bianglala Publish time 12-10-2021 03:42 PM

Dengan siapa anda berkongsi hobi?

Dengan siapa anda berkongsi hobi? Suami, isteri? Adik-beradik, kawan sepejabat, jiran?

https://s3-ap-southeast-1.amazonaws.com/wemotorcom/blog/wp-content/uploads/2011/04/2-Ducati-Convoy-To-Berjaya-Times-Square-03.jpg

https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/9nHbozSmz9o6AEs7iMN3mV.jpg

https://www.cobizmag.com/wp-content/uploads/data-import/06063aa7/fatherson11.jpg

https://juripozzi.com/wp-content/uploads/2017/09/006-_DSC2038.jpg

https://www.klaschoolscoralgables.com/wp-content/uploads/2018/07/camping-with-kids-heres-what-you-should-know-865x577.jpeg

pinklepie Publish time 12-10-2021 03:58 PM

Dengan kawan-kawan

musangbodoh Publish time 12-10-2021 04:08 PM

dengan sek kito jahh:lol:

Gomea Publish time 12-10-2021 05:17 PM

Dengan diri sendiri sebab hobi aku tido :lol:

luna.millieu Publish time 13-10-2021 12:46 AM

dulu sebelum ada anak, hobi photography & travelling. share dgn husband la dah dia jer satu2nya partner in crime ;P now dah ada anak kecik dah laki bini dua2 pun kehilangan hobi :P xtau la bila nak berhobi balik :sweat3:

oh jap ! for now mungkin hobi kami ialah berkebun, walaupun main2 jer sebab bila papa mama berkebun ada budak kecik pun sibuk nak berkebun juga {:1_552:}

MrsVeneer Publish time 13-10-2021 12:15 PM

Dgn @Veneer tp dia jauh meninggalkan iols part gardening ni. Siap ade steam house pelbaga. But we do share same hobby. Gardening.

Dia lbh teratur, sy hentam je. Sy tanam semua jenis pokok, dia lbh spesific.

Dan sy tukang hidang air ms dia tgh berkebuna. Pastu sy lari masuk dlm rumah sbb panas.

ezacbee Publish time 13-10-2021 12:46 PM

Sorang2 :lol:

nakkomenjugak Publish time 13-10-2021 05:31 PM

Iol kumpul paperbag.
Iol dan mak iol :loveliness::loveliness::loveliness:

Vinca Publish time 9-12-2021 08:44 PM

Sorang2 sbb hobi wash eyes kat mall :lol:

ketupatnasi Publish time 10-12-2021 09:24 AM

berkebun share dgn suami
memasak/menjahit share dgn mak
melukis share dgn anak
Pages: [1]
View full version: Dengan siapa anda berkongsi hobi?


ADVERTISEMENT