CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Comelnya, Sedap Nama!"-Tujuh Hari Lepas Bersalin, Elfira Loy Dedah Wajah Dan Nama Anak Kedua

27-5-2022 04:57 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 4339| Komen: 29|Original author: Saiful

Description: Selepas tujuh hari bersalin, Elfira mendedahkan wajah dan nama anak perempuannya di Instagram.
Selepas tujuh hari bersalin, Elfira mendedahkan wajah dan nama anak perempuannya di Instagram.

Nama yang diberi adalah Nur Aria Mikayla.



Foto: IG

"Kami bersyukur dengan kehadiran bayi perempuan kami. Assalammulaikum ya Nur Aria Mikayla Muhammad Faris,"tulisnya.

Di ruangan komen ramai mengucapkan tahniah.



Tak kurang juga yang memuji kecomelan anak keduanya itu.

Elfira dan suami juga ada membukan akaun IG untuknya, Nurariamikayla.




Sementara itu Elfira juga memohon doa yang baik-baik untuk bayinya itu.

"Doa adalah penguat setiap harapan. Doakan puteri kami menjadi antara pemudi solehah yang diberikan kerahmatan berpanjangan, kasih sayang yang tidak henti, tidak putus rezeki didunia dan di akhiratnya lagi dihiasi dengan kilauan kebaikan budi dan ketinggian pekerti."-CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Lavender_Violet 27-5-2022 05:11 PM
i dah lama tak bersalin...tak tau pulak skrg husband dibenarkan sambut baby
Time meols dulu cuma dibenarkan berada dlm labour room dan tngok proses bersalin tu aje, comfortkan wife
Quote JunkMail 27-5-2022 05:22 PM
Oh sekarang bukan takat potong tali pusat je lah... Boleh sambut siap sekali mehhhh
Quote stingerumble5 27-5-2022 05:24 PM
Lavender_Violet replied at 27-5-2022 05:11 PM
i dah lama tak bersalin...tak tau pulak skrg husband dibenarkan sambut baby
Time meols dulu cuma dib ...

Bila nak start piling works utk yg baru(anak)? Pazzpizzpuzz update kt wartawan piling worksnya akan bermula akhir tahun ini...
Quote Rogue98 27-5-2022 05:24 PM
Both abang adik comel....bapak hensem....mak jer lah kuat merempan....
Quote stingerumble5 27-5-2022 05:25 PM
Apola nama berpetak petak macam ini...tak famham aku...
Quote nakkomenjugak 27-5-2022 08:19 PM
Wahhhh nanti anak2 comel ni dah jadik acik2 nenek2 atuk2
Nama2nya aura muda
Takde dahh latif latifah hassan rubiah dah
nek mikaylaaaa...
tok rayyan....
Quote Incanto 27-5-2022 08:24 PM
comel sgt anak sulung dia

baby girl ni pun comeyy gak nanti
Quote hashashes 27-5-2022 08:32 PM
Nampaknya jah makin tak senang duduk
Quote Pak.dolla 27-5-2022 08:38 PM
Lembaga dan bini dgn billie ain grey tgah buat rehearsal utk acara esok ke tu? Mesti tgh perah otak aksi apa nk buat utk tontonan benak utk benak kagum hahahaha
Quote Kancilkering 27-5-2022 08:48 PM
the real struggle ank dh masuk dua …nak nak rapat macam elfira tu…selamat berpantang …moga diberi kesabaran dlm membesarkan anak anak
Quote JiEunTak 27-5-2022 08:52 PM
hajjah bitter dakkk wehhh....
ramai2 retissss pakat2 show off anak selepas lahir nih....



Dan yg best skali, semua yg share, aku tgk komen murni2 belaka...
masing2 bagi salam, mendoakan yg baik2 jaa buat semua baby2....

penyakit AIN bullshit laa...
wpun ia benar wujud, tp bagi aku, kalau mak pak tu sejenis hati x bersih sure depa pun takutt org lain buat benda sama kat depa.
Quote makadek 27-5-2022 09:06 PM
stingerumble5 replied at 27-5-2022 05:25 PM
Apola nama berpetak petak macam ini...tak famham aku...

Sbb ko bodo serta kampung hulu banat
Quote awanearisu 27-5-2022 09:11 PM
Kacak anak El. Walaupun kadangkala sedikit risau tengok perangai ibunya.
Tahniah dan selamat berpantang El.
Quote clarizsa 28-5-2022 12:11 AM
nakkomenjugak replied at 27-5-2022 08:19 PM
Wahhhh nanti anak2 comel ni dah jadik acik2 nenek2 atuk2
Nama2nya aura muda
Takde dahh latif latifah ...

Masih ada lagi pemikiran macam ni
Sedih
Quote Myhappyending 28-5-2022 12:21 AM
Abg rayyan comellll sgt
Quote Acikgomen 28-5-2022 12:25 AM
Pak.dolla replied at 27-5-2022 08:38 PM
Lembaga dan bini dgn billie ain grey tgah buat rehearsal utk acara esok ke tu? Mesti tgh perah otak  ...

Skali rupa paras bili sepesen adik laki jah yg rendang tak berbuah tuh
Quote stingerumble5 28-5-2022 05:19 AM
makadek replied at 27-5-2022 09:06 PM
Sbb ko bodo serta kampung hulu banat


Dah kira champion la ko sijhir,kejong, tongongkhen laki sendiri dgn nasi kangkang ko?

Kahkahjahkahkahjahkahkahkah
Quote nakkomenjugak 28-5-2022 07:40 AM
clarizsa replied at 28-5-2022 12:11 AM
Masih ada lagi pemikiran macam ni
Sedih

Kenapa? Iol cakap jeee punnn
Halahhhhhhh
Sentap dah kenapa nokkssss?
Quote SherryZass 28-5-2022 08:09 AM
baby & budak kecik comel2 lagi, dah sekolah comot sikit nanti
Comel2 anak sheolls

Lihat semua komen(29)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 04:17 PM GMT+8 , Processed in 0.077214 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top