auntie_girl Publish time 19-2-2010 10:41 PM

auntie_girl..saya ada pm girl..minta tolong girl as mod
latahzan10 Post at 19-2-2010 21:05 http://mforum1.cari.com.my/images/common/back.gif

dah balas dear:$

AceHand Publish time 6-3-2010 02:59 PM

Hah! Hah! Hah!

since mokcik ni dah tua,otak mokcik kurang paham bahasa sms:dizzy:;P

kalo setakat sms yg ala2 singkatan,maybe mokcik leh paham,tapi,kalo bahasa budak2 zaman sekarang ni,tobat mokcik tak paham:kant: ...
auntie_girl Post at 19/2/2010 09:19 http://eforum3.cari.com.my/images/common/back.gif

http://acehandspectacelar.com/a/ace/AceBar.gif

Aku percaya bahasa SMS aku adalah bahasa yang mudah difahami... Hik! Hik! Hik!


Jizzz... Klong! Klong!

auntie_girl Publish time 7-3-2010 08:37 AM



http://acehandspectacelar.com/a/ace/AceBar.gif

Aku percaya bahasa SMS aku adalah bahasa yang mudah difahami... Hik! Hik! Hik!


Jizzz... Klong! Klong!
AceHand Post at 6-3-2010 14:59 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

tak dinafi,sangat mudah:lol:

tapi bahasa SMS ko penuh dengan sound efek,nak2 dari tin2 kosong klong klong ko tuh:mad: :lol:

ketupat79 Publish time 14-4-2010 01:29 PM

makcik mod..kakak nak tanya..kenapa umah harijadi dah tak de ? ke kakak yang dah tua ni tak nampak?.adakah kredit hari jadi tu untuk tahun pertama kita mendaftar di bod tersebut?

juju_amin84 Publish time 6-5-2010 12:55 PM

makcik mod..kakak nak tanya..kenapa umah harijadi dah tak de ? ke kakak yang dah tua ni tak nampak?. ...
ketupat79 Post at 14-4-2010 13:29 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

trid harijadi mod sour yg uruskan...dier bz tu..nnti once dier ade cnfrim dier akn buat:loveliness:

jingga007 Publish time 20-7-2010 01:00 AM

tak dinafi,sangat mudah

tapi bahasa SMS ko penuh dengan sound efek,nak2 dari tin2 koson ...
auntie_girl Post at 7-3-2010 08:37 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif


    kaka gegirl ;P bunyi tin effect tu yg xmenahan :lol:

Jesse_Mccartney Publish time 26-7-2010 09:08 PM

byk eh thread masalah tak kahwin2 ...

Fenomena kat mana2 .... :D ....

ada aje complaint dia ... hari ni kawan perli, esok sepupu laser, lusa opis mate ngumpat ...

Mod tak leh ka bukak satu thread ntuk masalah stresss tak kahwin2 ...
pastu wat kat page depan ...
Isi kandungan dia ...
masalah si A rujuk page 3
Masalh Si B rujuk page 10
Masalah si Z rujuk page 20 ... dan bla bla bla ...

tak pon wat summary setiap permasalah porumer tersebut ...
Bold dan colorkan thread tu jugak ...

juju_amin84 Publish time 7-9-2010 07:41 AM

byk eh thread masalah tak kahwin2 ...

Fenomena kat mana2 ........

ada aje complaint dia .. ...
Jesse_Mccartney Post at 26-7-2010 21:08 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

will be discussed bout this ...:P

insantertekan Publish time 14-9-2010 07:25 PM

harap lock benang ni...dh ramai request supaya dilock..sbb masalah pun dh setel...yg makin byk hanyala komen2 yg merapu bagai

http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=498134&extra=page%3D1

tq mod

tajul186 Publish time 24-9-2010 03:12 PM

mohon mod yang gojes2 pantau or lock tred2 yang da makin merapu dan banyak orang beborak kosong dalam tu.
umah borak kan ade :$

sourplum Publish time 25-9-2010 08:20 PM

mohon mod yang gojes2 pantau or lock tred2 yang da makin merapu dan banyak orang beborak kosong dala ...
tajul186 Post at 24-9-2010 15:12 http://eforum3.cari.com.my/images/common/back.gif

Mohon En. Tajul yg gojes jugak rajin2 tekan report.... :P

sourplum Publish time 25-9-2010 08:29 PM

harap lock benang ni...dh ramai request supaya dilock..sbb masalah pun dh setel...yg makin byk hanya ...
insantertekan Post at 14-9-2010 19:25 http://eforum3.cari.com.my/images/common/back.gif
Salam IT...

Tapi me tengok dia orang masih komen berkaitan topik... Kalau Tuan Tanah sendiri yg mintak tutup atau thread dah jadi rumah borak/port gaduh bolehlah di tutup nanti.... Apapun TQ ya...:bye:

tajul186 Publish time 26-9-2010 01:12 AM

da tekan repot,tapi asyik loading :$
akan dicuba lagi,mekasih :$

greyrose Publish time 18-10-2010 02:01 PM

mintak mod highlight rumah borak baru. Thank you:loveliness:

http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=508484&extra=page%3D1

blazzard Publish time 1-11-2010 05:00 PM

Assalamualaikum...

saya pemegang ID bernama Blazzard ingin memaklumkan kepada pihak moderator di thread Masalah Peribadi ..bahawasanya saya telah dengan secara rasminya telah membuka thread borak PP yang baru..dengan itu saya bermohon agar tajuk ditukar dengar kaler Pink... dan juga RA 1 diletakkan bagi mengelakkan kejadian pengstalkeran dilakukan keatas ahli ahli PP disitu.

Sekian..{:3_99:}

greyrose Publish time 14-11-2010 10:34 PM

mintak mod highlight dan juga RA 2 utk rumah borak baru. Thank you:loveliness:

http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=513012&extra=page%3D1

juju_amin84 Publish time 18-11-2010 07:46 AM

harap lock benang ni...dh ramai request supaya dilock..sbb masalah pun dh setel...yg makin byk hanya ...
insantertekan Post at 14-9-2010 19:25 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

done ..

greyrose Publish time 22-11-2010 12:21 AM

mintak mod merge thread berkaitan single/jodoh walaupun mungkin akan jadi thread borak ke-2:sweat3:

tokmanting Publish time 26-11-2010 10:19 AM

mod semua...sori...terhantar ke mari pulak :doh3:

http://mforum2.cari.com.my/viewthread.php?tid=515023&extra=page%3D1

juju_amin84 Publish time 26-11-2010 03:36 PM

mod semua...sori...terhantar ke mari pulak
tokmanting Post at 26-11-2010 10:19 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif

nk hntr kt ner ..huhu:lol:
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14
View full version: Mod Online


ADVERTISEMENT