Acikporemkau Publish time 20-3-2022 10:12 PM

Aku datang lagi dgn masaelah peribadi

Korang,camne ah nak cari seseorang hanya melalui gambar ..aku cuma nk tau dia ni ada fb lain ke ig ke

Sbb fb dia ni dh lama tak active fb..
Aku try dh cari guna apps search photo
Tak jumpa..ada cara lain tak...

Hurmmm .

sarahmirza Publish time 20-3-2022 11:12 PM

Kalau takde rasa percaya, tak payah ada apa2...
Kalau nak stalk orang, banyak lagi benda berfaedah boleh buat dik...

kawaiichicken Publish time 21-3-2022 12:08 AM

lahh kata dah settle siap block

chinta89 Publish time 21-3-2022 09:37 AM

jap. kezzah ape meols dah lama x berporem. apa masalah adik ni sblm ni?

awanysss Publish time 21-3-2022 12:09 PM

cuba jumpa bomoh..

rahsier Publish time 21-3-2022 10:15 PM

Tak kan nama pun xtau

lipans Publish time 23-3-2022 03:34 PM

ke dah arwah?

adila39 Publish time 25-3-2022 08:21 AM

Hahaha so dah jumpa ke..rajinnya awak

Normabaru Publish time 26-3-2022 05:45 AM

Edited by Normabaru at 26-3-2022 07:47 AM

Eh bongok la benang ni..
apa la malang kaka baca benang ko tgh2 pagi buta ni.hahaha

Dik..bukak benang ke tgh update status ala2 FB?

Aiyoooo

Btw penah dgr x tempat n cara kita jumpa jodoh tu byk mempengaruhi perjalanan hubungan tu..

Dh kalau start dgn penipuan..dgn game..dgn xde trust..Agak2 ke mana je hubungan tu nnt?

Nway anggap jela xjmp dh photo tu sbb dia pon sbnrnya tipu ko..so sma2 tipu n xde jodoh.. Bak kata ex kaka..there's a reason for everything...

And yours is KORG MMG XBERJODOHAN:lol:

Acikporemkau Publish time 14-6-2022 06:53 PM

Normabaru replied at 26-3-2022 05:45 AM
Eh bongok la benang ni..
apa la malang kaka baca benang ko tgh2 pagi buta ni.hahaha



Terima kaceh kaka
:$

adila39 Publish time 15-6-2022 10:37 AM

Normabaru replied at 26-3-2022 05:45 AM
Eh bongok la benang ni..
apa la malang kaka baca benang ko tgh2 pagi buta ni.hahaha



hehehe..biar je la kaka nama pun bod personal problem so ni consider personal problem dia so dia je faham masalah dia ni
Pages: [1]
View full version: Aku datang lagi dgn masaelah peribadi


ADVERTISEMENT