke bawah skrg gajinya?

Ko laki ke.ppuan

skinsandstars Publish time 23-7-2018 02:15 PM

Orix replied at 22-7-2018 10:22 AM
Uik. Ramai nye yg 1k ke bawah? Ada lg ke kerja tetap yg 1k ke bawah skrg gajinya?

Konsep gaji bersih untuk berjoli 1k kebawah kot tu memasing?

chinta89 Publish time 23-7-2018 03:07 PM

kaya sorang2 wooooooo

jojooscar Publish time 24-7-2018 08:04 AM

semoga sentiasa dimurahkan rezeki korang

alaa Publish time 24-7-2018 11:51 AM

rahsiaaaaaaaaaaaaa

jaja8 Publish time 24-7-2018 02:21 PM

gaji beriban tapi yg dpat guna tuk enjoy ciput je..banyak nak membayornye

sikatkutu Publish time 26-7-2018 09:58 AM


apa guna gaji beriban kalau bagi mak ayah rm100 je sebulan. tu pun celus:lol:

AaydenChong Publish time 27-7-2018 10:19 AM

cmf_ctrl replied at 20-7-2018 10:19 AM
ramainya yang gaji 10k ke atas. kaya2 korang ni

pattern je, klau ambik payslip, mane ada 10k

Zuzu19 Publish time 9-8-2018 08:29 PM

berangan dapat 10K

seri_mawr Publish time 29-8-2018 10:22 AM

AaydenChong replied at 27-7-2018 10:19 AM
pattern je, klau ambik payslip, mane ada 10k

hahhaha....dengki ke apa ni...
bior la...dah gaji derang bnyk...

tu basic....ke gaji bersih tu yang 10000 ke atas tu...?

farlis Publish time 22-11-2018 03:49 PM

lagi besar gaji, lagi besarla keraknyaaaa

mizruncing Publish time 6-3-2019 10:15 AM

bestnya gaji byk. tp komitmen pn mesti byk kan. bila la nk gaji 5k ;P pray for me
Pages: [1]
View full version: Berapakah Pendapatan Bulanan Anda?


ADVERTISEMENT