xtahumenahu Publish time 25-12-2018 09:13 PM

Btol2 jatuh cinta dgn 2 org kot...
Tp sorg yg btol2 beri kesan dalam hati smpi sekarang

nuerulcayang Publish time 27-12-2018 11:10 AM

anastasia7 replied at 25-12-2018 07:09 PM
Fuh. Yg terbaik

pengalaman hidup...{:fullo

arzai Publish time 28-12-2018 09:26 AM

2 orang. yang 1st tu masa study nun di benua amerika. Kena reject ngan family. Lama solo sebelum jumpa yang kedua. Sekarang bahagia dengan kedua.

misc Publish time 28-12-2018 11:55 AM

Tak ingat dah pun. Playgirl seharusnya ramai skandal, bf kureng. Kenangan zaman student la ni. Sekarang udah insofff.

maitang Publish time 3-1-2019 01:51 PM

1 je.. kawen pon ngn dia.. cerai pon dengan dia gak haha

rosseamanda Publish time 7-1-2019 03:50 PM

walaupun lebih dari sorang, aku vote 1 je. cukup la org rumah aku jd kekasih hati aku :D

Achubam Publish time 13-1-2019 01:55 AM

Sorang je pastu dia curang. Hanat

EvieWanKenobi Publish time 28-1-2019 08:03 PM

kekasih gelap pun dikira sekali kah?:$

leyassi Publish time 11-2-2019 11:58 AM

omaii. baru vote. kekeke. serius iols lupa. zmn dlo2 bercinta kot tenet sms semua, becinte jap putos. becinte jap putos. hahaha. yg membawa tangis sorg tu je kot. sb duk ingt dia lah the last one and the one and only. sekali haprak. kantoi becintun dgn pompuan lain. :huffy

Yamei Publish time 17-2-2019 12:30 AM

iols 3 kot...tp yg betul2 in love, sorang jek...{:loveo yg lain tu org ada, iol pon nk ada...ntah papo pk balik..

brego Publish time 18-2-2019 07:49 PM

yang jadi ex ada 8 orang.
yang setakat dating, tak masuk quota.

akhir nya, aku selesa single.
my life, my choice.
i'm looking for freedom and inner peace.

bondeh Publish time 6-3-2019 08:34 PM

Tak ingat. Pernah dlm setahun tukar 4x ;P yg last paling lama sampai 6 tahun & dah jadi husband now:$

farlis Publish time 6-3-2019 10:46 PM

Edited by farlis at 6-3-2019 10:47 PM

Xbf pertama.. Putus sbb cinta 2 darjat, mak dia dh ada pilihan lain. Yg kdua, i mintak putus sbb i x suka dikongkong.. Yg ketiga ni cinta mati, dialah hubby i skrg.. Bercinta 5 thn, nikah dh 18 thn

becir Publish time 7-3-2019 09:46 PM

4...dengan no 4 Paling sayang Paling serasi..sayangnya takde jodoh. Sob sob
Pages: 1 2 [3]
View full version: Berapa orang bekas kekasih hati korang?


ADVERTISEMENT