CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 9153|Reply: 61

Sembang2 Azfar Heri - youtuber/ influencer

  [Copy link]
Post time 4-9-2023 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam semua. Saje la nk ajak sembang2/gosip2 psl azfar heri ni. Utk yg x kenal, die ni femes kt youtube, instagram, twitter jgk, tiktok pon.



Youtube -944k
Instagram - 1.2m
Tiktok -1.2m

Utk semua followers & subscribers azfar heri...meh la sembang kt sni.

Tp lately ni sejak dah bz jd influencer attend event sane sni....die dah slow sket upload video kt youtube. Dah x kerap mcm dlu. Latest pon vlog die brcuti oversea aritu.

Utk fans, followers azfar heri...
Korg pasan x psl bisnes Nyala die tu? Ape cite ek? Mcm dah senyap je. Die pon dah xpartner dgn yiyien lg kan? Bisnes kopi MinumKL yiyien tu pon dah separate drp kedai nyala. Drg ade konflik ke? dah x geng ke? Azfar pon dah lame x update ape2 psl bisnes nyala die. Musykil jgk psl tu.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2023 10:51 AM | Show all posts
yup . perasan jugak . lama sangat tak update pasal bisnes & team nyala tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols sorang ke tak kenak heols ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 11:32 AM | Show all posts
iols cuba mengelike he ols namun gagal.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 11:35 AM | Show all posts
black_handbag replied at 5-9-2023 10:57 AM
Iols sorang ke tak kenak heols ni

me join u
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama2 tengok meluat. Ponen. Heols nampak busuk n kepam walaupun branded head to toe.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-9-2023 02:27 PM | Show all posts
aku suka tgk dia layan adik OKU dia dulu2 now xpasti dia ada up xpasal adik dia.
kalau dia citer hantu pon ok gak la.. kelakau
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 02:36 PM | Show all posts
nyala tu dah tutup operation rasanya, memang perasan bisnes nyala tu slow, lagipun orang malaysia ni tak ramai lagi pengguna lilin ni

tapi agak terkejut la jugak, sebab sebelum tutup tu, siap collab dengan tntco dengan cat ape entah tu, kira branding dia kuat jugak la

cuma suprisingly azfar ni, followers dia ada dalam kalangan rempit gen mz tau, kira budak nampak badboy pun follow dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2023 04:59 PM | Show all posts
actually iols suka je tengok bideo dia dgn family duk bersuka ria... sbb family i sendu... so i just menumpang gembira la kekdahnya...

tp bila masuk tang bideo heols dgn circle kawan2 yg hotties... ya Rabbi, mmg tak cover langsung heols bertepuk tampar pegang2 tangan laga pipi dgn pompuan... terus i rasa mcm dia ni dah mula hanyut dlm dunia keglamoran... terpaksa la iols unfollow dia sbb nak menyelamatkan iman iols sendiri gittchew...

tolonglah jgn hanyut sangat azfar please... kesian kat mak hang, family hang...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 05:19 PM | Show all posts
iols okay je dgn heols sbb heols kelakarrrr suka tgk video heols dekat kampung time raya havoc bethol
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 05:21 PM | Show all posts
hudalarva replied at 5-9-2023 04:59 PM
actually iols suka je tengok bideo dia dgn family duk bersuka ria... sbb family i sendu... so i just ...

dia herlok geng dengan KA dan kawan2 bisnes KA. nampak la berjenis sikit
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
pakai branded top to toe tapi tetap kepam
dah banyak duit tu g la polish skin tu sikit..baik lagi kerulaming tu nampak la muka jernih jugak
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
rambut berminyak.. muka berminyak... kepammm
.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 08:27 PM | Show all posts
Kepam yg lupa diri..dapat kacang pun nak buat content. Batak nau. Xtau apa yg bestnya pondan ni.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-9-2023 03:00 AM From the mobile phone | Show all posts
nazhidd replied at 5-9-2023 10:51 AM
yup . perasan jugak . lama sangat tak update pasal bisnes & team nyala tu

Kannn... Lebih byk attend event fashion, product launching, lebih ke arah influencer job je skrg. Youtube pon mcm dah slow sgt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-9-2023 03:22 AM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 5-9-2023 02:27 PM
aku suka tgk dia layan adik OKU dia dulu2 now xpasti dia ada up xpasal adik dia.
kalau dia citer han ...

Ade je die up ig stori psl adik oku die tu, psl family die, psl cousin2 die. 1 thing die mmg jenis x berkire dgn family. Sbb tu kot die murah rezki
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-9-2023 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 5-9-2023 02:36 PM
nyala tu dah tutup operation rasanya, memang perasan bisnes nyala tu slow, lagipun orang malaysia ni ...

Kannn...klo btol tutup xde announcement ape2. Azfar sndri pon lngsg x bunyi psl nyala. Rasenye selama ni partner die yiyien yg byk uruskan bisnes tu. Azfar sndri pon jrg2 msk opis. Latest few months aritu yiyien yg update post psl cafe die MinumKL tu dah moved out drp outlet nyala, siap professionally thanx azfar dlm post tu. Mcm drg dah xpartner lg. Sejak tu dah xnmpk drg together. Berantakan ke? X fren lg ke? Tp azfar msh kwn ngn jep. Musykil bab tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-9-2023 03:31 AM From the mobile phone | Show all posts
hudalarva replied at 5-9-2023 04:59 PM
actually iols suka je tengok bideo dia dgn family duk bersuka ria... sbb family i sendu... so i just ...

iols stuju.

Die klo msk geng dgn si daisy-apetah-yg suka pakai pmpn tu, ngn imran-yg pon same dah makin menyotong je tu....die jd huhahuha sgt. Tp die xde la kearah nk pakai pmpn. Klo msk geng2 girls plak...lately ni pasan gak die cm dah bebas dok peluk n laga pipi bile jmp. Trkejut gak tgk perubahan azfar.

Die perlukan kwn mcm khairulaming tu as abg yg ble tego die drp trsasar n hanyut. Bgs KA tu behave orgnye. Pengaruh KA jgk la yg wt azfar skrg main gym. Nmpk disiplin ye ikot jadual gym die tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-9-2023 03:33 AM From the mobile phone | Show all posts
mawarkhayalan99 replied at 5-9-2023 05:19 PM
iols okay je dgn heols sbb heols kelakarrrr suka tgk video heols dekat kampung time raya havoc betho ...

Kannn.... rase mcm kte pon part of family die di malam raya wt persiapan, main mercun la, esk pg raya gi konvoi raya umh sedara la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-9-2023 03:34 AM From the mobile phone | Show all posts
t_hahahaha replied at 5-9-2023 05:21 PM
dia herlok geng dengan KA dan kawan2 bisnes KA. nampak la berjenis sikit

Btol. Sbb KA n geng lg tua drp azfar. Cm abang2 la. Tu yg azfar behave sket klo lepak ngn drg. Klo x silap KA tua 6thn kot dr azfar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-12-2023 05:01 PM GMT+8 , Processed in 0.110504 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list