CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: cmf_blingblings

KOLEKSI FOTO : GAMBAR BURUNG v2

[Copy link]
Post time 12-1-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 12-1-2021 04:48 PM
Boleh kata setiap sepasang ni akan tidur kat atas pokok rambutan. 3 hari lepas tiba-tiba pukul 3 p ...

Aaa...mgkn...beberapa thn yg lalu penah tnmpk dia dihalau oleh si merbah jambul...cian dier...tp, slh diaorg gak sbb amik port jambul..
Jambul laki bini nie ade ank kecik...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2021 10:52 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2021 06:38 PM | Show all posts
Ni burung apa? Terkukur ke merbuk, mmg tak cam lah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2021 06:39 PM | Show all posts
ni lagi.......

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2021 06:40 PM | Show all posts
mengerammmm

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 08:43 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 18-1-2021 06:38 PM
Ni burung apa? Terkukur ke merbuk, mmg tak cam lah

tu terkukur, dia ada gelang kat tengkuk
merbuk gelang dia halus2 dari tengkuk smpai sayap, size kecik lagi dari terkukur
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2021 06:44 PM | Show all posts
ip_lepat replied at 18-1-2021 08:43 PM
tu terkukur, dia ada gelang kat tengkuk
merbuk gelang dia halus2 dari tengkuk smpai sayap, size k ...

Rasanya merbok pun ada tapi dia suka jalan kat tanah, kecik-kecik ja saiz, nanti kena scroll gambar-gambar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2021 06:47 PM | Show all posts
Thank you Mod Lepat, rajin bg points, @ip_lepat

Comments

sama sama  Post time 19-1-2021 10:40 PM
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2021 10:39 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 19-1-2021 06:44 PM
Rasanya merbok pun ada tapi dia suka jalan kat tanah, kecik-kecik ja saiz, nanti kena scroll gamba ...



yg ni merbok
mmg tabiat dia berjalan merayau cari makanan
sbb tu dia senang dijerat berbanding terkukur

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 12:15 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-1-2021 03:52 PM | Show all posts
ip_lepat replied at 19-1-2021 10:39 PM
yg ni merbok
mmg tabiat dia berjalan merayau cari makanan
sbb tu dia senang dijerat berbandi ...

betoi-betoi, suka jln berdua...comel sangat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-1-2021 03:53 PM | Show all posts

gegarrrrr...mesti cantik burung ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2021 12:04 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2021 05:29 PM | Show all posts

Memory card kena virus, banyak gambar burung
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2021 11:22 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 1-2-2021 05:29 PM
Memory card kena virus, banyak gambar burung

sama mcm exhdd aku
kira burn je le
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2021 08:52 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 13-2-2021 09:01 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2021 10:13 PM | Show all posts

meh le tepek sama
tuan tanah tknk tepek kat tered sendiri pun
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-2-2021 06:36 PM | Show all posts
ip_lepat replied at 13-2-2021 10:13 PM
meh le tepek sama
tuan tanah tknk tepek kat tered sendiri pun

Kami sibuk cari koi bakoi tak jumpa-jumpa
Sabaq sat
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2021 11:35 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 16-2-2021 06:36 PM
Kami sibuk cari koi bakoi tak jumpa-jumpa
Sabaq sat

ilang sibuk nnt, sila le tepek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 12:06 PM GMT+8 , Processed in 0.300005 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list