CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Perawankota

Diana Danielle Buat Permohonan Cerai, Farid Kamil Enggan Lafazkan Talak

  [Copy link]
Post time 21-3-2023 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
doridori_hi replied at 21-3-2023 10:46 AM
maksud meols.. jantan2 yg nk berbinikan sheols nyahhh...

Confirm ramai.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2023 11:43 AM | Show all posts
Datuk Akberdin vs Fakhrul Azman

Kedua-duanya terkenal sebagai lawyer kepada selebriti & VIP
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi dari start dia nikah dgn FK mmg aku ckp, kenapala DD ni pilih FK. Padahal blh dpt lelaki yg lebih baik dr segala segi. Harap lepas ni dia akan jumpa lelaki yg btl2 sayangkan dia & berwibawa sbg seorg suami & bapa. Kdg kesian pompuan2 cantik ramai yg tak ada luck dlm love
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ACC106 replied at 21-3-2023 11:43 AM
Datuk Akberdin vs Fakhrul Azman

Kedua-duanya terkenal sebagai lawyer kepada selebriti & VIP

Akberdin tu mesti PS yang recommend kannnn. Aku mcm tak suka pulak PS ini. Motif sgt kau beriya iya..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 12:55 PM | Show all posts
dah tu yg asik post benda sweet2 tu mende pulak.... mcm tak congruent je. kalau makan hati mesti tak kuar apa2 statement puji2 suami dkt socmed. tapi mcm kerap je, nak2 masa kes PS-SY hot hari tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
starcity replied at 21-3-2023 11:17 AM
Tapi dari start dia nikah dgn FK mmg aku ckp, kenapala DD ni pilih FK. Padahal blh dpt lelaki yg leb ...

Pompan muka melayu totok senyum sinis hidup bahagia dengan laki mat salleh kat overseas. Macam Lina Tomson, Husna dan ramai lagi!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-3-2023 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 21-3-2023 02:33 AM
Adekah terlampau menjiwai watak sampai heols nk try jubo bini hingga terkeluar report polis ka nok ...

Hahaha hnya para isteri je yg tahu
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 20-3-2023 04:22 PM
Siapa???

Syuk sera kot.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2023 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 21-3-2023 02:01 AM
Alaaa satu masa dahulu wanita teguh tu pun pernah panjat mahkamah syariah jgak file kan penceraian ...

Woww. Pnh dgr jgk kisah ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 21-3-2023 02:11 PM
Pompan muka melayu totok senyum sinis hidup bahagia dengan laki mat salleh kat overseas. Macam Lin ...

laki mat salleh overseas goody2 ker?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
starcity replied at 21-3-2023 04:17 AM
Tapi dari start dia nikah dgn FK mmg aku ckp, kenapala DD ni pilih FK. Padahal blh dpt lelaki yg leb ...

Setuju 100 kali 100.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
starcity replied at 21-3-2023 12:17 PM
Tapi dari start dia nikah dgn FK mmg aku ckp, kenapala DD ni pilih FK. Padahal blh dpt lelaki yg leb ...

You read my mind. They started their marriage wrongly, if you know what I mean. Sampai Mak DD pun pertikaikan perkahwinan mereka dulu. Then kononnya DD sambung belajar kat oversea selepas kahwin, but I read it differently. Well, if you knew then you know. Cerita lama, biarlah. Lagipun DD dan berbaik dengan mak dia. Semoga baik2 sahaja buat DD dan maknya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 21-3-2023 12:53 AM
Nasib baik iols bukan 'acik'.

chuol muda belia ye...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 09:54 PM | Show all posts
huh.. lama jugak bertahan..  masa kawin tu igt 2-3 taun ja tahann..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
starcity replied at 21-3-2023 12:17 PM
Tapi dari start dia nikah dgn FK mmg aku ckp, kenapala DD ni pilih FK. Padahal blh dpt lelaki yg leb ...

Biasa jumpa dd n fk sbb anak2 1 kelas soccer. Fk so jinjang yer. Dd however nampak biasa2 je bila berdepan. Mayb early morning xbersiap sgt. Tp pun pelik end up dgn fk yg tah lah
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2023 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
pujanggacinta replied at 21-3-2023 05:50 PM
laki mat salleh overseas goody2 ker?

Yg I sebut ni memang dah kahwin lama beranak pinak dan happy2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-9-2023 05:07 AM GMT+8 , Processed in 0.104688 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list