CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: JoyahMengayah

[Tempatan] Banyak negeri catat bilangan kes satu digit, ke mana Covid menghilang?

  [Copy link]
Post time 28-1-2023 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Mgkin ada lg tp malas nk test cobid ke bkn cobid. No test = no angka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2023 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 27-1-2023 04:45 PM
Virus kobodo tersenyum sinis  ...

Mmg bodo pun
Kt jepun dah downgrade selesema biasa je
Hahahahaha
Kemain gempak dlu mcm nak kiamat esok abahkau lockdown
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2023 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku x pernah pakai mask kemana2 pun aku pergi...tapi hari ni aku rasa mcm x sihat tapi aku tahu kenapa...smlm aku kurang minum air dan aku workout sampai lencun peluh satu badan...sampai kering bibir aku...jd bukanlah sebab COVID...hari ni proses healing.....minum air masak bnyk2...dan stop workout untuk pagi ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2023 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 28-1-2023 08:00 AM
Mmg bodo pun
Kt jepun dah downgrade selesema biasa je
Hahahahaha

Sbb vaksin..sebelum musim vaksin, ramai mati termasuk jepun
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2023 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah x test n report mmg le angka x naik...aku percaya ramai x sedar kena kobid tapi xde simptom n anggap demam biasa sehari 2 dah ilang...
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2023 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah dia dh balik drp mana dia berasal
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-1-2023 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 27-1-2023 06:10 PM
Akak rasa akak pernah kena covid, namun akak anggap demam panas jah and then akak sengaja keluar ke  ...

Alhamdulillah dpt cobod
Sbb pakar korea kata sapa xpenah kne kobod jenis forever alone xde kawan hidup sdrian sebatang kara umpama ditengah gurun sahara
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2023 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi perlu ke tak nak amik booster ni
Weols semua ni x pegi amik booster lgsg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2023 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 28-1-2023 11:41 AM
Jadi perlu ke tak nak amik booster ni
Weols semua ni x pegi amik booster lgsg

Tak payah sissy. Ini semua agenda cowaycuckoo nak sesatkan ummah semata sissy.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2023 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
grouper replied at 28-1-2023 11:08 AM
Dah x test n report mmg le angka x naik...aku percaya ramai x sedar kena kobid tapi xde simptom n an ...

So kalau dah memang rasa macam biasa, tak payah la gelabah tetek nak buat test itu ini siap mintak kuarantin lagi dekkkkk… nampak sangat dah memang pemalas nak duduk rumah jah khennnn sis?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2023 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 28-1-2023 11:41 AM
Jadi perlu ke tak nak amik booster ni
Weols semua ni x pegi amik booster lgsg

Berani tanggung side effect pergi la..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2023 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
adakah forumer sedang...'MEMINTA'???
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-6-2023 08:34 PM GMT+8 , Processed in 0.184657 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list