xoxopac08 Publish time 21-10-2014 11:06 AM

chazey posted on 20-10-2014 08:48 PM
Kalau ikut cerita tt di thread lama,

Ex heol bukan saja cun (ramai peminat sebelum kawin),


Aku dah agak yg ex tt ni cun melecun. Tt, maafye. Kalu aku kat tmpt ex wife tt pun aku xkan kembali dh sbb tt byk buat silap. Sama mcm ex aku dulu. Pujuk perabih duit mcm mana pun aku xnk balik kt dia dh walau syg tu masih ada setinggi bukit. Move on tt. Cari pengganti dan diharap jgn ulang kesilapan sama

clarizsa Publish time 21-10-2014 11:47 AM

chazey posted on 20-10-2014 08:40 PM static/image/common/back.gif
Aku nak ganti ex wife ko ngungkit.




tt sndri ngaku perangai buruk kan... x pedulli langsung kt bini masa tu...

tabah sgguh bini dia pendam sekian lama..


skrg nk harap bersatu semula, mmg boleh blah la..

mgkin hakim konto dan x ensem, tp lebih caring n x dayus..

move on la tt...

revolusi_30 Publish time 21-10-2014 12:45 PM

Calit je pakai minyak pengasih ....

revolusi_30 Publish time 21-10-2014 12:56 PM

Kalau TT masih dgn kehidupan lama.. bz 24/7 adalah baik move-on ....takkan la nak biar janda tu menderita kali ke-2 ( andai kata nak rujuk balik ) ....kesian juga kat dye , beliau pun manusia juga yg ada hati dan perasaan .

btw .. Naseb baik dye cakap "kita masih kawan ye abg". meskipun beliau dah nk kawin ...cuba kalau beliau cakap .." Z harap lepas ne abg jangan ganggu Z lagi , Z dah ada suami n tanggungjawab" ...kalau beliau jawab macam tu ...mau meroyan TT siang malam ...

revolusi_30 Publish time 21-10-2014 01:01 PM

Satu je perangai TT nak tegur ...TT ne suka membeli dengan wang ..jangan ingat semua benda boleh dibeli dengan wang dan ingat akan dapat hasil setelah wang ditabur sekian banyak ...perempuan ne ego dye lain ..kalau laki tu lain la .." Every Man Have Their Price" ...kalau kene harga memang akan cair ...tapi perempuan tak ...

Eliadaisy83 Publish time 21-10-2014 03:32 PM

Tak tahu nak cakap apa, move on jela tt..
Saya pon pernah melalui penceraian yg sangat memeritkan..amik masa juga untuk pulihkan diri
Hampir setahun juga saya recover balik. Percaya la time heal everything.
Bagi diri masa untuk kenal dgn pompuan lain, jangan terburu2 untuk berkahwin baru semata2 untuk melupakan ex wife...

ryshaNur Publish time 21-10-2014 04:26 PM

chazey posted on 20-10-2014 08:40 PM static/image/common/back.gif
Aku nak ganti ex wife ko ngungkit.




oooo patut lah
kalau aku pun aku tak hingin dah



Suchi Publish time 21-10-2014 04:43 PM

iols nasihatkan tt buat byk2 kebaikan pada orang yg amat memerlukan pertolongan

agar hati tt yang bertahun2 diselubungi rasa bersalah tu lebih tenang

buat orang lain bahagia akn menyebabkan kita bahagia jugaaa

memaafkan mudah tapi melupakan tu payah..

so biarkanlah ex nk move on.. tt pun kena move on

ex mmg dah tak blh nak bersama tt semula tak perlu dipaksa lagi.dia pun trauma dan serik.

orangpluto Publish time 21-10-2014 07:20 PM

Umm da bace thread lame TT.........mmg x dpt dinafi la TT ex ko btul2 da twr ati ngan ko sbb salah silap ko dulu..........pjuk la mcm mane pon tp nmpak sngt die da nekad nak move on..........

kuatkn smgt.........ko laki kn ???? die pon da move on ko plak dok sebuk trhegeh2 kt die........kurgkn communication ngn die....kalo bleh blah trus dr idup die lagi bagoss.......kite laki jgn jadik dayus.......
Last edited by orangpluto on 21-10-2014 07:23 PM

Clover_Hill Publish time 21-10-2014 08:55 PM

Ape kesahnya dah si tt ni..
dah masuk gear satu ke depan dah ke,or masih dok tolak gear reverse tak sudah2?

