CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

'Saya Tahu Ada Peserta GV Musim Ini Berhati Tisu' - Fazley Yaakob

  [Copy link]
Post time 23-9-2022 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-9-2022 06:32 PM
tetek dia pon sama kimak tak lalu nak tengok yachhh

Nangis ciklan tgk tetek ikan keli nih
Heshe penat2 lelah kepit dada dgn kusyen LV yg beli kat danok, punyaaaaaa la nak bagi nampak cleavages
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Dpd mcm ko yg bkn takat hati tisu, tp acah gud2 dlm culinary plus suara pn hauk
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:25 AM | Show all posts
fazley awat koi amik gambor gaye gitu,,,koi bajet koi encem ke???
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:26 AM | Show all posts
awatnya adik2 poremer up gambo si misai kontot kaki sentap dan hato tisu ni
geli lah tgk, yucksss
ehhhh misai kontot ko tgh ckp kt cermin ke
nasihat kt org konon....puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:32 AM | Show all posts
Ko sendiri pun hauk .
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:34 AM | Show all posts
"Pesanan saya jika tidak kuat jangan baca ciapan di Twitter dan jangan hanya buat persediaan vokal saja tapi perlu juga ambil tahu mengenai media sosial."

Pondan coverina berangan ni ingat peserta musim ni lembik macam dia ke? kau sorang je rajin search nama sendiri lepas tu komen-komen acah-acah tak koyak nok...orang lain takde masa nak google nama sendiri lepas tu response buat posting... peserta musim ni semua power...kau lagu sendiri pun hauk la nonok.... bagus kau DIAMMMMM!
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:36 AM | Show all posts
ko dah kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:40 AM | Show all posts
muka mcm mintak penumbok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 09:42 AM | Show all posts
Ckp klu x kuat jgn tgk media sosial,
pastu ayat last suruh tgk media sosial.
Mende laah. X phm. Jgn smakan diri sendiri dgn peserta gv9 sbb dia ni mmg hauk betul nyanyi.
*hrp sgt lee blh repair sengih senget tu. Annoying yach!
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh tau hari tisu xyah sibuk bca komen negatif... Duk diam sudah... Lain mcm nasihat... Klau sengaja bca komen tu maknanya mengundang kecaman
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:48 AM | Show all posts
kata pakar motibasi tp knp mcm nk down kn semangat peserta gv, nampak negative vibe ngan jeles di situ
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Diam la kau!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi kesian dia ni merudum daripada level eligible bachelor only fitting to siti terus merudum sekarang muka dia selfie pun orang tak suka, bini dia orang tak suka, dia nak pesan pun orang tak suka. Dia kan pernah ada kes doctorate tipu, sekarang belum buat real punya? Uni pun takde nak suka dia? Jarang orang menyampah ngan lelaki acah cool ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:39 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 22-9-2022 05:23 PM
raut muka misai kontot xpernah xkimak

HAHAHA....mengekek gelak baca komen ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:41 AM | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-9-2022 06:32 PM
tetek dia pon sama kimak tak lalu nak tengok yachhh

wakakaka.....azab btol la.....terhibur la baca forum
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:42 AM | Show all posts
klu dia baca komen forummer cari dlm ni
mau koyak lagi tisu die


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 10:49 AM | Show all posts
blm baca komen baru tgok gmbr selfie dia pun aku dh tergelak2, leh bygkan porumer cari punya ayat
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:51 AM | Show all posts
peliknya muka fazley mcmtu haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 11:01 AM | Show all posts
si kelempok misai kontot ni pun kaki sentap teruk..in denial pulak bila org komen suara dia tak sedap masa gv..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols cuma nk scroll cari komen kaka @dudaberhias je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 08:12 PM GMT+8 , Processed in 0.098622 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list