CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Dunia] Kunjungi Lebih 50 Cawangan KFC, Lelaki Eropah Dedah Menu Ayam Malaysia Paling Menarik Di Dunia.Anda bangga?

  [Copy link]
Post time 28-9-2022 09:06 AM | Show all posts
rospinki replied at 28-9-2022 07:34 AM
Semalam order drive thru kfc hiway federal sebelah shell ayam dia besar gila tekejut aku dpt peha se ...

bagus makan ayam bagi wanita, buah dada jadi besar...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka kfc pedas? Ko try Thailand x dek?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Setiap hari pertama awal bulan aku akn mkn nsk lemak marry brown. Ada offer. Nasik dia pun sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi mmg btul ada sorg aku kenal ni org Jepun die pun ckp kfc malaysia mmg sedap. Tapi yg hot n spicy la,yg original kureng katenye. Kt jepun nih kalau hari krismas ko dah nk kene booking awal kalau nak malan kepsi sbb budaya diorg sambut krismas makan kepsi. Rasa cam kelakar la plak
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 28-9-2022 09:18 AM
Tapi mmg btul ada sorg aku kenal ni org Jepun die pun ckp kfc malaysia mmg sedap. Tapi yg hot n spic ...

Ayam semelih mmng sedap dia lain sis..kt pasar cina rajin beli ayam semelih islam. Berkilo2 dibelinya buat niaga kot.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 28-9-2022 09:06 AM
bagus makan ayam bagi wanita, buah dada jadi besar...

Haipppp

Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 28-9-2022 08:01 AM
Lah putra sis.

Itula psal..sindrom jari terlebih gula
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Best la kepci..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 09:43 AM | Show all posts
annehuda replied at 28-9-2022 09:18 AM
Tapi mmg btul ada sorg aku kenal ni org Jepun die pun ckp kfc malaysia mmg sedap. Tapi yg hot n spic ...

Lojik la.

Christmas & KFC are two western imports.


Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 28-9-2022 08:11 AM
aritu makan kfc, ayam dia dah besar sikit dr puyuh. or maybe tu sejenis puyuh obese

Ayam inject silicon
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 28-9-2022 09:35 AM
Best la kepci..

Uker ko pun dah iras kepci bahagian tongking


Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 28-9-2022 09:06 AM
bagus makan ayam bagi wanita, buah dada jadi besar...

Bersih ler lantai jalanraya kita......

Wakahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 28-9-2022 09:22 AM
Ayam semelih mmng sedap dia lain sis..kt pasar cina rajin beli ayam semelih islam. Berkilo2 dibeli ...

Maybe la kot. Tapi dia penah komplen gak malaysia ni kalau ada menu baru kenapa nk stop jual hot&spicy sbb tu mmg fav dia. Pastu heols komen gak duk malaysia ni best mcm2 makanan ada banding kt jepun tu. Heols org jepun pun ckp kari jepun tak best lepas makan kari mamak lol
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:10 AM | Show all posts
dah lama tak mkn ayam goreng kat fastfood. aku beli je frozen mcm2 brand ada first pride, ayamas etc. balik air fry je uols. makan sekor terus pon boleh harga sama je ngan satu set kat fast food restoran. tapi mati cepat la kalau melantak tak hingat donia
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Syabas Malaysia!
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:17 AM | Show all posts
engineer weols yang datang dr UK pun kata sedemikian jua. Burger mcd kat Malaysia lagi berperisa berbanding dengan burger mcd kat UK. Pendek kata lagi sedap.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 10:21 AM | Show all posts
kena dgn tekak dia je la,
bagi aku kfc dah x sedap,apatah lagi pedas,mana ada pedas,
ayam mcd  pun x pedas mana,
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:26 AM | Show all posts
annehuda replied at 28-9-2022 10:03 AM
Maybe la kot. Tapi dia penah komplen gak malaysia ni kalau ada menu baru kenapa nk stop jual hot&s ...

aah kan hot&spicy toyam tu sedapp sekli je sempat makan pastu takde dah. jgn kata org jepon kita sdiri pun tak dpt order lagi.
tambah2 lagi ayam semelih shedap dia lain mcm. tu psal bole nmpk org bukan islam ramai je penggemar ayam goreng kfc
tapi byk keburukan juga makan kfc ni makan skli skal ok, tau knpa? adik ipar iols kena sakit lutut kena operate sebab byk sgt makan kfc cairan berkumpul kt lutut dia tak tau la betul ke tidak. ayam tk bole makan byk for myself remidner.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Memandai jah cakap ayam sembelih lagi sedap, macam lah pernah makan ayam tak sembelih

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 28-9-2022 10:03 AM
Maybe la kot. Tapi dia penah komplen gak malaysia ni kalau ada menu baru kenapa nk stop jual hot&s ...

Gackt pindah ke mesia, kan? Sbb suka mkn kari dan kepci sini ka? Hahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 10:09 AM GMT+8 , Processed in 0.099064 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list