bianglala Publish time 12-10-2021 02:45 PM

Mainan Kanak-kanak. Selalu belikan mainan apa untuk anak-anak?


Mainan apa yang selalu anda belikan untuk anak-anak? Mainan jenis kayu, plastik, atau DIY sendiri daripada apa yang ada di rumah...?

https://www.ikea.com/my/ms/images/products/underhalla-set-40-unit-blok-binaan-kayu-pelbagai-warna__1071650_ph180004_s5.jpg?f=s

https://2.bp.blogspot.com/-urBeXwF2WpU/W03wqf3PdRI/AAAAAAAAEL8/KO1YbA1FUygUlsZ_mchEsSpbTHe2oGUnACLcBGAs/s1600/1day1market%2B-%2BCopy.jpg

https://cf.shopee.com.my/file/cae25d073509339c36d98a83a8011dc5

http://2.bp.blogspot.com/-TQEELZa5Sjs/VoHqkb6dwvI/AAAAAAAAAIM/0Kz8PFysidQ/s1600/sebelum.jpg

KIM.K Publish time 12-10-2021 02:51 PM


Gi Hun pun main

https://www.instagram.com/p/CUhAhLWhqi_/?utm_medium=copy_link

pinklepie Publish time 12-10-2021 03:55 PM

Beli mainan kat kedai rm2 jer untuk anak-anak buah;P;P beli mahal-mahal pun tk da guna sebab budak lelaki ni ganas sikit,tak sampai sejam habis terlerai mainan tu:lol::lol:

whimsicalmusic Publish time 12-10-2021 03:59 PM

beli je apa2..last2 bnda2 kt rumah jgk yg nk dimainnya

my_irina Publish time 12-10-2021 04:07 PM

dah lama tak beli mainan
dorang lebih interested dgn gadget huhuhu
simpan duit beli cermin mata dorang ajer

musangbodoh Publish time 12-10-2021 04:16 PM

my_irina replied at 12-10-2021 04:07 PM
dah lama tak beli mainan
dorang lebih interested dgn gadget huhuhu
simpan duit beli cermin mata do ...

hahaha...sama kita:lol:

saviour_09 Publish time 12-10-2021 04:22 PM

barbie & accessories :lol:

luna.millieu Publish time 13-10-2021 12:40 AM

my son jenis x memilih toys.. so ada yg diy, ada yang beli.

yang diy tu mostly masa baby kitorang buat tapi sampai sekarang (2 years old) pun dia main lagi. isi air berwarna (food coloring) dalam pet bottle kosong, then ada yg taruk small toys dalam tu jadi macam rattle, socks jadi hand puppet, kotak kosong mmg feveret so x sempat diy dia dah kebas isi baju2 & swaddle2 dia :L

kalau beli.. weols belikan building blocks, kereta tarik2 tu, balloons, rubber ducks main dalam bilik air, plastic animals, fruits.. pendek kata toys yg x boleh nak diy lah ! ;P

nakkomenjugak Publish time 13-10-2021 05:28 PM

Edited by nakkomenjugak at 13-10-2021 05:30 PM

Last iol belikan anak member punya besday

Beli pad yang lukis2 tu.

epullipan Publish time 3-12-2021 11:08 AM

my sons suka benda2 macam playdoh & lego yg block tu..nampak dorg punya keretiviti buat macam2 dari benda2 tu

Vinca Publish time 9-12-2021 08:35 PM

Biasa once a year I (hujung tahun) akan belikan anak buah toys. toys biasa2 je bagi.buka sama2 . Yang pernah I beli ...

sorang dpt cash register, sorang lagi dapat bakul isi buah2 or foods.. blh main kedai2.
Utk yang lasak2 i beli guns.
ada yang gaya princess, I beli set princess yang ada kasut princess and magic wand. yg ni mmg abis hati bdk 3 thn tu hehe.

https://m.media-amazon.com/images/I/41PfUOx2bGL._AC_SY355_.jpg


ketupatnasi Publish time 10-12-2021 09:28 AM

playdoh & lego je la mainannya.
biasa anak2 mintak coloring set sebab semua cenderung ke situ.

epullipan Publish time 22-9-2022 11:12 AM

paling latest belikan set train tomi tu.rail set borong banyak2 kat jalan jalan jepun...pastu soh anak bikin sendiri town & layout train ikut kretiviti dorang.so far dapat elak dari gadget juga benda ni

ayobhuda Publish time 2-10-2022 10:00 PM

Beli congkak utk anak buah
Pages: [1]
View full version: Mainan Kanak-kanak. Selalu belikan mainan apa untuk anak-anak?


ADVERTISEMENT