cmf_blingblings Publish time 1-8-2011 04:07 PM


aHoi83 Post at 1-8-2011 12:06 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif

lawalah, akupun ada satu tp tak cantik:(

cmf_blingblings Publish time 1-8-2011 04:11 PM

Bronok ..semalam terdampar di pantai, belakang Langkawi Airport
http://i1213.photobucket.com/albums/cc462/yanibolton1/P7310078.jpg

http://i1213.photobucket.com/albums/cc462/yanibolton1/P7310085.jpg

cmf_blingblings Publish time 1-8-2011 04:13 PM

http://i1213.photobucket.com/albums/cc462/yanibolton1/P7310096.jpg

http://i1213.photobucket.com/albums/cc462/yanibolton1/P7310098.jpg

bulat Publish time 1-8-2011 05:18 PM

Reply 143# cmf_blingblings

apekemende ni bling, sepupu2 gamat ke?

NURMIMIE Publish time 1-8-2011 10:45 PM

lama dah aku tok nampok katok cenggini
bulat Post at 1-8-2011 08:05 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

bersepah2 kat laman rumah MIL di kampung..

wat bbq pun best.. :lol:

cmf_blingblings Publish time 2-8-2011 09:22 AM

Replycmf_blingblings

apekemende ni bling, sepupu2 gamat ke?
bulat Post at 1-8-2011 17:18 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gifsepupu agaknya, first aku jumpa raw macam ni, selalunya dah siap gaul aku main makan jek...sekarang ni makan fikir dua tiga kali..

cmf_blingblings Publish time 2-8-2011 09:23 AM

bersepah2 kat laman rumah MIL di kampung..

wat bbq pun best..
NURMIMIE Post at 1-8-2011 22:45 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gifBBQ?...wangi baunya!

bulat Publish time 2-8-2011 10:03 AM

bersepah2 kat laman rumah MIL di kampung..

wat bbq pun best..
NURMIMIE Post at 1-8-2011 22:45 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif

tak dapat ku bayangkan......:L

cmf_blingblings Publish time 2-8-2011 10:15 AM

tak dapat ku bayangkan......
bulat Post at 2-8-2011 10:03 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif

kalau gi haad yai, masuk seafood restoran hati-hati ya, lepas dah bersih, buang kulit tu nampak seakan-akan sotong yg jenis bulat-bulat tu...selera semua terbang

bulat Publish time 2-8-2011 10:19 AM

Reply 149# cmf_blingblings

rasa macam sotong jugak ke?

cmf_blingblings Publish time 2-8-2011 10:44 AM

Replycmf_blingblings

rasa macam sotong jugak ke?
bulat Post at 2-8-2011 10:19 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gifaku tak pernah makan, nak termakan adalah, aku ingatkan sotong goreng tepung, kaki-kaki tu nak imbas sesungut sotong gak..nasib baik kawan aku yg Chinese tu bisik2 .."solly ahh, ini katak, I order bagi bos, I ingat orang Melayu tak boleh makan" ....

aHoi83 Publish time 2-8-2011 11:58 AM

Eh Ah hoi, ni kat U/waterkah?..mcm pernah nampok
cmf_blingblings Post at 1-8-2011 16:05 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

yup kat underwater ..... errkkkk binatang apekah itu ... kenapa mcm geli geleman di watnya??? dhlah time2 puasa ni {:3_95:}

cmf_blingblings Publish time 2-8-2011 12:14 PM

yup kat underwater ..... errkkkk binatang apekah itu ... kenapa mcm geli geleman di watnya??? dh ...
aHoi83 Post at 2-8-2011 11:58 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gifBronok, buat kerabu sedap ohhhh:lol:

aHoi83 Publish time 2-8-2011 12:32 PM

Bronok, buat kerabu sedap ohhhh
cmf_blingblings Post at 2-8-2011 12:14 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

HUHU naseb lah aku tk makan bende2 cam tu:lol:

cmf_blingblings Publish time 2-8-2011 02:02 PM

HUHU naseb lah aku tk makan bende2 cam tu
aHoi83 Post at 2-8-2011 12:32 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif

aku makan sebelum aku tengok rupa sebenar...dlm pinggan 200% tak sama

lanung5566 Publish time 3-8-2011 04:13 PM

http://2.bp.blogspot.com/-rztxCcFgDz4/TjV7zg9fOpI/AAAAAAAAAqA/_N0y_XAWeH4/s500/DSC07225.JPG

lanung5566 Publish time 9-8-2011 11:57 PM

http://1.bp.blogspot.com/-FruyJnFyVLQ/Tj_6D4dh5XI/AAAAAAAAAsA/yFU4_UP6Fow/s600/DSC07093.JPG

cmf_blingblings Publish time 10-8-2011 12:14 AM


lanung5566 Post at 9-8-2011 23:57 http://eforum3.cari.com.my/images/common/back.gifcantiklah....susah aku nak snap menatang2 ni, tengok aku dengan senapang kecik tu terus hilang:lol:

lanung5566 Publish time 10-8-2011 12:53 AM

Reply 158# cmf_blingblings

nasib ada 300mm......:lol:

cmf_blingblings Publish time 10-8-2011 05:05 AM

Replycmf_blingblings

nasib ada 300mm......
lanung5566 Post at 10-8-2011 00:53 http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gifno wonder, jauh tu, aku punya 147mm jek, built in..tak ada add apa2 lagi..pandai sikit baru add...:P
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
View full version: Koleksi Foto : Gambar Binatang / Serangga


ADVERTISEMENT