CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Masalah Peribadi
Close/Open Add Fav (147) |

Masalah Peribadi Td:0|Th:6967|Rank:29 

Moderator: adila39
PERATURAN  BOD MASALAH PERIBADI






1.  Forumer yang ingin membuka thread mestilah menulis dengan jelas masalah mereka di post pertama thread.  Moderator mungkin mengambil tindakan menutup mana-mana thread yang ditulis terlalu ringkas atau yg menggunakan bahasa sms atau ejaan yang sukar difahami.

2.  Forumer hanya dibenarkan membuka thread menceritakan masalah peribadi mereka sendiri sahaja.  Thread berkenaan masalah peribadi orang lain atau yang tidak secara langsung melibatkan tuan thread akan ditutup.

3.  Forumer juga TIDAK DIBENARKAN MEMBUKA THREAD untuk tujuan soal selidik, aduan pendapat atau luahan perasaan kerana bod & thread telah pun tersedia khas untuk tujuan sedemikian.  Selain itu, forumer juga tidak perlu membuka thread untuk bertanya masalah-masalah yang terlalu remeh atau yang berbentuk umum.

4.  Forumer yang telah membuka thread mestilah bertanggungjawab memantau thread  mereka supaya tidak lari dari tujuan asal ia dibuka.  Sekiranya thread bertukar menjadi tempat berborak atau tempat bergaduh, tindakan penutupan thread mungkin dibuat.

5.  Forumer juga tidak dibenarkan berborak dimana-mana thread kecuali di thread borak khas yg telah disediakan.  Forumer yang secara berterusan mengganggu thread dengan post-post borak yang tidak berkaitan mungkin akan dikenakan tindakan bergantung pada pertimbangan moderator.


Untuk membaca peraturan forum, Sila klik  Peraturan Cari Forum
 
Hide sticky threads MOD ONLY - [Read permissions 101]digest  ...23456..49
sourplum    |   18-1-2006 03:30 PM    |   View:3117    |   Reply:964
AceHand 23-2-2022 08:20 PM Everywhere
 
Hide sticky threads ~PERATURAN BOD PP : Baca ni dulu sebelum buka thread ~
sourplum    |   26-12-2010 05:53 PM    |   View:81152    |   Reply:2
juju_amin84 16-4-2013 06:42 PM
 
Hide sticky threads Mod Online digest  ...23456..13
sourplum    |   27-3-2008 03:00 PM    |   View:169970    |   Reply:241
adila39 9-5-2022 03:37 PM This Forum
  Forum Thread   
 
EDISI dapat kacangs! - My motto TODAY / matlamat anda hari ini. attach_img agree  ...23
adila39    |   12-1-2022 08:33 AM    |   View:3405    |   Reply:59
sue_liah 6-10-2022 05:00 PM
 
Stress suami ego agree  ...23
shalalaqueen    |   1-3-2022 09:58 AM    |   View:4958    |   Reply:40
sue_liah 6-10-2022 04:50 PM
 
Volume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni ..Sedang fikir apa? Sedih? H attach_img recommend agree  ...23456..37
rospinki    |   31-7-2021 07:24 AM    |   View:43118    |   Reply:727
sue_liah 6-10-2022 04:00 PM
 
Macam mana nak cari kerja?  ...2
nasalo    |   8-9-2022 03:14 PM    |   View:1419    |   Reply:32
scorpionkiki 4-10-2022 04:33 AM

ADVERTISEMENT


 
Mimpi yang indah..
makadek    |   18-9-2022 01:16 PM    |   View:538    |   Reply:6
awanysss 1-10-2022 12:37 PM
 
Individu yang tidak bahagia lebih berisiko mati awal agree
Raline    |   29-9-2022 11:33 PM    |   View:176    |   Reply:1
adila39 30-9-2022 03:28 PM
 
Kerana GAY dan Aids.. recommend agree  ...234
pashminamerah    |   12-11-2019 12:02 PM    |   View:9003    |   Reply:63
pashminamerah 28-9-2022 01:52 PM
 
Hina sgt ker wanita belum berkahwin agree  ...23456..7
nmi    |   12-10-2020 11:38 AM    |   View:28263    |   Reply:139
manusia_hairan 27-9-2022 01:01 PM
 
