CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 3228|Reply: 71

[Politik] Anwar Ibrahim beri jaminan akan pertahankan hak keistimewaan Melayu dan kedudukan Islam di negara ini

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Pakatan Harapan and the unity government will uphold Malay rights and the position of Islam as enshrined in the Federal Constitution, says Prime Minister Anwar Ibrahim.
KAJANG: Prime Minister Anwar Ibrahim has given his assurance that Malay rights and the position of Islam will be protected.

Speaking in his first press conference after his appointment as prime minister, the Pakatan Harapan chairman said the coalition, and the new unity government he leads, will uphold Malay rights and the position of Islam as enshrined in the Federal Constitution.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-11-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Menangis kawan non malay i kalau x dapat hak yg sama mcm malayu lps undi PH
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin menggelupur lar Sembab n Lobai dgr ni...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
purplelilac replied at 24-11-2022 09:54 PM
Menangis kawan non malay i kalau x dapat hak yg sama mcm malayu lps undi PH

Mereka dh faham x kan dpt istimewa tu..sbb tu mereka trpksa usaha lebih..kaya n berjaya juga...

Kta ni yg melayu dh bermacam2 tongkat diberi..cam tu jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul Alhamdulillah. Jangan hari ni cakap lain, esok cakap lain. Tengok2 ehh kena tindas pulakk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
purplelilac replied at 24-11-2022 01:54 PM
Menangis kawan non malay i kalau x dapat hak yg sama mcm malayu lps undi PH

Habis la duit fb ads 200k burn

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 24-11-2022 01:59 PM
Mereka dh faham x kan dpt istimewa tu..sbb tu mereka trpksa usaha lebih..kaya n berjaya juga...

K ...

Sekali dia lantik Ng Kor Ming jadi menteri kewangan
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 24-11-2022 09:54 PM


Muka dia yg ni mcm puas hati sgt boleh jadi piyem..mesti atok ketar2 nak marah. Iols suka je klu atok buat drama untuk usik bangnon time2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 24-11-2022 09:59 PM
Mereka dh faham x kan dpt istimewa tu..sbb tu mereka trpksa usaha lebih..kaya n berjaya juga...

K ...

Ada jg yg masih mengharap you hahah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts

Tak risau sangat sbb PH bukan majority this time, anytime BN boleh tarik sokongan jika DAP melampau cucuk hidung anwar.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 24-11-2022 10:04 PM
Sekali dia lantik Ng Kor Ming jadi menteri kewangan

Menteri Kewangan , Abg Non sendiri akn pegang..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:14 PM | Show all posts
Whitney72 replied at 24-11-2022 09:59 PM
Mereka dh faham x kan dpt istimewa tu..sbb tu mereka trpksa usaha lebih..kaya n berjaya juga...

K ...

list down la tongkat yg byk "kita" dpt tu? Setau aku dr lahir takde pun apa yg istimewa aku dpt..
lainla kalau makpak hang kroni umno bn dr zaman dulu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
X abih2 dgn tongkat2..
Aku x penah dpt tongkat apa ponnn

Klu dpt tongkat pon apa salahnya..
Dh bumiputra
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lar ko org ni..tu mcm2 yg diberi utk Bumi..contoh MARA, Koperasi, PNB, AIM, TEKUN, SBP, MRSM, Matrikulasi etc, Skim2 perniagaan Bumi IKS, Biasiswa khas utk Bumi..etc...
Mana kaum lain dpt..klau dpt pun percentage yg kecil je..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Innrukia replied at 24-11-2022 11:14 PM
list down la tongkat yg byk "kita" dpt tu? Setau aku dr lahir takde pun apa yg istimewa aku dpt..
...

Xcuse me..x a big fan of BN, Umno ya..parti yg rosakkan Melayu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la, aku move on, kasi chance anuwar tunjuk kemampuan, dia dah mengaku tak akan amik gaji  pm... Good step dia kotakan janji... Kita tengok langkah seterusnya plak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita pakat tunggu berapa hari lagi nak keluar balik slogan "Malaysian Malaysia." Takbiiiirrr!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 01:09 PM GMT+8 , Processed in 0.118824 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list