CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15596|Reply: 126

Bella & Aliff Ada Masalah Lagi Ke?

  [Copy link]
Post time 4-12-2022 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Beberapa hari ni tengok IG Bella ayat2 macam ada bau2 ikan.

Apakah?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2022 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jambatannetizen at 4-12-2022 03:04 AM

I cukup menyampah bella ini. Dulu apahal bodoh sgt bagi chance konon perempuan yang boleh make man better. Puiiiii. Dgn nari terkinja kinja, n i rasa marriage tak Panjang ini. Normal yang laki perempuan kawen awal time muda2, selalu cerai kot. Ada beza dgn perempuan muda kawen laki beza jauh tapi ni dua2 kawen terlampau waktu umur muda.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 03:05 AM From the mobile phone | Show all posts
jambatannetizen replied at 4-12-2022 02:03 AM
I cukup menyampah bella ini. Dulu apahal bodoh sgt bagi chance konon perempuan yang boleh make man b ...

Kannnn?? Meluat gila dgn muka senduk ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ajalah..aman2 ko move on bella oiiii..masa gv over pgg2 tgn..chill2 sudahhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
lantak ko la bella nak tonggang terbalik pun
dia ni selain watak sbg bini alep tu, apa kerjaan nya?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Bdk 2 org ni tgh ada drama kan
Kat tv mana tajuk apa aku tak tau
Tp ada nmpak 2 laki bini belakon gaduh2
Si Bella ni sepak2 Aliff
Tapi muka Bella ni dlm IG lawa la jgk
Dlm tv marhaen teruk
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 08:37 AM | Show all posts
Alep nak jadi alim…tapi wife nya blm sedia nak ikut rentak si alip. Alip heboh la tunjuk join tabligh sana sinun, tapi wife potray sisi hazab nya. Aku pun rasa si alip ni lbh nak tonggang agama aja nampaknya tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Me ols la antara acik porem yang beria back up Bella dulu.
Now no more. She ols ni bukan boleh percaya ke hulur ke hilir meratap siap
buat press conference. Naik turun court.
Akhirnya muncul baby seketul terus aman damai balik.
Apooooo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2022 10:31 AM | Show all posts
dulu alip menggatal ko feeling isteri teraniaya

skrg alip dekatkan diri dgn Allah pun ko bnyk bunyi

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
airmineral replied at 4-12-2022 03:36 AM
lantak ko la bella nak tonggang terbalik pun
dia ni selain watak sbg bini alep tu, apa kerjaan nya?

berlakon dgn zamarul hisham sbg bini teraniaya jugak haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
I rasa alip ni taklah penunggang sgt. Tp lebih kpd mencari ikhtiar utk dekatkan diri dgn Allah.  Journey dia dah bermula sejak dia get back dgn bella. Kalau dia tak serius, lepas get back tu mesti tinggal terus tunggang dia tu. Tp sbg org yg dah biasa dgn money and fame, dugaan dia lg besar dr org lain. Maybe betul, dia ada buat hal lagi dalam diam but i can see his effort. Changes dont happen in a day or a year. Ikthiar tu kita memang nampak. What i dont see is, changes in bella herself. Masih tergedik2. Masih suka attention. Post ayat yg mengundang. Dan mungkin juga dia sendiri tak selesa dgn perubahan somi dia ke arah islamic. I might be wrong but again, i see alifs effort. Kalau dia ada gf lain, maka lepas ni keluar la saka bini dia. And this time round, org dah penat dgn drama bella… Lantak kau la bella…

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Jaga2 bella...ko xnk ikut jadi alim cm alif, nt aliff bawak madu niqobis tau
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Alif nampak nak berubah.
Bella tidak.
So?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 11:04 AM | Show all posts
miss_strangers replied at 4-12-2022 10:38 AM
Jaga2 bella...ko xnk ikut jadi alim cm alif, nt aliff bawak madu niqobis tau

tak mustahil


dah alif tu hot dalam ramai geng tabligh, umur pun muda lagi


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Alip dulu mmg teruk, dgn kaki betina, dadah, arak....tp lepas cerai sekejap dan rujuk, join tabligh...nampak la dia usaha ke arah lebih islamik. Ikhlas ke tak, kita tktau....tp bellah ni tk nampak lgsung ke arah yislamik, walopun dia bukan kaki nightclub or berskandal sana sini, tp sikap tergedik2 dia masih tk berubah. Betul la....bellah dlm IG dan dlm TV mcm 2 org berbeza, muka dlm IG lawa tp dlm TV marhaen sgt2 dan xnampak aura retis. Kalo si Patin Apipa mmg dlm IG dan TV pun beza tp masih dlm kategori lawa tp Bellah ni lain 100%.  
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 11:09 AM | Show all posts
heshe paling tinggi dalam barisan tabligh tu terus yang lain nampak ketot jahhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2022 11:16 AM | Show all posts
Semoga yg terbaik untuk Alif dalam mencari cahaya penyuluh hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 4-12-2022 07:31 AM
Bdk 2 org ni tgh ada drama kan
Kat tv mana tajuk apa aku tak tau
Tp ada nmpak 2 laki bini belakon ga ...

Tu pon selalu i baca netizen muka dia rupa dct masa muda yawnnnnn.. pleaselah buta ke apa deme ni..

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh dia join tabligh sekali ngn pelakon saharul tu ye? Nampak cam dia je dlm gambar ramai2 tu.

Btw depa laki bini ni bkn ke baru kuarkan lagu baru?
Bab caption tu saja je kot. Tak nampak hint apa2 plak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Time laki meliar dulu meroyan, sekarang laki makin berubah ke arah lebih baik pun dok hint². Tak paham apa kehendak ko ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 02:04 PM GMT+8 , Processed in 0.130619 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list