CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Anak Dah 6, Tapi Dr Sheikh Muszaphar Nak Tambah Lagi?

27-5-2022 04:10 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1346| Komen: 14

Description: Dah ada enam, tapi Dr Sheikh Muszaphar Shukor nak tambah anak lagi? Dah ada enam anak, tapi Dr Sheikh Muszaphar Shukor nak tambah lagi?
Dah ada enam anak, tapi Dr Sheikh Muszaphar Shukor nak tambah lagi?



Kredit foto: IG Sheikh Muszaphar

Angkasawan negara yang memiliki enam cahaya mata enam hasil perkongsian hidup bersama isteri Dr Datin Halina baru-baru ini berkongsikan rutin hariannya yang padat bermula seawal jam 5.30 pagi hingga 10 malam.


 

Kredit foto: IG Sheikh Muszaphar

Akuinya, bukan mudah untuk menguruskan enam anak dan sudah tentu penat, namun baginya sangat berbaloi dan turut menyimpan hasrat untuk menambah cahaya mata lagi.



Pasangan itu mendirikan rumah tangga pada 10 Oktober 2010 dan dikurniakan enam cahaya mata iaitu Sophea Isabella, Sophea Natasha, kembar lelaki, Sheikh Adam dan Sheikh Noah, serta sepasang kembar, Eusoff dan Emilia.


Sumber: RotiKaya

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Normabaru 27-5-2022 05:24 PM
Bagusnyaaaaa heshe

dah kaya pun xde buang masa cari perempuan lain or asik main game...

Bini pon aman2 beranak knowing that ada assistant and teamwork dr tok laki heshe..

Thanks Dr SMS and wife for sharing the inspiring journey

Quote helicornia 28-5-2022 09:27 AM
Gigihnya buat karangan panjang2 dlm setiap.posting
Quote missyL 28-5-2022 10:46 AM
Klo i ade suami mmbantu ade dana pendidikan tok anak2. 10 org pn xpe
Quote ellejo 28-5-2022 02:18 PM
x keje dgn nasa ke heshe? kata angkasawan. angkasawan lain sibuk korek bulan Titan nak carik sign of life
Quote namieamuro 28-5-2022 03:41 PM
org mcm die takpela nk menambahkan lagi golongan bijak pandai lebih ramai (InsyaAllah)

kalau org mcm sohai saad dgn iza zaim tu mmg naya pak karim. dgn anak tak dpt pendidikan yg cukup. tak sekolah. yg ni ptt dibendung. jgn nk menambah lg
Quote namieamuro 28-5-2022 03:43 PM
ellejo replied at 28-5-2022 02:18 PM
x keje dgn nasa ke heshe? kata angkasawan. angkasawan lain sibuk korek bulan Titan nak carik sign of ...

rse die mcm buat talk sendiri je bdasarkan pengalaman die. nmpk die busy dgn kedai mkn sesambil jage anak. ade mse nmpk die buat talk berkisarkan mcm2 topik
Quote jihyomelly 28-5-2022 11:12 PM
Normabaru replied at 27-5-2022 05:24 PM
Bagusnyaaaaa heshe

dah kaya pun xde buang masa cari perempuan lain or asik main game...

betul kaka..iols pun suka dia laki bini..sama2 besarkan anak..support each other..6 anak suma nampak proper xde la selekeh or home schooling mcm sohai yenna tu..baka helok..helok dibiakkan
Quote NazRysha 29-5-2022 07:57 AM
ellejo replied at 28-5-2022 02:18 PM
x keje dgn nasa ke heshe? kata angkasawan. angkasawan lain sibuk korek bulan Titan nak carik sign of ...

jadi duta timbang kilo
Quote orkid_amani 29-5-2022 08:38 PM
Background Dr field apa DSM ni?
Patut run clinic ja la..dah ada nama..buat brand sendiri..harga maheran.mesti Laku keras klinik dia
Quote dagusengett 29-5-2022 09:43 PM
Ramai je anak ramai
Yg semua menjadi bila besar
Tapi tak kecoohhh
What to do kann
Professional doctors pun ramai nak jadi influenza femes amos
Jangan jadi mcm the duggars dahla huhu
Quote 311gurl 30-5-2022 01:44 AM
senang ckp sbb bukan badan dia yg menanggung.. thank god la jenis mmg menjaga budak2 tu..
Quote cik_ingeniare 30-5-2022 10:00 AM
Meols okay je tengok story dia nak menambah anak tu sebab anak anak dia terjaga & memang nampak teamwork antara dia & Dr H
Quote chandrahusin 30-5-2022 03:56 PM
pakcik makcik kat kampung2 dulu
lagi la smpai 12 org anak
keja kampung jah
ramai yg anak2 menjadi
cuba jalan2 kat kampung2 waktu raya
bederet kereta mewah
balik beraya
lagi impressive
Quote Jennyrol 30-5-2022 04:38 PM
I ok je die nk anak byk.. Nmpk terbela bdk2 tu.. Diorg mampu xda hal kan

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 03:09 PM GMT+8 , Processed in 0.095390 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top