CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

'Saya Tahu Ada Peserta GV Musim Ini Berhati Tisu' - Fazley Yaakob

  [Copy link]
Post time 22-9-2022 06:14 PM | Show all posts
Muka dia ni.........memang mintak kecaman sungguh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 06:16 PM | Show all posts
Terpaling yach
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jadik artis tapi nk ade hati tisu yg nk delete komen
Dudk bawak tiak kak mah je la
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 22-9-2022 05:23 PM
raut muka misai kontot xpernah xkimak

betul sesangat..!! mmg muka kimak..
aku harap sangat dia masuk & baca kat porem cari ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
apsal la mata aku memang xleh tgk misai kontot angkat kening sebelah acah2 hensem giler dgn contact lenses dia nih.. ishhh annoying
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ekau pun nasib menantu Ahkak Rose aje
Tidak senduuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:32 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 22-9-2022 10:29 AM
apsal la mata aku memang xleh tgk misai kontot angkat kening sebelah acah2 hensem giler dgn contact  ...

tetek dia pon sama kimak tak lalu nak tengok yachhh



Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-9-2022 06:32 PM
tetek dia pon sama kimak tak lalu nak tengok yachhh

choyyyyyyy owhhh my eyesss ni memang pakej siap kena carut geli nak mampossss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-9-2022 06:32 PM
tetek dia pon sama kimak tak lalu nak tengok yachhh

Dia post kt ig dia ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:52 PM | Show all posts
matjerk replied at 22-9-2022 10:42 AM
Dia post kt ig dia ke ni?

teman isteri mengandung katanyehh



Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka die mmg mintak lempang ye..confident pos gmbr cenggitu mcm tgh nk cirit tp tgh tahan
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai mcm la hang menang gv tu nak nasihat2 current participants
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik ketawa bang..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 08:08 PM | Show all posts
dia pun hati tisu
koser lah
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
yup jangan stress2. semoga peserta GV9 semua dimudahkan urusan. good luck n all the best. kepada fazli, gi mampus la ko hanat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ko pehallll?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ko kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tebal gile muka die nie
Klo iols dah sumbang cmtu dulu
.malu nk komen dah org lol
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 08:59 PM | Show all posts
aik... sejak bila ko tukar karier jadi nujum pak belalang pulak ni...
takkan pak mertua dah masuk jel terus ada kerjaya baru..

kau tu la hati tisu...
nak tinggai anak sehari pun gigih buat video bagai padahal berapa jam je tinggalkan keluarga...

lepastu gambar selfie acah2  paling hensem dah tu padahal tak saling tumpah dengan berhala muka pecah dekat candi yindu majapahit di jawa timur tu... sesuai la dah hadek kau pun gigih nak be raden kulu kilir...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 09:49 PM GMT+8 , Processed in 0.112462 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list