rospinki Publish time 31-7-2021 07:24 AM

Volume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni ..Sedang fikir apa? Sedih? H

Edited by adila39 at 31-7-2021 04:13 PM

Saya tolong bukakan..:loveliness::loveliness:

KIM.K Publish time 31-7-2021 08:02 AM

Pikir duit sis :D

rospinki Publish time 31-7-2021 08:47 AM

Sedang menikmati suasana pagi yg tenang..aku suka pagi2 lepas subuh kalau tak keje la..kalau keje lepas subub ke siapkan bekal anak gi keje..bekal aku sdri siapkan makan utk yg ada kt rumah. Kemas2 sidai baju. Kalau wiken..bole tenang2 jika tak pegi pasar..stok ada lagi. Sambung balik..tenang tenang suasana pagi sambil membayangkan berada ditepi tasik yang tenang menikmati keindahan alam..bunyi air yg memecah kesunyian..dalam pada itu aku ketawa sendiri melihat kelakuan si ungka semakin ghairah melompat kegirangan lalu terciduk jatuh dari dahan yg rapuh.

Juga risau memikirkan tempat keje baru yg menyesakkan..belom apa2 dh minta aku handle kt port sana. Masakla:mad: still got time izit??

rospinki Publish time 31-7-2021 08:50 AM

Ya Allah..berapa byk tenang aku taruk. ;P;P

rospinki Publish time 31-7-2021 09:12 AM

Gulai kawah daging tetel..aku buat ratah je. Masak semalam pun tak habis. Berdesing rasa kepala..ini kolesterol nomot satu:funk:

rospinki Publish time 31-7-2021 09:31 AM

Si singa putih aku tu dah lama tak basuh. Ada bkak yg jenis xpyh keluar..tembak je sambil kita layan music. Pstu keluar kjap dia vacum. Sop ok situ..tp kt taman sana. Malas nk keluar.

Ok tak mod sdri bkak tred sdri yg luah byk2:laugh3:

rospinki Publish time 31-7-2021 10:46 AM

YoDh_gHDvkk

papadomku Publish time 31-7-2021 11:01 AM

Aku fikir bilalah pandemik ni nak habis. Honestly dah letih rasa mengadap semua benda ni. Aku nak balik kampung, jumpa mak ayah. Kat sini aku sorang2 je. Bosannya

papadomku Publish time 31-7-2021 11:03 AM

Dan2 aku taip ni, kat radio keluar pulak lagu shiw me the meaning of being lonely. Alahai

ayorsuam Publish time 31-7-2021 01:15 PM

Tengah rasa susah hati..

_blackbird Publish time 31-7-2021 01:37 PM

tgh pikir nak pakai baju apa gi vaksin selasa nnt. rasa mcm nak beli baju baru tapi dok fikir sempat ka sampai

epal21 Publish time 31-7-2021 01:49 PM

Rasa lapar. Tunggu food delivery belum sampai.

MFR_IN Publish time 31-7-2021 01:59 PM

Fikir bila nak habis PKP ni. Lama dah xbalik kg.. bau udara kg. Rindu mak dan ayah. Rindu perjalanan jauh balik kg. Rindu nak panjat pokok rambutan dan makan buah atas pokok. Rindu pantai.

green~tea Publish time 31-7-2021 02:04 PM

Lemau je today sbb vaksin 2nd dose... layan forum je lah

Tinot7 Publish time 31-7-2021 02:05 PM

Gusar. Sempat habiskan keje ke? Sempat settlekan semua ke? Itu yg iols rasa.

MoneyMatters Publish time 31-7-2021 02:07 PM

Rasa guilty sbb nak baring je rasa tapi dah janji dgn anak nak buat her preschool activities. Hari weekdays sgt sibuk wfh... Sian anak..

MoneyMatters Publish time 31-7-2021 02:09 PM

ayorsuam replied at 31-7-2021 01:15 PM
Tengah rasa susah hati..

I doakan urusan u semua dipermudahkan dan dilorongkan jalan keluar yg menyesakkan hati u

rospinki Publish time 31-7-2021 02:13 PM

kaseh80 replied at 31-7-2021 01:17 PM
Wah sedapnya @rospinki mai semangkok kat iols yg duduk srg ni

Duk kt mana? Ada lagi gulai kt dapo amikla sdri...haha

Amanduuuhh Publish time 31-7-2021 02:18 PM

Memikorkan betapa diriku stagnant dlm kerjaya. Kwn2 semua sambung belajar, aku je too comfortable hidup dlm comfort bubble. Lama2 kepala otak aku lembab jgk kalo mcmni. Lg 20 tahun nk kerija ni. Adoiii

sarah82 Publish time 31-7-2021 02:53 PM

Tak fikir apa sangat.. Cuma.. Nak datingggg.. Done;P;P;P
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full version: Volume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni ..Sedang fikir apa? Sedih? H


ADVERTISEMENT