Patut atau tak patut? agree  ...2
rahsier    |   24-3-2022 10:24 AM    |   View:3744    |   Reply:25
lattehazelnut 25-9-2022 10:01 PM
 
17/08 - doakan anak aku cepat sihat. attach_img agree  ...234
kaishi    |   17-8-2022 08:53 PM    |   View:2755    |   Reply:63
noor2 24-9-2022 06:29 PM
 
Ampunkan aku tuhan Newbie Thread  ...2345
PerempuanDosa    |   1-4-2022 12:54 AM    |   View:7000    |   Reply:94
mssuci 21-9-2022 08:07 PM
 
Betul ke kat Perlis mudah urusan berpoligami?
theotherfriend    |   21-9-2022 05:19 PM    |   View:273    |   Reply:0
theotherfriend 21-9-2022 05:19 PM
 
Perasaan Prasangka sebab tengok orang lain lebih senang agree  ...2
SelakLangsir    |   12-9-2022 01:02 AM    |   View:1107    |   Reply:21
edoraixora 20-9-2022 12:39 PM
 
kene berhnti tanpa notis  ...2
bravocharlie    |   10-12-2016 10:52 AM    |   View:5020    |   Reply:29
ResellerMaxis 18-9-2022 04:45 AM
 
Takut nak tambah komitmen..pls help me Newbie Thread attach_img agree
mejabiru    |   14-9-2022 11:15 PM    |   View:623    |   Reply:17
Rockafella 15-9-2022 11:59 AM
 
Kerja bank
jantung_pisang    |   9-8-2022 09:00 PM    |   View:911    |   Reply:13
jantung_pisang 10-9-2022 08:06 PM
 
Baru pindah perumahan baru tapi jiran dah start berpuak recommend  ...2
lizsha    |   31-8-2022 10:12 AM    |   View:1670    |   Reply:37
aechae 10-9-2022 07:49 AM
 
Rumah borak sempena GST attach_img recommend  ...23456..98
baby_pingu    |   10-3-2015 03:39 PM    |   View:112452    |   Reply:1955
hafieza 9-9-2022 05:18 PM
 
Suami jadi rider Newbie Thread recommend agree  ...234
mummilizza    |   20-6-2022 09:41 AM    |   View:4992    |   Reply:70
kaishi 6-9-2022 12:20 AM
 
Nikah di Thailand waktu PKPB
Psy2022    |   28-8-2022 10:28 PM    |   View:909    |   Reply:12
Psy2022 5-9-2022 12:00 AM
 
Berhenti Kerja atau teruskan? Newbie Thread agree  ...2
redcrow12345    |   23-8-2022 08:59 PM    |   View:1453    |   Reply:31
Gulugulu 4-9-2022 04:55 PM
 
Tunggu sampai idaman hati jadi janda agree
Serimolek    |   4-8-2022 02:37 PM    |   View:1465    |   Reply:7
beldandy 2-9-2022 11:26 AM
 
Pengalaman kerja di Nomura Asset Management Sdn Bhd attach_img recommend
idakamaruddin    |   11-4-2017 04:09 PM    |   View:5622    |   Reply:13
cmf_premierleag 27-8-2022 05:01 AM
 
Tolong bg idea macam mane nak ubah sikap mak aku... agree  ...2
Cumikucingku    |   9-8-2022 01:39 AM    |   View:2281    |   Reply:36
kepompong 22-8-2022 11:30 AM

ADVERTISEMENT


 
bipolar mom.Im paying it forward. anyone looking for a wfh job?maybe i can help pulak this time. pls head to last page.TQ for all of your doa!-open space for mental health sharing attach_img recommend agree  ...23456..24
nia_salina    |   29-11-2021 05:50 PM    |   View:18700    |   Reply:466
Bedakpowder 19-8-2022 01:06 PM
 
Suami Kaki Blue Newbie Thread recommend  ...23456
suzenna    |   6-12-2014 01:06 PM    |   View:39909    |   Reply:105
mamajawie 17-8-2022 09:58 AM
 
Janji MANISku agree
makadek    |   13-8-2022 10:22 AM    |   View:686    |   Reply:7
adila39 14-8-2022 10:31 PM
 
Periksa jantung kat hospital gomen... sape ada pengalaman?  ...234
leon_mclaren78    |   26-2-2014 09:27 PM    |   View:15144    |   Reply:61
Syamsurina 14-8-2022 12:24 AM
 
