CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tak Semestinya Ayah Ustaz Anak Confirm Tak Buat Dosa,"-Caprice

27-5-2022 03:40 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 710| Komen: 8

Description: Caprice tampil bersuara selepas diminta oleh pengikutnya untuk memberikan pendapat mengenai isu video tular yang memperlihatkan seorang lelaki yang didakwa mirip anak kepada penceramah, Prof Dr Mohd R ...
Caprice tampil bersuara selepas diminta oleh pengikutnya untuk memberikan pendapat mengenai isu video tular yang memperlihatkan seorang lelaki yang didakwa mirip anak kepada penceramah, Prof Dr Mohd Ridhuan Tee Abdullah iaitu Syafi Tee bercium dengan seorang wanita.


Menerusi hantaran di Instagram, Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli meluahkan rasa tidak faham dengan sikap netizen yang mengecam penceramah terkenal itu disebabkan video tular anak lelakinya.


Foto: IG

“Video panas Syafii Tee, Ridhuan Tee akui diri tidak sempurna. First of all, Malaysia, Cap tak Tak faham netizen yang kecam ayah dia. Tak semestinya ayah kita Ustaz, anak kita confirm takkan buat dosa. Tak semestinya ayah kita polis,  anak kita confirm takkan buat jahat.”


Tambahnya lagi, dia turut memberitahu bahawa tiada manusia yang sempurna dan merasa yakin setiap ibu bapa cuba untuk memberikan apa yang terbaik terhadap anak-anak mereka.



“My point is, Malaysia, tiada siapa dekat muka bumi ini  yang sempurna. Dan Cap yakin ibu bapa akan sentiasa bagi terbaik untuk anak-anak mereka.


Sama juga sebagai anak, kita akan belajar daripada ibu bapa dan belajar dari kesilapan. Takkan korang tak pernah buat silap. Asalkan kita belajar dari kesilapan. Ubah dan sentiasa melangkah ke hadapan".-CARI

Sumber: Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote whimsicalmusic 27-5-2022 06:08 PM
I setuju! Tp iolls xsuka u suka sgt mencabup caprice..semua nk jdkn isu
Quote winky1 27-5-2022 06:16 PM
Iman dan nafsu masing2... betul lah tu
Quote hzln 27-5-2022 06:17 PM
Tora datang lagi!
Quote Joanna88 27-5-2022 06:31 PM
semua benda nak enterframe.. tajde content sendiri so ride je la dengan issue semua orang.. low class betul dia ni
Quote LembingDayanti 27-5-2022 06:50 PM
eee menyibuk je si hidung bawang ni
Quote nakkomenjugak 27-5-2022 08:27 PM
Sisssss
Baik ko jaga minik dan anak tiri ko
Mencapubbb jeee fonen ni
Quote stingerumble5 27-5-2022 08:31 PM
Jamakkhen aja sebutan ...... ustaz juga tak terlepas dari buat dosa....kheunz senang?
Quote alieyrina 27-5-2022 08:53 PM
Suka masuk campoq hal family anak beranak org..dah x reti ulas pasai isu semasa len ka

Lihat semua komen(8)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 02:49 PM GMT+8 , Processed in 0.097449 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top