Subian Publish time 8-8-2022 01:20 PM

Nak kerja...tp nak kerja online

Sesiapa boleh bantu i cari kerja tak?

white_musk Publish time 8-8-2022 06:21 PM

jadi lah cybertrooper ;P

Subian Publish time 8-8-2022 06:34 PM

white_musk replied at 8-8-2022 06:21 PM
jadi lah cybertrooper

I nak sokong bang najib yg handsome tu;P

edayildiz Publish time 9-8-2022 03:25 PM

la pulakkk..jual online lah..kt tik tok tu yg org dk share..ajar i sekali la..mcm xcukup gji skrg..kena cari duit tepi..xtau nk niaga apa

Subian Publish time 9-8-2022 05:14 PM

Edited by Subian at 9-8-2022 05:15 PM

edayildiz replied at 9-8-2022 03:25 PM
la pulakkk..jual online lah..kt tik tok tu yg org dk share..ajar i sekali la..mcm xcukup gji skrg..k ...

I nak duduk kat meja, on ekon, tekan tik tik tik laptop, end of month dapat gaji.

Malas nak drive, tak mau office politics...nak duit masuk ribu2 sebulan ja.

Harapan i itu ja...

kemala.sigh Publish time 9-8-2022 06:43 PM

Ada byk je. Cuma kena pandai cari. You boleh tengok freelance job. Ni mmg boleh wfh or anywhere gituu. Kalau u pandai coding, boleh je apply kerja kat LinkedIn yg offer kerja remotely.

ResellerMaxis Publish time 10-8-2022 07:36 PM

Learn IT skills like programming, data science etc.

zuri154 Publish time 13-8-2022 08:00 PM

Subian replied at 9-8-2022 05:14 PM
I nak duduk kat meja, on ekon, tekan tik tik tik laptop, end of month dapat gaji.

Malas nak driv ...

Aritu masa PKP... byk bulan aku keje gini. Opis suruh keje dari rumah. Husband pun sama. Sebelum PKP mmg dah WFH. Sudahnye kitaorg bosan. Lagi suke gi opis. Mmg penat redah jem pastu tukar LRT tu semua tp keje sorg2 kt rmh x bercakap2 dgn org, lama2 jd mental. Aku suke hibrid... bole mixedWFH & WIO... bkn selamanyeWFH

Lagubestbest Publish time 13-8-2022 08:43 PM

buat live tiktok ler, takpun streamer bigo, takpun jual2 bundle kat shopee live.
Pages: [1]
View full version: Nak kerja...tp nak kerja online


ADVERTISEMENT