CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: YgBenar

[Dunia] Kunjungi Lebih 50 Cawangan KFC, Lelaki Eropah Dedah Menu Ayam Malaysia Paling Menarik Di Dunia.Anda bangga?

  [Copy link]
Post time 28-9-2022 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 28-9-2022 07:23 AM
Iols sukaaa brand swiss bear hokehhhh lg2 sos black pepper dia. ni suma salah burger ki ...

Ye ke..haha
Maybe taste kita.lelain kan
Iols.kenal.swiss bear ni kat ramly mart..dia.kan suka jual.sos ni...
Sebab maybe dah biasa telan.sos.life kan..haha..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 28-9-2022 08:08 AM
ye lah
iols pun sama
baru lg hr tu makan

Khens
Anak2 iols sorang suka whip potato..sorang suka coleslaw..
Jadi.coleslaw akan iols.order bekas beso extra sebab iols.pung suka..hahah...
Moga2 berterusan lah...
Cina2 kutuk kfc ni sebab depa kata melayu urus.cm.harey...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:05 PM | Show all posts
Tolong promote ler ni dah itu minat dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:26 PM | Show all posts
dah google mamat nih - Dr Kamlesh Mistry dari University Northumbria
Asst Prof
wow - selera tekak malaysia prof ni
tp aku pelik, kan KFC claim 11 secret herbs & spices patut sama la taste dia kat semua negara
perhaps kat malaysia masak pakai ayam sembelih & baca selawat masa masak
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tikusmontok at 28-9-2022 01:41 PM

Kaklongbodo7e tersenyum sinis aiirbatu takdok sudu takdok babee ke guana bang :ambik odar muko kelebek nyeng poing situ dah takdok dah
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:48 PM | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 28-9-2022 10:33 AM
Memandai jah cakap ayam sembelih lagi sedap, macam lah pernah makan ayam tak sembelih {:1_5 ...

ha ha ha... babi guling tak sembelih senyum sinis


Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Heshe belum tgok lgi menu ayam puyuh terbaharu kepci tanah air, pasti menjejeskan air mata heshe
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 02:26 PM | Show all posts
ayam goreng kat malaysia ni mmg sedap. kalau jual dekat US ayam goreng pasar malam tu pun akak rasa boleh laku gile2 nak2 kalau kawasan black dgn hispanics. dah rempah je mcm2 ada. nak pulak marinade dlm fridge satu malam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 28-9-2022 11:04 AM
Gackt pindah ke mesia, kan? Sbb suka mkn kari dan kepci sini ka? Hahahah

Omggg tetibe ada terjumpa org cakap pasal Gackt minat gila dia masa kat university suka sgt lagu lagu dia, tetibe nampak kat youtube dia dah pindah KL ahahahah dia masuk interview kat japan kata dia suka tinggal kat Malaysia and impress dgn cara Malaysia handle pandemic
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 03:48 PM | Show all posts
kecewa ngan kfc skrg. masa zaman ai kanak2 n remaja bagi ai kfc lah fastfood terpaling sedap. ayam goreng sedap, nugget sedap, colonel burger sedap. kenapa nugget n burger semua skrg rasa mcm getah sekerap? macam diorang dah kurangkan isi ayam tapi tambah protein tiruan (soya kot) ..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
memang tak sedap dah kfc skarang. whipped potato pun bukan ubi lenyek macam dulu....they use powder...sebab tu pelik texture skarang. coleslaw 70% outlet takda.... ayam sometimes bau hanyir eww ayam lama la teww. dulu hot & spicy rasa sampai ke dalam...skarang kat luar je h&s
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 04:23 PM | Show all posts
tempat aku ada 3 kfc, tapi saiz dan rasa ayam semua x sama....kalo kfc yg lama, ayam maintain saiz dia, kalo kedai kfc baru2 nie ayam dia terlampau berminyak n rasa kureng
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 28-9-2022 07:08 AM
Kfc mana uols
Last week.iols.order kfc by grab sebab malas nak kuar kan utk sambut besday anak...t ...

Kat cyberjaya.. order yg kt dengkil pn sama. Hauk gak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 06:26 PM | Show all posts
aku cukup tak gemar mashed potato tu
oh zaman dulu2 kfc ni sedap rupanya ikut komen acik2
almaklumlah dulu2 org kampung ssh
tengok iklan dlm tv je lah masa tu   
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aku menu kfc yang paling sodap selain cheezy wedges adalah waikiki burger back to 2001... Nenas dia letak nenas dalam tin 1 slice... Sedap wey... Tapi tak lama lepas tu discontinued..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw lama iols tak makan kfc sebabnya kfc rega mahal, tambah pulak aku diet kurang makan fast food... Kalau teringin sgt nk makan ayam goreng fast food aku akan beli texas or mcd... Texas best sebab dia ada butter biscuit dgn mash potato + korean gravy... Adeh.. rasa mcm nk order pulak ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Minggu lepas ada kawan belanja anak2 murid dia kfc...dapat besar jugak la..kfc xmau kuar kan lagi ke chicken chop dia...sedap jugak tu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah_ary2 replied at 28-9-2022 03:37 PM
Omggg tetibe ada terjumpa org cakap pasal Gackt minat gila dia masa kat university suka sgt lagu l ...

Iols pun tgk bideo yg sama.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
cheezel replied at 28-9-2022 05:47 PM
Kat cyberjaya.. order yg kt dengkil pn sama. Hauk gak.

Ooo haah.la..
Area banting pung depa.kata hauk juga baru2 ni..
Beli coleslaw..
Tibe2 semua whipped potato...
Makan sampai muntah dia kata..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
lampor replied at 28-9-2022 07:43 PM
Bagi aku menu kfc yang paling sodap selain cheezy wedges adalah waikiki burger back to 2001... Nenas ...

Uols makan bergoyang2 badan tak mcm.kat iklan..hehhe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 08:02 PM GMT+8 , Processed in 0.109296 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list