CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 5637|Reply: 64

"Bergelek Sakan Bagi Semua Orang Tengok,"-Ramai Meluat Tengok Bella Astillah Menari Tergedik-Gedik

  [Copy link]
Post time 29-11-2022 06:40 PM | Show all posts |Read mode
Bella Astillah ditegur netizen gara-gara bergelek sakan dalam salah satu hantaran di Instagramnya, baru-baru ini.


Menerusi perkongsian tersebut, Bella telah memuat naik videonya yang sedang menari bersama adiknya, Didi Astillah lagu Made You Look nyanyian Meghan Trainor sambil mengenakan pakaian serba merah jambu.


Foto: IG




“Pink isn’t just a color. It’s an attitude too,” tulisnya.


Hasil tinjauan di ruangan komen, terdapat segelintir pengikutnya meluahkan rasa kurang senang mereka selepas melihat gelagat dua beradik itu menari.




  



“Adik yang cantik..Kalau awak pakai pakaian yang menutup aurat, Lagi cantik. Love you.


“Tak manis la perempuan gelek-gelek, gedik-gedik bagi semua orang tengok. Maaf sekadar menegur.




  



  



“Kalau belum ada anak boleh tutup mata sebelah lagi. Aliff kan dah berubah…dik.. Buat la content yang sopan..Insya Allah ada rezekinya nanti.


  



“Maaf ya segan tengok…apapun dua-dua pun cantik,” komen peminatnya. -CARI


Sumber: XTRA
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2022 06:48 PM | Show all posts
Bila time usrah..kehmainnn posing kalah wanita lindungan ka'abah...bila bergelek sakan...mak ai tak kesian ke kat laki ko yg dah nak berubah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 07:10 PM | Show all posts
Takpe pasni pi usroh berhihikhuhuk dengan sisthur bidadari sorga, bercomolot dengan setagajah kuntut faraj, hamek gambo setard tengah jual ailio----SETTLE.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 07:10 PM | Show all posts
haaa si dia ni aku tak heran sangat. apa2 artis pun tak heran kalau nak gelek sakan, gedik ke apa. dah itu kerja diorang. yg pakai tudung, purdah & imej islamik konon-konon tu menayang2 segala2 tu yg aku menyampah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain filter ko bella
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
xde la nak kecam sgt sbb dia bukan bertudung..nampak la x brapa elok tapi asal jgn ko bergelek dgn bertudung berniqab tu memang wajib dikecam!!!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-11-2022 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
tak berkenan dgn sheols tapi at least bodi sheols petite so kurang la rengsa tu.

dia beza sikit je kan umur dgn si Didi tu tapi vibe dia kemain macam acik2
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Below par betul adik bradik ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Support la sikit hijrah laki tu...
Laki ko tu nk berubah kot...
Kan lagi Manis kalau seiring berdua..
#donesetazah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 08:18 PM | Show all posts
astaghfirullah

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bebudak tiktok semua ni kan, menari gelek in public depan orang ramai semua memang takde rasa malu eh? Ai nak ambik gambar je pun dah segan
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
nena9042 replied at 29-11-2022 08:43 PM
Bebudak tiktok semua ni kan, menari gelek in public depan orang ramai semua memang takde rasa malu e ...

Dah mak org, bukan budak2 lg
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 29-11-2022 08:52 PM
Dah mak org, bukan budak2 lg

Oops, betul jugak
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah nape iols tak suka hot/neon pink dijadikan persalinan. Warna ni sgt buruk tak kira sapa pakai. Kalau dusty pink ok lah kot.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruk nya pemakaian didi ni. Hazab betul
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Gediknyaaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Gediknyaaaaaa. Tergelek gelekk. Video2 dia semua cringe dok gelek sakan V itu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
cibai babi temasek ni semak betul kat sini ko yer? bangsat paling celaka tibaiunta.. kat mana-mana ko ada kan temasek lapar perhatian.. harini bergelak sakan tayang jobor masam esok menyemak pula dekat mejlis usroh retis siap berjilbab laboh sarban batek.. ko nak apa ha setan temasek?? semak kau tahu tak celaka pendek temasek?!
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:36 PM | Show all posts
Typical comments dri typical Melesians.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Makna kata, input yg ko dpt waktu usrah tu xmsk dlm kepala hotak berjambul ko la ye dik...msk telinga kanan keluar telinga kiri...msk kandang kambing, ko pun jd kambing embekkk...masuk kandang buaya, ko ngepp kehkehkeh

Errr opppss maafkan den..bila selalu kata kat org terpaling, den pun terasa holier than thou dik... kehkehkeh tp dik ko jgn risau...nt bila engkau sudah tiada(sila nyanyi ala noh busuk bekas lakinya missnina)... Netizen baik ati akn tlg ko dik... don't worry bebe..be happy... kehkehkeh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-6-2023 01:29 AM GMT+8 , Processed in 0.105914 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list