adabintang Publish time 3-6-2009 05:30 PM

salam mod sp..
bintang dah daftar profile kt bod nih
tapi nape tak dpt kelim pinat harijadi
tk de pun lam senarai
huhuhu:'(

adabintang Publish time 3-6-2009 05:32 PM

salam mod sp..
nape name bintang tkde lam list kelim pinat harijadi
dah dftar dah kat bod nih:'(

eiyana Publish time 12-6-2009 11:00 AM

mod... tak bley merge je ke benang yg sama nih.... :o

http://eforum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=394059&extra=page%3D2

dengan

http://eforum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=422345&extra=page%3D1

mcm sama sajork............ :$

miss_honda Publish time 2-9-2009 08:40 AM

benang Aku Yang Sentiasa Lone Ranger Telah di kunci. so atas permintaan ramai perlu ke saya bukak benang baru mod

miss_honda Publish time 2-9-2009 10:26 AM

Mod..mintak tolong delete thread Aku Yg Lone ranger (Part 2) oleh daila019. tq

juju_amin84 Publish time 7-9-2009 12:24 AM

Mod..mintak tolong delete thread Aku Yg Lone ranger (Part 2) oleh daila019. tq
miss_honda Post at 2-9-2009 10:26 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

bg link .

juju_amin84 Publish time 7-9-2009 12:38 AM

mod... tak bley merge je ke benang yg sama nih.... :o

http://eforum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=394059&extra=page%3D2

dengan

http://eforum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=422345&extra=pa ...
eiyana Post at 12-6-2009 11:00 http://eforum3.cari.com.my/images/common/back.gif

done

fiqa_sofia Publish time 30-9-2009 11:39 AM

Mod...boleh tolong x delete thread nihttp://eforum2.cari.com.my/viewthread.php?tid=435646&extra=page%3D1

mbe fiqa nk join lak forum ni...t die bace..mampus fiqa..
tlg ehhh..secepat mungkin

TQ

matamata Publish time 8-10-2009 06:47 PM

Kaka momod sekalian....{:3_90:}
Dukacita dimaklumkan page borak PP (versi tak stick) mengalami keadaan lekat/ mendap/ posting kena sorok antu nenen dan seumpamanya....{:3_90:}
adalah diharapkan kaka momod blh berbuat sesuatu utk memperbetulkan keadaan...{:3_90:}
perhatian dari kaka momod didahului dgn ucapan jutaan terima kasih daun keladi...{:3_90:}
nanti kalau lekat saya repot lagi kat sini...{:3_98:}
terima kasih...{:3_98:}

sourplum Publish time 10-10-2009 04:50 PM

Mod...boleh tolong x delete thread nihttp://eforum2.cari.com.my/viewthread.php?tid=435646&extra=page%3D1

mbe fiqa nk join lak forum ni...t die bace..mampus fiqa..
tlg ehhh..secepat mungkin

TQ
fiqa_sofia Post at 30-9-2009 11:39 http://eforum3.cari.com.my/images/common/back.gif

~ Done ~

sourplum Publish time 10-10-2009 04:51 PM

Kaka momod sekalian....{:3_90:}
Dukacita dimaklumkan page borak PP (versi tak stick) mengalami keadaan lekat/ mendap/ posting kena sorok antu nenen dan seumpamanya....{:3_90:}
adalah diharapkan kaka ...
matamata Post at 8-10-2009 18:47 http://eforum3.cari.com.my/images/common/back.gif

Link Dear...

adabintang Publish time 13-10-2009 02:31 PM

24# adabintang

ekekeke...

Geminiyg zaman bila ni AB... Nama AB tak tersenarai dlm thread BirthdayGEMINI sbb AB bukan Warga PP lagi masa tu.... Sorry ya, tunggu birthdayGemini tahun depan ya ...
sourplum Post at 12-10-2009 18:24 images/common/back.gif


huhu.... kita daaftar 30/5/2009....

besday 7 jun
tu tak dikira gemini ke:o

link sini
http://eforum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=356736&page=7#pid31765718



post #166

cruz_phymalion Publish time 21-11-2009 03:11 PM

Keep it up mod sourplum...{:3_98:}

matamata Publish time 24-11-2009 07:31 PM

blh terangkan sebab kenapa ada satu thread yg sampai diberikan RA 15..?

TQ

sourplum Publish time 6-12-2009 05:19 PM

Keep it up mod sourplum...{:3_98:}
cruz_phymalion Post at 21-11-2009 15:11 http://eforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

:loveliness: :loveliness:

sourplum Publish time 6-12-2009 05:20 PM

blh terangkan sebab kenapa ada satu thread yg sampai diberikan RA 15..?

TQ
matamata Post at 24-11-2009 19:31 http://eforum2.cari.com.my/images/common/back.gif


Salam,

Kat mana ya?Boleh bagi link tak?I tak boleh bagi jwapan secara umum sbb RA2 yg diletak di thread ada sbb berlainan masing2..

bacteria82 Publish time 16-2-2010 05:26 PM

Salam momod PP

Admin4 pernah bagitau bahawa setiap bod boleh buat undang2 khas untuk board tersebut bergantung kepada kesesuaian.

Just cadangan dari saya utk dipertimbangkan. Apa kata bod PP ni buat 1 undang2, forumer yg bukak thread dilarang guna bahasa sms atau bahasa pondan. Mereka buka thread utk minta org bagi pendapat or nasihat tapi mereka posting dgn bahasa yg tidak difahami.

Harap2 boleh dipertimbangkan. Hanya cadangan. TQ

juju_amin84 Publish time 18-2-2010 10:38 PM

psl bhs sms nih...susah nk komen..different org different style of cr nk smpaikn mklmt..myb if ade forumers yg bkk trid gn bhs sms ke hapa...just mintk mrk xplain jer ..huhu.rasanyer psl undang2 sndiri tuk bod nih, x perlu ...everyone has their own freedom tuk terjemahkn ape yg ingin mrk ckp.....byk sgt peratrn kang x best lak nk berforum...berblik pd tujuan forum dibuka, untuk cr kawan n tengnkn fikiran .....so no need undang2 remeh temeh whatsoever ....selg x langgar undang2 cari forum...its up to forumners .....i'm stick with my opinion, no need peratrn ...huhu......

auntie_girl Publish time 19-2-2010 09:19 AM

since mokcik ni dah tua,otak mokcik kurang paham bahasa sms:dizzy:;P

kalo setakat sms yg ala2 singkatan,maybe mokcik leh paham,tapi,kalo bahasa budak2 zaman sekarang ni,tobat mokcik tak paham:kant:

bahasa ponen.dunno y,mokcik still paham,maybe sbb lama gak dok belek thread2 kat bod gossip tu:lol:

anyway,kalo thread bahasa SMS muda mudi zaman kini,otak mokcik payah nak digest data seterusnya mokcik gagal memberikan sebarang output samada yg bernas mahupon tidak...pardon me:(

pasal undang2 tu,mokcik lebih kepada undang2 yg si admin kasik secara general..dan ikutkan dalam tu pon dah distatedkan TULIS DALAM BAHASA YG DIFAHAMI SEMUA:mad:

latahzan10 Publish time 19-2-2010 09:05 PM

auntie_girl..saya ada pm girl..minta tolong girl as mod
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14
View full version: Mod Online


ADVERTISEMENT