CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5245|Reply: 31

'Berlove You-Love You', BFF Dedah Siapa Zarina Anjoulie Sebenarnya

  [Copy link]
Post time 27-5-2022 05:13 PM | Show all posts |Read mode
Selepas Awal Ashaari disindir Zarina Anjoulie kerana mengkritik kawan baiknya, Nurul Hafidzah Hassan, peguam itu tampil mendedahkan sikap aktres yang lebih popular dengan panggilan Anju itu.




Kedit foto: IG




Katanya, Anju seorang yang sangat berbudi bahasa, penuh kasih sayang dan sangat mengambil berat.

"Anju tak pernah mengambil kesempatan. Dia sentiasa menjadi orang yang berkorban untuk orang lain.


"Dia sentiasa percaya orang dan cepat kasihan. Saya selalu rasa sedih sebab Anju akan berakhir dengan kekecewaan bila ramai yang mengambil kesempatan dalam kebaikannya.


"Dia ingat semua orang ikhlas dan baik macam dia."



Kedit foto: IG




Selain itu, Hafidzah juga menceritakan perwatakan Anju yang peramah, berterus-terang dan gila-gila, berbeza dengan dirinya yang lebih pendiam.


Malah, katanya Anju seorang yang sangat setia kawan dan mengutamakan keluarga lebih daripada dirinya sendiri.

"Saya sayang Anju. Terima kasih Allah SWT. bagi saya mengenali insan bernama Anju," ujarnya.







Kedit foto: IG





Baik betul Anju di mata Hafidzah. Bagaimana kalau suatu hari nanti berlaku salah faham? Mungkinkah tercetus perang persahabatan seperti yang terjadi dengan Fatthia Latiff suatu ketika lalu? - CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-5-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Esok2 dah tak comolot, saling membahasakan satu sama lain. Jaga- jaga.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kang dah bercekau, siaplah ngko
Si Lalucah ni, molot mcm gampang. Habis semua seluar dalam kau nanti, dia tebarkan. Bukan sekali dua kali dia bikin. Ko tunggu lah nasib ko
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2022 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat waktu Anju kawan baik dgn FM. Macam ni juga berlovey dovey bagai, sampai I terdetik "acah, esok lusa confirm gaduh besar" last2 tak sampai berapa Bulan, mmg betul gaduh mcm Perang dunia ke3 sampai kahwin la Si Anju & Yas punya la sehati sejiwa nak jatuhkan fm iols mmg suka tengok kehidupan realiti bergenrekan KOMEDI mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2022 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan client dia ke?

Geli sayang sayang client tak reti jaga professional boundaries
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Saling membekap nmpaknya

Apapun ko tu penagih la anjuling. Ko sndiri mgaku bersalah kt mahkamah kan.

Penagih dadah itu sampah yach
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2022 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
euww tunggu gaduhhhhh nnti..tazabar
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap
Sapa ntah xsilap kaka ada tulis dorg ni related mcm relative kan?

Harusla angkat bakul masuk lif private masing2

Ke kaka salah baca?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 28-5-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mademoisellee replied at 28-5-2022 02:52 PM
Teringat waktu Anju kawan baik dgn FM. Macam ni juga berlovey dovey bagai, sampai I terdetik "acah,  ...

Bila seorang peguam tu blh ckp benda yang opposite dr video2 yang bertebaran kat luar psl Anju(bkn sekadar ckp2 org tp mmg video Anju sendiri)so blh nmpkla true color n what kind of lawyer she is..

No wonder sanggup defend si gundu badak air tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga deols bercakaran. Nak tau citerr hot loyer eyeliner nieyh sajork.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf. Saya tak pircaya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Propa mungkin...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha ha ha aku ketawa...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2022 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Seseorang itu dinilai dari sahabat yang dipilihnya. Kalau pilihannya si jalang, maka .......... (sila isi tempat kosong) lah juga dia.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2022 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebulan dua lagi bila dah bergaduh baru la nampak true colors peguam tu..tunggu je la, time ko gado ngn anju nnt nk pakai eyeliner pun tak sempat kot
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Yala tu. Kami percaya sangat
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 29-5-2022 03:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Joysparta at 29-5-2022 03:29 AM

Time baik..baik la...lovey bagai..
Dah gado nanti..hang tau la nasib hang ..
Sume pekung satu malaya leh tau..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 07:55 AM | Show all posts
dasar penagih...yang sekor lagi gila glamer
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2022 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Plg berbudi bahasa?? Deyyy kalau berbudi bahasa, x ada la tulis mcm minah rempit dkt ig, pakej carut sana sini. Kalau i, mmg x ambik dia ni jd loyer. Mcm low class jah
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2022 09:14 AM | Show all posts
Eeee.. dah kenapa loyer bainun ni ada kat sini.. tiba2 plak nak cite pasal kawan baik artis dia..OOOOoo, padanlah loyer ni prgai mcm tu.. rupanyaaaa.. haaa smbunglahh...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 11:04 PM GMT+8 , Processed in 0.086157 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list