makiting Publish time 31-7-2021 12:03 AM

Alat muzik kepunyaan atau idaman kalian

Edisi kumpul tacang jugak ni.

Jom sharekan alat muzik yang korang ada dirumah atau yang korang idamkan.

Kalau blh letak la watermark di setiap gambar itu yea

Moga momod yang baik hati lagi murah hati dapat la sedekah barang sebungkus dua tacang2 pada kami2 yea:loveliness::loveliness:

makiting Publish time 31-7-2021 12:06 AM

Ini kepunyaan mak.. Brand Kawai

makiting Publish time 31-7-2021 12:08 AM

Ini idaman.. Brand Petrof.. 2nd hand pon rege belas ribu:mad::mad::mad:

iman_kasih Publish time 31-7-2021 12:13 AM

Iols ada piano dan gitar (iols xde gambar nak tepek)...tapi dua2 x tau main;P:lol: penah belajar tapi sakit jari nak petik gitar dan nak main piano tu. Biar anak2 je la yg belajar..hahaha

makiting Publish time 31-7-2021 12:18 AM

iman_kasih replied at 31-7-2021 12:13 AM
Iols ada piano dan gitar (iols xde gambar nak tepek)...tapi dua2 x tau main penah belajar tap ...

Anak2 minat ok la.. boring2 soh diaorg main lagu.. kasik feeling.. hihihi

iman_kasih Publish time 31-7-2021 12:23 AM

makiting replied at 31-7-2021 12:18 AM
Anak2 minat ok la.. boring2 soh diaorg main lagu.. kasik feeling.. hihihi

Haah...anak2 suka jugak try main lagu2 yg dorang minat.Iols tumpang sekaki je la...
Sayang sikit anak yg 7 tahun..cikgu xnak ajar online..susah katanya. Dekat 2 tahun jgk la xde kelas.Abang & kakak dia je la yg join kelas.

Ayda89 Publish time 31-7-2021 12:37 AM

I ada seruling je sis. Tu pun masa darjah 6 punya. Tak tau la function lagi ke tak ahahah:lol:

makiting Publish time 31-7-2021 12:43 AM

Ayda89 replied at 31-7-2021 12:37 AM
I ada seruling je sis. Tu pun masa darjah 6 punya. Tak tau la function lagi ke tak ahahah

Agak2 kalau tiup nafas keluar ikut telinga tak? Hihihi

Ayda89 Publish time 31-7-2021 12:46 AM

makiting replied at 31-7-2021 12:43 AM
Agak2 kalau tiup nafas keluar ikut telinga tak? Hihihi

Tak berani tiup. Entah2 dah ada mkhluk buat rumah dlm seruling kat stor nu kihkih

hungryhenry Publish time 31-7-2021 12:49 AM

makiting replied at 31-7-2021 12:08 AM
Ini idaman.. Brand Petrof.. 2nd hand pon rege belas ribu

Suatu ketika dulu, ai penah bgtau kwn baik ai yg ai nak amek piano lesson.

Lepas tu 9bln berikutnya, tetiba ai berkenalan dgn sorang jejaka turn out heols musician and piano ticer org nun seberang tambak. Lalu bercinta dan plan nak kawen.

Namun jodoh tedaa.

Manifestation gone wrong gituh. Langsung impian amek piano lesson terkubur.

Cerita takde kaitan dgn instrumen

lavendernovella Publish time 31-7-2021 01:04 AM

Meol minat musik tapi takdak peluang. Tapi kalau dibagi pilihan , iol pilih biola.
Paganini memang best !
YoycNjZ2MwE

nakkomenjugak Publish time 31-7-2021 03:41 AM

Piano, gitar.

Wek_omeh Publish time 30-8-2021 02:48 PM

Tengah mencari gitar kapok utk ank bujang. Selain tu mmg tade alat muzik kat rumah.

Ank keci aku guna periuk buat drum

Annaquinn009 Publish time 1-9-2021 12:47 AM

berangan betul nak main piano...rumah i ada keyboard tp x reti main..lagu2 simple yg pakai satu tanganje blh main

vokay Publish time 11-9-2021 11:39 PM

Ada piano dan gitar..

sultana Publish time 20-12-2021 05:15 AM

Edited by sultana at 20-12-2021 05:41 AM

Ada 4 guitar, 2 ukulele, blues harp, recorder.:) Daughter pulak ada 1 kalimba and piano.

Still nak fender strat, gibson LP, and martin acoustic. :lol: Bukan bagus mana pon main. ;P well kalau tak saya, maybe anak cucu bleh main nanti.

epullipan Publish time 7-1-2022 09:06 AM

teringin nak beli beg pipe dengan geng geng seruling macam clarinet, dulu pakai rekoder je cipta lagu macam2 tapi terbatas sebab note rekoder tak banyak
Pages: [1]
View full version: Alat muzik kepunyaan atau idaman kalian


ADVERTISEMENT