CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

'Saya Tahu Ada Peserta GV Musim Ini Berhati Tisu' - Fazley Yaakob

  [Copy link]
Post time 22-9-2022 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sial lahhhh.. tengok muka dia, meloya aku makan tau fu
fa.. muka minta kena baling taik!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahaiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 09:24 PM | Show all posts
Gmbr tu mmg ajet tadah pelempang ke hape?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Die nyanyi pun shempotsss...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
"Jangan sesekali jatuh semangat kerana komen negatif orang atau kita membalas komen berkenaan kerana ia bukan langkah yang betul," nasihatnya.

Really? Bkn dia ni kuat balas komen2 kecaman ke? Lupa ingatan kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
so funny
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 10:43 PM | Show all posts
salah bual laaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Diri sendiri pun hati tisu. Sendiri pun koyak teruk
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-9-2022 06:32 PM
tetek dia pon sama kimak tak lalu nak tengok yachhh

Udah kenapa senyum mcm org kena bell palsy
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 22-9-2022 05:23 PM
raut muka misai kontot xpernah xkimak

Muka2 stim...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
fazley tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Da kenapa nak senyum gitu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Selfie mcm hanjeng la. Boleh lak bini dia hadap rupa gini
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:17 AM | Show all posts
walhal dia la gigih search nama sendiri. lagi2 kalau orang complaint cafe she ols. tibahh she
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:58 AM | Show all posts
bellaamsar replied at 22-9-2022 02:47 PM
Udah kenapa senyum mcm org kena bell palsy

zayn malik malaysia katanyehh





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
wow..ramai haters ...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 23-9-2022 12:58 AM
zayn malik malaysia katanyehh

Geli la awat senyum mcm tu???? I xpercaya heols straight laki normal xpakai filter & x selfie perasan mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa GV, dulu dia nyanyi teramatlah horrible. Dia tak rasa segan ke x pandai / x sedap   nyanyi tu, tapi nak jugak masuk competition
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 22-9-2022 06:19 PM
Nak jadik artis tapi nk ade hati tisu yg nk delete komen
Dudk bawak tiak kak mah je la

Siannnn pulak kat kakmah dpt menantu terpaling sengal mcmni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 09:33 AM GMT+8 , Processed in 0.220075 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list