dedaunan_kiut Publish time 14-3-2022 11:27 PM

Cium bra

Aku nak tanya, normal ke klu kawen dgn duda pastu dia akan tak sngaja tercium bra bekas isteri dia depan isteri baru? Bnda ni jd dua kali masa baru2 kahwin.. kali kdua brlaku isteri marah trus kemas brg2 bekas isteri cmpak dlm stor.. apa mksd tersirat klu lelaki duda buat gitu eh?? Walhal cerai sbb bekas isteri perangai teruk..

minahgempal Publish time 15-3-2022 02:04 AM

Rindu kot..tk tanya kt suami ke apa sbb buat gtu..berapa lma dh kawen?cerai pn berapa lma dh?

SedihPedih Publish time 15-3-2022 06:25 AM

Aaaaaaaaaaa..at the first place, dh kawin baru kenapa masih simpan barang ex-wife?'Tak sengaja' tu cmno..? Tau2 dh bra tu ada dlm tgn tanpa sedar ke apa? This is weird..

manehnya Publish time 15-3-2022 09:20 AM

mcm mana bra ex bleh ada kt situ? huhu... x normal weih..

dedaunan_kiut Publish time 15-3-2022 10:10 AM

minahgempal replied at 15-3-2022 02:04 AM
Rindu kot..tk tanya kt suami ke apa sbb buat gtu..berapa lma dh kawen?cerai pn berapa lma dh?

Kahwin dgn ex 5 tahun lebih.. cerai dh setahun masa tu..

dedaunan_kiut Publish time 15-3-2022 10:11 AM

manehnya replied at 15-3-2022 09:20 AM
mcm mana bra ex bleh ada kt situ? huhu... x normal weih..

Sbb tak sempat nk kemas brg2 ex dia.. masa tu nak cari baju dia kt bakul . Trjumpa bra..

dedaunan_kiut Publish time 15-3-2022 10:12 AM

minahgempal replied at 15-3-2022 02:04 AM
Rindu kot..tk tanya kt suami ke apa sbb buat gtu..berapa lma dh kawen?cerai pn berapa lma dh?

Dah tny.   Dia kata xtau dia x sngaja spontan buat gitu.. dia kata x rindu pn.. tp entah.. dia sndiri kata xtau knp dia react mcmtu.. tp dia dh mintak maaf dan mmg xbuat lg pn sbb brg2 ex smua dah humban kt stor

manehnya Publish time 15-3-2022 10:29 AM

dedaunan_kiut replied at 15-3-2022 10:12 AM
Dah tny.   Dia kata xtau dia x sngaja spontan buat gitu.. dia kata x rindu pn.. tp entah.. dia snd ...

simpan buat apa lg, hantar balik la kt ex dia.. tak pun bako

minahgempal Publish time 15-3-2022 11:30 AM

dedaunan_kiut replied at 15-3-2022 10:12 AM
Dah tny.   Dia kata xtau dia x sngaja spontan buat gitu.. dia kata x rindu pn.. tp entah.. dia snd ...

Ouhh klau dia kata tk sengaja..nk wt mcm mna..pertama kali ke dia wt perangai gtu?sis..u g la humban dlm tong sampah tu..buang sume..buang wktu suami u tk ada..tk normal la sis..dok simpan dlm stor buat apa lgi nth..

adila39 Publish time 15-3-2022 11:52 AM

Adeh..buang je bra tu and stop the topic. Just bagi firm reminder kalau x boleh move on go back to ex and u move on or hmm u know la what to do

mawardia Publish time 17-3-2022 09:47 AM

Alamak u. Tak normal tu. Org kalau dah benci sehelai rambut ex pun dia takmo tengok. Ni siap cium BRA pulak tu u ols. Gini lah. Tanya dia betul ke dah move on.

tomiko_haza Publish time 17-3-2022 03:16 PM

adila39 replied at 15-3-2022 11:52 AM
Adeh..buang je bra tu and stop the topic. Just bagi firm reminder kalau x boleh move on go back to e ...

betol..setuju sgt ayat last tu. tkyah berbasa basi lagi. buang je terus..gedebusss

eh buang bra ex dia tau ..bkn buang laki tt;P

ifanonline Publish time 17-3-2022 03:28 PM

sedangkan lidah lagi tergigit...inikan pula kenangan mengigit puting bekas isteri...

Meiizu Publish time 17-3-2022 11:26 PM

tetett ex lebih ummpphh dari u punya kot....
eemm sowii siss

edayildiz Publish time 17-3-2022 11:36 PM

pelikkk bethol..buang jer semua brg ex dia tu..motip simpan stor..omggg

zarul427 Publish time 18-3-2022 11:19 AM


lg power kot brg ex

Hikariful Publish time 18-3-2022 06:06 PM

ifanonline replied at 17-3-2022 07:28 AM
sedangkan lidah lagi tergigit...inikan pula kenangan mengigit puting bekas isteri...

HAHAHA...ini WIN!!

Hikariful Publish time 18-3-2022 06:07 PM

You are the queen of the house now... buang jer laa barang2 ex tuuu... sewa rorobin...

Prickford Publish time 18-3-2022 06:09 PM

Cuolls kan hari tu yg laki duda cuolls yg cuolls dok overthingking heolls imagine main dengan ex. Kali ni cium bra ex pulok dohhh... parohhh

Prickford Publish time 18-3-2022 06:16 PM

Cuma iolls pelik je dengan post cuolls yg previous. Kalau itu rumah cuolls, kenapa ada barang2 ex heolls including bra?? Cuolls jangan kata Queen, as tuan rumah dah macam King of The House. Barang2 ex duda cuolls tu buat apa kat stor rumah cuolls?



Pages: [1] 2
View full version: Cium bra


ADVERTISEMENT