CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

'Saya Tahu Ada Peserta GV Musim Ini Berhati Tisu' - Fazley Yaakob

  [Copy link]
Post time 24-9-2022 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
oh shut up old hag, orang kutuk u sebab u memang hauk. Bakat kelaut

Yg peserta kalini mostly vocal solid, tak sempat la nak sedih kena kecam cuz they know they have something they can offer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2022 11:00 AM | Show all posts
Kentot_Wangi replied at 23-9-2022 08:02 PM
Apsal lah tepek gambo senyum gitu... Haha... Dy xbley senyum dgn normal ke? [em:24:]

Pose paling hensem.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 11:38 AM | Show all posts
ajet-ajet je stetmen dia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 22-9-2022 06:12 PM
Ala twitter cuba ko masuk forum cari…forumer kt cni smua tau kau la tepaling hati tisu sesuai dgn g ...

Kaiau dia masuk sini mau esok terjun dari tgkat 45 hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 02:26 AM | Show all posts
dia nak cari job jadi pakar motibasi airliur basi  tuk peserta GV 9 kot

pirahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
I tak baca artikel tapi I nak ckp jgn sibuk...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Diam la ko
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
kawan yang dengki ngan kawan lain sebab kawan lain tu lagi pandai menyanyi
tu yang duk suruh baca komen la apa la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2022 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg menyakitkan hati lah muka dia ni. Rasa nak tampar je.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 23-9-2022 12:58 AM
zayn malik malaysia katanyehh


Hahahaa yg komen that smirk tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau berani sebutlah nama yg kau tahu hati tisu. Kemain judging orang lain ya?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 08:34 PM GMT+8 , Processed in 0.076528 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list