IceCream_Soda Publish time 22-10-2014 02:04 AM

aku harap tt lepas ni berubah la. kalo ada wife baru jgn la dianiaya mcm 1st wife...
aku ni agak la anti MLM ni ;P sbb aku rasa sgt melalaikan. terkejar2 sgt title 'jotawannn' tu sampai lupa keluarga, lupa diri, lupa agama --> byk sgt kwn aku yg masuk benda alah ni ada perangai ni

duit xbleh beli SEMUA benda... xbleh beli kasih sayang, xbleh beli kesetiaan... belajar la dr kesilapan lepas, jgn sibuk kejar reta --> xbleh bawak masuk kubur pun :laugh3:

faraway1 Publish time 22-10-2014 03:32 AM

moved on lah mamat,
dalam forum cari ni ramai anak dara mahpun janda..
cuba risik berkenalan ke apa..

jika u baik, insya allah ada pomppuan baik tuk u juga,

zach2008 Publish time 22-10-2014 03:24 PM

Senang punya masalah pun tak boleh nak settle.
Carik je la perempuan lain. Sekurang2nya kalau ko jumpa anak dara lagi ko dah boleh merasa dua dara secara sah. Bukan suka2 tebuk sana sini.

Kalau tak buka hati kat org lain, asyik nak merasa yg tu sedangkan dia pun tak mahu memang ko akan jd org gila talak. Cehhhh. Simpan duit tu yg ko laburkan pada janda ko tu. Cukup duit pi pinang Neelofa:lol:


dondangdendang Publish time 22-10-2014 04:46 PM

move on je la TT..kalai aku jd ex TT pun aku dah tawar hati dah ngan TT.......

cek_yah Publish time 22-10-2014 05:47 PM

move on ye dak...sekian

stfunewbiez Publish time 22-10-2014 05:51 PM

waadapak dah jadi bangker siap lak tu dapat bf baru.. kalau aku belah awal2.. stop jadi bengker dia.. nampak sangat ko dipergunakan.. kira nampak dayus walaupun dah berpisah.. lol

otai_g Publish time 23-10-2014 12:56 AM

sedih baca kisah tt ni..

tp rsnya elok la lupakan je ex-janda tu..

rmi lg perempuan lain kat luar tu..

lg pun x kan hidup ko ni asyik berkisar pd ex-bini dan awek jerk..

ko tade life ke utk wat aktiviti2 sosial lain or hal2 keje ker?

sayangkid Publish time 23-10-2014 01:33 AM

chazey posted on 20-10-2014 08:40 PM static/image/common/back.gif
Aku nak ganti ex wife ko ngungkit.




memang patut la..dulu masa ade tak hargai..bila dah takde baru terhegeh2.dah lama da ex tt ni pendam..kalau aku pon mmg aku dendam.

CrowneGlory Publish time 23-10-2014 01:52 AM

Apa yg best sgt dia tu sampai ko gila talak mcm ni... Pukul ko lg, jd atm bergerak, maki hamun... Mesti cantik ..xpun ada ciri2 lain?... Tp kalau aku cantik camner pun... Kalau dh sampai pukul mmg goodbye ler...

ais_kosong Publish time 23-10-2014 10:18 AM

nak tergelak baca luahan tt :lol:

oppss sorryyyy..


lu blah la bro.. buat apa tunggu hat yg xsudi
buang duit kan? :lol:
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
View full version: Jandaku oh Jandaku apa lagi dosaku


ADVERTISEMENT