bianglala Publish time 12-10-2021 04:30 PM

Hobi kumpul mengumpul. Apa yang menjadi koleksi daripada dulu hingga kini.

Barang apa yang anda masih kumpul dan jadikan koleksi?

Display tak koleksi tu?


https://m.media-amazon.com/images/I/81sEq1LPYNL._AC_SX679_.jpg



krustykrab Publish time 12-10-2021 04:42 PM

Fridge magnet...
Ada yg beli sendiri, ada yg kwn bagi...

Thunderclouds Publish time 12-10-2021 05:20 PM

Botol perfume. Syg nk buang. Rega mahal dia tmasuk botol tu:lol:

kawaiichicken Publish time 12-10-2021 06:58 PM

Nendoroid dengan Gundam kecik2... insya Allah kalau dah berduit Gundam besar2 :loveliness:
mak iols suka kumpul fridge magnet

Jitu Publish time 12-10-2021 09:35 PM

playstation 2 masih elok lg simpan dlm almari
mana tahu nnt ada harga bila dah jd rare :$

ezacbee Publish time 12-10-2021 09:39 PM

Kumpul setem.
Kumpul rubber bendera.
Kumpul paper clip color.
Kumpul komik detective conan.

{:smileo

luna.millieu Publish time 13-10-2021 12:52 AM

barang yang masih kumpul & dijadikan koleksi..
hmm..
fridge magnets lah mungkin, walaupun dah lama x travel. tapi kalau travel mungkin akan beli juga & taruk kat either fridge or display kat papan magnet ikea tu :)

other than that i suka kumpul stickers. yg ni x display la, simpan dlm kotak nanti lekat kat journal :$

nakkomenjugak Publish time 13-10-2021 05:36 PM

Paperbag, barbie dolls

:loveliness::loveliness::loveliness:

seribulan Publish time 13-10-2021 05:40 PM

Fridge magnet, tisu napkin, jeans,kasut, henbeg, beg luggage & tshirt negara2...

epullipan Publish time 5-1-2022 09:13 AM

most is figure from anime or movie macam naruto or ironman, then Gundam

ghalibboy Publish time 5-1-2022 03:50 PM

Fridge magnets
Pinggan mangkuk
Barang tembaga
Hasil sulaman cross stitch sendiri
English novels
Buku2 sulaman
Towels
Kain songket
Kain batik
Dll

Aralove Publish time 1-10-2022 09:53 PM

Kumpul syiling dan duit lama
Pages: [1]
View full version: Hobi kumpul mengumpul. Apa yang menjadi koleksi daripada dulu hingga kini.


ADVERTISEMENT