CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2239|Reply: 2

Tau tak macam mana submit oppo contest ni?

 Close [Copy link]
Post time 14-9-2021 09:49 AM | Show all posts |Read mode
I dah ambil gambar untuk contest ni https://www.facebook.com/OPPOMalaysia/posts/1780964705437663
tapi bila tekan website tu, tak tau mana nak submit ig link
[color=var(--blue-link)]oppomy.com/renovatorsportraitcontest/tc/

cam mana ya?





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2021 09:00 PM | Show all posts
kenapa lah contest dia susah sangat2 macam leceh nak ambil gambar ape semua hahaha.
dah lama tak masuk contest2 ni rasa macam nak join jugak tapi tak sure contest ape je ada.
kalau ada contest yg senang utk join roger2 lah
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2021 09:28 PM | Show all posts
2. Forumer dinasihatkan & digalakkan untuk membuka thread dengan info, system requirements (kalau ada), boxart, screenshots, video trailer/walkthrough, rating & ulasan. Thread yang dibuka tanpa apa-apa informasi berkaitan seperti cuma bertanya atau sekadar video tanpa penjelasan tentang isu tersebut akan ditutup
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 01:20 PM GMT+8 , Processed in 0.191478 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list