Register Login
CARI Infonet Return home

AeriSha's space https://bn2.cari.com.my/?1722196 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


AeriSha 18-3-2023 07:13 PM
  
AeriSha 18-3-2023 07:12 PM
Ni PM iols hari tu: (26-2-2023 07:29 PM) Iols segan ni sebenarnya Tapi kalau uols tunggu lagi review AJL37 iols,ni dia https://aerishamuzik.blogspot.co ... anugerah-juara.html Maaf byk2 kalau tunggu,iols dahlah sibuk,yg YouTube plak rupanya tak brp jelas persembahan full tu vokalnya kadang2, jd iols dok bergilir2 tengok YT dgn app Tonton,iols sanggup,siap register semata2 utk uols.. Tapi maaf banyak2 sbb lambat sgt2..
GegarVaganja 12-3-2023 09:12 PM
AeriSha: Saje nak try, kat sini boleh baca?
Yes. Sini boleh.  

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

5-10-2023 12:51 AM GMT+8 , Processed in 0.030300 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top