CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 88300|Reply: 2046

Hanis Haizi Amougou, Abdul Rahman Amougou & Arianna Rose Amougou V73

   Close [Copy link]
Post time 1-12-2022 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by AKAZ85 at 1-12-2022 09:12 AM

Sebelum roh2 acik porum bergentayangan tanpa arah tujuan baik meols siap2 buat rumah dulu



Biasa laa permulaan gambar rumah baru kepam kali ni baik2 sikit... Ahahahahhahaa



Tak dilupakan.. Baby gukguk kepam tetek masam

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2022 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Checking in
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Hadir!
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Tkasih uols bukak cepat.

Kalau tak, penat duk ukur jalan kat Inglewood sambil tolak MekRose dgn stroller cretcretnya
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Meouls datang nak sedekah stroller kat parents b40 arianna rose venti chanella amongus

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 09:57 AM | Show all posts


i menjengah ke dungeon baru kak hanis ni sambil bawa susu formula untuk sedekah kepada baby gukguk, memandangkan kak hanis mesti struggle sekarang kena beli susu formula dan nak shopping lagi (i yakin kak hanis mampu tengok jelah skrg ni, window shopping gitu)


Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 10:00 AM | Show all posts
gelinya tengok video kak hanis berjalan sambil pakai baju tidur, lepastu kinte puji wife hot, sambil kak hanis flex brand dia pakai head to toe gitu. spek elvi, baju target, topi prada, tapi hujung2 balik bertapa di dungeon murahen kawasan nigga semekin tinggal tu. sanggup kak hanis beli fufu asalkan leh flex kat acik porem. dia ingat acik forem kagum tengok dia pakai branded head to toe tu padehal fufu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Syiapa aritu kata rumah ppr kuin takde dishwashing machine haaa
Ada ni haa dia tunjuk
Pastu dia tunjuk ada vacuum cleaner canggih jugak

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
fuh akhirnya (sambil nyanyi lagu kak nita) iols dgn rasminya check in berjemaah dgn acik porem kesayangan kepam hamis hanyir
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
holla..apa kabar badut hari niii
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 1-12-2022 09:48 AM
Meouls datang nak sedekah stroller kat parents b40 arianna rose venti chanella amongus

wow pemurahnya chuols sedekah stroller kat kepam menggantikan stroller berdecit2
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian kuin takde kereta
Termengah-mengah dia jalan kaki sambil merekod otw gi beli kopi & sayuran
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 10:07 AM | Show all posts
check in dulu buat tanda..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 10:08 AM | Show all posts
ahahahaa.. first time in the first page.. agagagaga
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 10:09 AM | Show all posts
ada igs dia yg pasal mak kena choose triplet tu kenapa dia buh icon gelak eh,bukan ke kena sedih?(masih tak reti attach gambor)
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 10:15 AM | Show all posts
waaaah. Dungeon The Amougous terrrrbaru.

kedatangan acik porum pada hari pertama bulan 12 tahun 2022.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2022 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 1-12-2022 10:00 AM
gelinya tengok video kak hanis berjalan sambil pakai baju tidur, lepastu kinte puji wife hot, sambil ...

Selekeh nak mampos kan! Dengan muka busuk gila tak mandi paatu ajet classy g market camtu..

Iols ni pun curvy jgk tp i rasa lagi cantik n selesa pakai oversized n selesa kat body kita. Ni apo ntah fesyennyaaa aduh kepam..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-12-2022 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
acikku replied at 1-12-2022 10:09 AM
ada igs dia yg pasal mak kena choose triplet tu kenapa dia buh icon gelak eh,bukan ke kena sedih?(ma ...

Kepam kan bangang.. Melawak tak kena gaya.. Benda kelakar dengan sedih pon tak reti nak beza.. Patutlah hati kering tinggalkan anak2 demi batang tua blekpar..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 10:33 AM | Show all posts
AKAZ85 replied at 1-12-2022 10:23 AM
Kepam kan bangang.. Melawak tak kena gaya.. Benda kelakar dengan sedih pon tak reti nak beza.. Pat ...

dia ni memang semacam yang tak faham bahasa kan?geram je nak carutsssss
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 10:43 AM | Show all posts
masuk mengadap dungeon hanyir sesambil nk intai apa lagi si badut kepam gemok hanis haizi dan laki negro miskin buat utk happykan acik porem arini?



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 01:20 PM GMT+8 , Processed in 0.470634 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list