Nak kerja...tp nak kerja online
Subian    |   8-8-2022 01:20 PM    |   View:881    |   Reply:8
Lagubestbest 13-8-2022 08:43 PM
 
Bukan masaelah peribadi cuma nak berkongsi  ...2
Acikporemkau    |   14-6-2022 07:07 PM    |   View:2662    |   Reply:23
riena3321 11-8-2022 12:25 AM
 
Jandaku oh Jandaku apa lagi dosaku recommend  ...23456..10
rafiz28    |   19-10-2014 07:29 AM    |   View:43446    |   Reply:192
adila39 5-8-2022 06:22 PM
 
Proses cerai memang lambat ke? Newbie Thread  ...2
saltedegg    |   26-7-2022 04:06 PM    |   View:1762    |   Reply:25
namr 5-8-2022 10:04 AM
 
Fasakh..sape tau mcm mane nak cepat settle? Newbie Thread digest recommend agree  ...23456..9
Cumikucingku    |   29-2-2020 12:34 AM    |   View:25193    |   Reply:168
Cumikucingku 31-7-2022 11:10 PM
 
Perlu ke quit gomen dan pergi private? Newbie Thread recommend agree  ...2
Thehayana    |   5-7-2022 03:52 PM    |   View:2321    |   Reply:25
vanilla_vell 31-7-2022 04:23 PM
 
Just sharing my feelings recommend agree
NadrahRuhDania    |   28-7-2022 12:47 AM    |   View:933    |   Reply:4
cekgihani 30-7-2022 08:44 AM
 
Jalan mati Newbie Thread
AbahKo    |   8-4-2022 01:58 AM    |   View:2253    |   Reply:11
KIM.K 27-7-2022 11:49 PM
 
Tolong aku. Tolong nasihat aku. Newbie Thread  ...2
arya1986    |   10-4-2022 05:02 PM    |   View:3148    |   Reply:23
tomiko_haza 26-7-2022 03:55 PM
 
Forumer!!! Happy Birthday (January to December ) 2022!!!! attach_img recommend agree  ...2
adila39    |   10-2-2022 12:13 AM    |   View:6161    |   Reply:31
chentadearhati 25-7-2022 09:48 AM
 
Umur dah TUA tapi nak sambung study buat Degree Newbie Thread agree  ...23456..7
oscarpetra    |   28-11-2013 01:11 AM    |   View:53790    |   Reply:129
watachiwa 22-7-2022 11:48 AM
 
Masalah majikan Newbie Thread agree
Psy2022    |   19-7-2022 09:45 PM    |   View:1082    |   Reply:15
Psy2022 21-7-2022 09:38 PM
 
Hilang Barang Kemas di panggung wayang agree
rina0602    |   18-7-2022 02:00 PM    |   View:1093    |   Reply:10
rina0602 21-7-2022 02:13 PM
 
Kawan Suka Merajuk recommend agree  ...23
juwaini    |   11-4-2008 08:45 AM    |   View:6494    |   Reply:50
ellyahmad_1983 20-7-2022 05:03 AM
 
Dilema Tukar Kerja..help!! agree
are-ja    |   14-4-2022 05:03 PM    |   View:1953    |   Reply:17
ResellerMaxis 6-7-2022 07:30 AM
 
PROSES DAN IMPLIKASI PERCERAIAN agree
puanshah    |   3-7-2022 04:08 PM    |   View:1152    |   Reply:4
bvsf06 5-7-2022 05:04 PM
 
aku perlu lepaskan atau tidak anak recommend agree  ...2
amatur    |   18-5-2022 10:42 PM    |   View:3299    |   Reply:37
airmineral 2-7-2022 06:02 AM
 
Kahwin dua atau berpisah? recommend agree  ...23456
wanawina    |   19-4-2022 12:58 AM    |   View:9036    |   Reply:109
fifie_olin 1-7-2022 07:35 PM
 
A Lonely, overthinking & depressed wife agree  ...2
Naatasha    |   9-6-2022 03:17 PM    |   View:2502    |   Reply:25
Naatasha 16-6-2022 01:36 PM
Next »

Quick post

You can still enter 200 characters
You have to log in before you can post Login | Register

Points Rules

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 07:28 AM GMT+8 , Processed in 0.073131 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top Return to the forum