Truth.8 Publish time 8-3-2014 04:02 PM

di tengah2 hutan ada lah situ,,,cari lah

di tengah2 hutan tebal , semak samun .... adalah di situ....cari lah....bukan di laut ....di antara garis malaysia dan vitenam (ho chin min)

cari ya..

time post 4ptg...8/3

Last edited by Truth.8 on 8-3-2014 04:03 PM

AbukRokok Publish time 8-3-2014 04:54 PM

abende ko merepek ni?

Truth.8 Publish time 8-3-2014 04:59 PM

AbukRokok posted on 8-3-2014 04:54 PM static/image/common/back.gif
abende ko merepek ni?
hahahha merepek???nanti keluar lah berita malam ini atau esok....
masa itu lu pikir lah ....merepek ke atausebalik nya

masih hidup lagi ke???
tak sure...yg aku nampak dlm 'vision ' hijau2 hutan tebal...itu aja

Last edited by Truth.8 on 8-3-2014 05:17 PM

alieyrina Publish time 8-3-2014 05:07 PM

Kan..ada yg boleh 'nampak'...x salah kalau cuba cari kan...

Truth.8 Publish time 8-3-2014 05:13 PM

alieyrina posted on 8-3-2014 05:07 PM static/image/common/back.gif
Kan..ada yg boleh 'nampak'...x salah kalau cuba cari kan...
bila saya tengok berita tv3 pukul 130 tadi....dlm " vision"saya,nampakhutan yg sangat tebal ... di antara garis malaysia dan vietnam ...itu aja...hidup atau mati...cuma Pencipta aja tahu...

saya dah bagi clue...cari lah

Last edited by Truth.8 on 8-3-2014 05:38 PM

Truth.8 Publish time 9-3-2014 09:57 AM

Truth.8 posted on 8-3-2014 05:13 PM static/image/common/back.gif
bila saya tengok berita tv3 pukul 130 tadi....dlm " vision"saya,nampakhutan yg sangat tebal...
kesian ...masih cari2.....

ini clue kedua:

jalan masuk....terus ke hutanyg amat tebal...susah di jejaki melalui udara...

http://samoaselect.files.wordpress.com/2011/04/virgin-beach.jpg




http://api.ning.com/files/Pb2PjGuH5gqzaGFXwtpA*6TpmxM1OQiowV4MgsFXfvblneUeerNjZdwGAzFEPO6hP*iK2LB6erELQfojVGGH7w9CxZ0YPNiwuyahmEhMppQ_/shirataniimage1.jpg?width=721

hutan, semak samun ...



Sephiroth Publish time 9-3-2014 01:25 PM

Roh mereka sudah semadi di laut. Yg mereka akan temui hanyalah jasad shj.

PS : Nasib baik tak ada orang suruh kamu cari kapal yg hilang itu. Kamu sejenis buta hati - bini sendiri mungkin dicarinya di rumah jiran. :lol:

Truth.8 Publish time 9-3-2014 01:54 PM

“Kita turut lihat kemungkinan pesawat itu berpatah balik, dalam kes itu, lokasi berbeza mungkin perlu dikenalpasti,” katanya dalam sidang media hari ini."Datuk Seri Hishammuddin Hussein.


truth.8: betul lah...berpatah balik..di lokasi berbeza....di situ lah .....cari lah...cepat2

AdamBillionaire Publish time 9-3-2014 02:30 PM

attention seeker betul tt ni:lol:

Truth.8 Publish time 9-3-2014 03:02 PM

AdamBillionaire posted on 9-3-2014 02:30 PM static/image/common/back.gif
attention seeker betul tt ni

bukan attention seeker ...nak bantu malaysia yg tercinta

AbukRokok Publish time 9-3-2014 03:33 PM

Truth.8 posted on 9-3-2014 03:02 PM static/image/common/back.gif
bukan attention seeker ...nak bantu malaysia yg tercinta

u must contact the authority

sushi232 Publish time 9-3-2014 03:43 PM

bia btul TT...harap nyer ada la yg terbaca ni..

chinta89 Publish time 9-3-2014 04:41 PM

masih tgu berita sahih {:3_99:}

Truth.8 Publish time 9-3-2014 04:45 PM

AbukRokok posted on 9-3-2014 03:33 PM static/image/common/back.gif
u must contact the authority

tak perlu....nanti dia kata saya ini 'attention seeker"
internet ini luas....biar mereka ke sini utk baca

Truth.8 Publish time 9-3-2014 04:57 PM

tak ada serpihan atau apa di laut lah...buang masa lah...cari di tengah hutan besor2 dan padat...situ lah

Dzulqarnain Publish time 9-3-2014 06:16 PM

Mcm mana kalau salah, vision drpd siapa? :o

Truth.8 Publish time 9-3-2014 06:52 PM

Dzulqarnain posted on 9-3-2014 06:16 PM static/image/common/back.gif
Mcm mana kalau salah, vision drpd siapa?

abis yg saya nampak(vision) hutan tebal2 selepas saya   tengok berita tv3 isu pasal kapal terbang ini...satu permainan ?

cekmek Publish time 9-3-2014 09:02 PM

sekarang ni semua kaedah kena cuba asal tak syirik..

Truth.8 Publish time 9-3-2014 09:06 PM

cekmek posted on 9-3-2014 09:02 PM static/image/common/back.gif
sekarang ni semua kaedah kena cuba asal tak syirik..
aku dpt vision itu syrik ke? heheheh oh muslims oh muslims...pikir lah
Pencipta akan memberi pada mereka ygyakin

cuma aku belum berdoa lagi supaya mereka boleh di cari...
mungkin malam ini atau esok akan saya berdoa supaya Pencipta akan menuaikan doa saya nanti...yg di cari di jumpa...{:1_545:}
Last edited by Truth.8 on 9-3-2014 09:13 PM

cekmek Publish time 9-3-2014 09:44 PM

Truth.8 posted on 9-3-2014 09:06 PM static/image/common/back.gif
aku dpt vision itu syrik ke? heheheh oh muslims oh muslims...pikir lah
Pencipta akan memberi pad ...

ada aku cakap cara ko guna syirik?
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full version: di tengah2 hutan ada lah situ,,,cari lah


ADVERTISEMENT