CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'DSV Ingat Dia VIP Boleh Shopping Waktu Kedai Dah Tutup?'

27-5-2022 04:01 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2583| Komen: 12

Description: Nama Datuk Seri Vida yang gemar berfesyen dan berbelanja untuk diri sendiri dan anak-anak tidak asing lagi di kalangan masyarakat.
Nama Datuk Seri Vida yang gemar berfesyen dan berbelanja untuk diri sendiri dan anak-anak tidak asing lagi di kalangan masyarakat.

Mana tidaknya, dia suka berbelanja barangan mewah hingga adakalanya menimbulkan rasa meluat warganet.


Kredit foto: IG Vida

Terbaru, Vida dikritik kerana didakwa membeli-belah ketika butik-butik fesyen terkenal di ibu kota sudah ditutup.

Menerusi satu hantaran di Instagramnya, Vida memuat naik video menunjukkan dia mengunjungi sebuah butik mewah yang telah ditutup.

Namun, perkongsiannya itu dikecam kerana dilihat seolah-olah ‘kemaruk’ dan ‘mencari pasal’.



Kata warga maya, Vida tidak patut bertindak seperti itu kerana pekerja butik berkenaan juga mempunyai kehidupan sendiri dan perlu berehat.

Tambah netizen lagi, pelanggan yang suka datang ke butik atau kedai di saat-saat akhir juga adalah satu perkara yang kurang disenangi pekerja.


Sumber: BeautifulNara


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Adrif 27-5-2022 04:49 PM
so?

buat benda tak relevan untuk kekalkan nama relevan?
Quote opie5662 27-5-2022 05:00 PM
Sebenarnye xde duit nk sopping... Tp nk tunjuk banyak duit... Terpaksa la dtg time kedai dah tutup. Ade la alasan n content yg bileh dibuat... Hahahahahha
Quote gekkou 27-5-2022 05:06 PM
budjet2 mcm chaebol dlm drama korea ke acik ni
boleh booking satu kedai after business hr
dia sorg je dalam kedai
gtu acik bidah berangan
Quote sleepandream 27-5-2022 05:44 PM
beli jela share butik LV tu...
dpt 51% pastu share dokumen dgn netizen...
lagi wowww
Quote ezacbee 27-5-2022 06:32 PM
opie5662 replied at 27-5-2022 05:00 PM
Sebenarnye xde duit nk sopping... Tp nk tunjuk banyak duit... Terpaksa la dtg time kedai dah tutup.  ...

Aku pun rasa dsv ni xberduit. Tapi acah2 berduit.
Quote matchstick 27-5-2022 07:18 PM
opie5662 replied at 27-5-2022 05:00 PM
Sebenarnye xde duit nk sopping... Tp nk tunjuk banyak duit... Terpaksa la dtg time kedai dah tutup.  ...

hahahaha so true
Quote fazila17 27-5-2022 10:02 PM
Tak penat ke berlakon
Quote MadameOnion 27-5-2022 10:23 PM
Muka buruk tapi kalau perangai cantik org suka je..tapi dia ni.....
Quote WeAiNe 27-5-2022 10:55 PM
tak tak tak baju meleret tu dia memang pakai nak g mall ke
atau dari somewhere buhsan g mall buat gempak
Quote prince_marhaen 28-5-2022 11:59 AM
walhal.......usung merata designer bag from china...acah2 je kekonon mall dah tutup tak boleh shopping...
Quote honeybee1802 28-5-2022 12:04 PM
ezacbee replied at 27-5-2022 06:32 PM
Aku pun rasa dsv ni xberduit. Tapi acah2 berduit.

Haha..aku pun rs..sometimes aku rs bida is org upahan ja nak tjkkan lifestyle gitu...
Quote SANKURIANG 28-5-2022 12:08 PM
Dia ni apa lagi produk yg dia jual ye???? Pamoga? QuPuteh? Ke dia ni proxy untuk orang2 ternama yg kaya raya tu ye??? Hanya untuk content...terpaksa la dia up kan citer2 yg dah tak relevan. Dia ni dah sama dgn si Kri yg separa siap tu....

Lihat semua komen(12)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 03:45 PM GMT+8 , Processed in 0.063732 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top