adila39 Publish time 12-1-2022 08:33 AM

EDISI dapat kacangs! - My motto TODAY / matlamat anda hari ini.

Edited by adila39 at 12-1-2022 08:47 AM

Morning.


APA motto anda hari ini. So setiap hari mesti u all ada plan kan, apa nak buat apa nak resolve, kalau yg ada masalah tu apa nak decide today.

So tuliskan Motto harian anda dan setiap motto anda harian dapat kredit. {:1_553:}


Good day everyone only Motto Anda hari ini ya..{:1_152:}{:1_152:}




https://i.ibb.co/6FtQL8b/5bc67d12fe40578a90991c6b883ac434.jpg




adila39 Publish time 12-1-2022 08:49 AM

https://i.ibb.co/CVh6CtB/preview.jpg

adila39 Publish time 12-1-2022 12:06 PM

@dellashrill meh bagi input today

adila39 Publish time 12-1-2022 12:07 PM

@makadek today apa motto sis? Clear baju baju?hehehe

Mrdragon Publish time 12-1-2022 12:24 PM

ilmu tanpa adab adalah sia-sia

makadek Publish time 12-1-2022 01:30 PM

@adila39 tepat esok sambung lagi
Kena kering kn hati 1lg nk istiqomah IF
bdn dh naik sgt2

achinto Publish time 12-1-2022 02:51 PM

Motto sis nak bangun awal untuk bersenam tapi bila alarm berbunyi, snooze & sambung tido.

Hmmmmmm

adila39 Publish time 12-1-2022 03:15 PM

@nia_salina apa motto awak lak

dellashrill Publish time 12-1-2022 03:40 PM

time is money

rospinki Publish time 13-1-2022 08:37 PM

My motto today

Queen_DB Publish time 14-1-2022 04:53 PM

achinto Publish time 14-1-2022 05:27 PM

thank you momod bagi tacang {:1_508:}

Doakan semoga ai tak snooze alarm bangun bersenam melawan lemak2 tepu. hahahah

shiuji Publish time 14-1-2022 05:43 PM

Motto hidupku setiap hari : Staying alive.. aa aa aa staying alive staying alive. Strugglin with mental health is disastrous.

Semoga semua orang diberikan kesihatan mental dan fizikal yang baik baik aje :)

missbelladania Publish time 15-1-2022 04:53 AM

motto hidup hari ni...i dont care anymore...

zehra2 Publish time 15-1-2022 09:37 AM

mottotahun ni nak isi borang pencen.


isnin sekolah amik cuti tambahan. nak gi kwsp teluk intan. amik penyata n nombor kwsp.. sbbkita pilih skim pencen dulu:$

Mrdragon Publish time 16-1-2022 09:56 PM

There is no tomorrow without today

SedihPedih Publish time 17-1-2022 08:12 AM

Ke office dengan penuh semangat!

mrsbob87 Publish time 17-1-2022 08:16 AM

MOTTO HARI NI nak pastikan audit kali ni bebas dari sebarang NCR.. Wish me good luck guys

figurae Publish time 17-1-2022 10:51 AM

motto hari ni... bangun dengan niat dan semangat tak mau stress + marah-marah + emosi dengan hal duniawi.. nak tempuh hari mendatang dengan matang + tenang

nia_salina Publish time 17-1-2022 11:31 PM

adila39 replied at 12-1-2022 03:15 PM
@nia_salina apa motto awak lak

baru perasan hehe..
my motto today and ervyday is to be able to provide a good life for myself n my kids..not too much..but just enuf hehe
Pages: [1] 2 3
View full version: EDISI dapat kacangs! - My motto TODAY / matlamat anda hari ini.


ADVERTISEMENT