CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: awex^returns

Kini Hati Pun Telah Tawar - Jep Buka Molot Pasal Soeb

  [Copy link]
Post time 5-3-2023 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tertengok Ubi live haritu.. x lawak langsung... time soeb n Ajak berdialog.... krik krik je...
Ajak pulak asyik repeat la dialog sama
walaupun xde sape gelak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-3-2023 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Perasan jugak jep ni bukan jenis suka2 up status upload kat ig. Tak tahan sangat dah la tu. Soeb pun kemain ckp tak pandang kiri kanan. Orang pulak nak kena jaga hati dia. Dgn angau dgn watitek nya
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2023 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ujio replied at 5-3-2023 06:40 PM
Awal dulu hype la kot...queue punya panjang..
Skrg ni mmg sunyi, takde nmpk dah long queue, dlm pu ...

Kiosk bumblebee milik ryan bakery tiktokers kat perak tu pun sendu ya amat.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2023 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazsemput replied at 5-3-2023 09:23 PM
Aku suka jep ni..sebb die x over selain kerja die.. xde pun acah2 bapak tiri pling understanding.. l ...


Oii shahmira sistur shahmira. Tetiba aku terbayang wan syarmila pulak dlm ayat ko td haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2023 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 5-3-2023 01:20 PM
Tempat aku ni.. sampai tahap staff dia dtg ofis.. ckp kalau nak beli tp nak diorang antar x pakai  ...

Kesian juga smpai mcm tu. Kat area aku pun sendu. HQ kene promote la tengok mcm tealive even chatime pun masih releven. Ni xde promo xde ape. Hujung- hujung ckp melayu x support
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2023 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
wafeloren replied at 5-3-2023 11:37 PM
Kesian juga smpai mcm tu. Kat area aku pun sendu. HQ kene promote la tengok mcm tealive even chati ...

Dh harga pun mahal sgt. Baik beli starbucks
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-3-2023 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang shoeb tu asyik nak cerita dia keluar..pasal jodoh laa....pasal rindu isteri laaaaa..bulble bee dia dah tak laku tapi mewahh..yelaaa.. si kana tu payonggg
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2023 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 5-3-2023 11:06 PM
Aku mula meluat dkt dia time arwah meninggal
Kan dia ada buat live mlm lps arwah kebumi tu
Aku rasa  ...

Aku masa live lepas kebumi pun meluat jgk. Tp yg lg aku meluat +menyampah betol tgk muka dia bila dia buat content konon bgtau ank2 sarah da takde tu. Siap berakam bagai. Lepas tu ada sorg bdk kecik siap dia tolak ketepi konon jgn kacau content dia .

Meluat betol la.

Cm dia sorg mati bini time cobit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-3-2023 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ujio replied at 5-3-2023 06:40 PM
Awal dulu hype la kot...queue punya panjang..
Skrg ni mmg sunyi, takde nmpk dah long queue, dlm pu ...

Outlet sebelah opis i macam xde orang datang pun. Meols perati je dari pagi sampai ke petang. Meols pelik. Masa opening je hype.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2023 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Astro ni hadap sgt soeb kenapa, banyak pulak program2 bodo keluar. Iols layan rtm je koser la nak pasang astro bayar bulan2. Soeb tu dah kaya raya pun awek dpn belakang besar biar la dia menongkat langit. Ok ja jep bagi statement kang entah apa si shahmira pusing modal utk kekal relevan, dah kaya pun tamak
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2023 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dekt melaka ni bumblebee tu takde org. Aku lalu aritu mmg takde sapa. Org lalu lalang pun takde. Yela semua naik keta je area situ.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2023 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 5-3-2023 08:51 PM
Main golf dengan permaisuri agong 2 kali
Bukan calang calang soeb ni

Lahai. Madam Corn apa nak heran. Kalau dengan Tuanku Zara ya iols heran. LOLLL Or even Sultanah Zarith.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2023 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 5-3-2023 09:01 PM
haritu iols pegi bubblebee utk pertama kalinya, sendhooooooo yakmattttt

Seriously? Sendu mcm Ebitlewd punya mart?
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2023 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss tak pernah dengar dia masa kat sinar. Tapi masa kat Hotfm n sekarang kat Suria, memang iolss dengar. Dari Hotfm sampai la kat Suria, memang cakap pasal dia je lah.
Nak tukar channel dah kolig iolss suka dengar yg tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2023 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Time soeb buat live lepas urus arwah tu sumpah mmg tak minat terus. Meluat. Memang jenis suka publisiti kemaruk nak relevan menagih simpati
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2023 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hidup umpama roda kan..dulu2 ramai suka shuib sebab x over katanya berbanding jep yg slalu over...sekarang

masa sepahtu jadi dj sinar pun sama...ramai suka shuib katanya sbb pandai kawal keadaan, x terlalu over..berbanding dua orang lagi tu...tp skrg

x caya cuba lah chuols korek thread lama..kalau rajinlah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-3-2023 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg aku xphm takkan la soeb ni taktau sejarah gf dia tu. masih juga nak dibuat bini yek
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2023 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Maz_Jeffri replied at 5-3-2023 11:56 PM
Yg aku xphm takkan la soeb ni taktau sejarah gf dia tu. masih juga nak dibuat bini yek

Nak bayar bil tertunggak, ketepikan background
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2023 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Ptt mamat kata..kalau org yg dia tk marah kalau dtg... adalah jep..mksud dia sueb ni truk ke dr dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2023 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 5-3-2023 11:06 PM
Aku mula meluat dkt dia time arwah meninggal
Kan dia ada buat live mlm lps arwah kebumi tu
Aku rasa  ...

Bukan malam . Petang tu lepas kebumi terus buat live.. aku ingat lagi aku tengok live dia sampai teresak2 menangis ... Buat live sampai nk masuk magrib. Pastu lepas magrib sambung wat live lg...  Siap pesan suruh follower support youtube dia, nnti dia record video nk inform anak2 pasal mak dorg da meninggal... Pastu  dia pesan kr  follower klo nak tengok reaksi anak2 dia camana tengok  kt utube. Aku terus " looorrrrr tiberrr" ..gitew ... Terus menyampah sebab jadikan content kematian bini ... Arwah sarah pun masa tin teletubbies tu kena covid anak beranak dia siap wasap org tu nak bg ubat covid...  Mana la dia dapat ubat covid tu sedangkan masa tu vaksin varu nak myla pastu mana ada ubat lagi ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-9-2023 03:12 AM GMT+8 , Processed in 0.126510 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list