CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mak Wak Doyok Tak Ingin Menantu Janda, Wajib Anak Dara-"Lepas Kahwin Isteri Kena Duduk Sekali Dengan Ibu"

27-5-2022 05:48 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 13067| Komen: 170|Original author: Saiful

Description: Wlaupun umur dah 43 tahun, Wak Doyok masih berstatus solo.
Wlaupun umur dah 43 tahun, Wak Doyok masih berstatus solo.

Namun pelakon ini tak terburu-buru mencari jodoh, sebaliknya berserah kepada Allah SWT.



Foto: IG

Ada satu video TikTok, memaparkan Wak dan ibu sedang ditemu ramah tentang calon isteri.

Kata ibu Doyok, calon menantu pilihannya wajib anak dara. Kalau janda akan ditolak!



"Cari yang anak dara. Janda makcik tak nak! Kalau jodoh dia tetap makcik tak nak!"

Ketawa dengar Mendengar kata ibunya, Doyok balas, "Bukan makcik yang nak kahwin tapi saya nak kahwin. Tapi susah kan? Kalau jodoh kita tak tahu."




Tambah Wak Doyok lagi, kalau kahwin nanti dia mahu isterinya tinggal bersama dengan ibu.

"Kalau ada yang nak jadi isteri saya akan interview dahulu. Boleh atau tidak tinggal bersama ibu saya? Jika tidak saya akan kata good bye!

"Ibu adalah kunci kepada pintu rezeki dan kebahagiaan. Saya korbankan masa untuk mencari cinta demi memberi tumpuan kepada ibu memandang usia dia juga semakin maningkat." -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SpyLeman 27-5-2022 05:53 PM
2 syarat sang mantan tak lepas- janda dan tak mungkin sang mantan blh tinggal sebumbung dgn mak mertua. That's y sang mantan cari wak lain yg rupa x berapa nak siap
Quote TabletSusu 27-5-2022 05:57 PM
SpyLeman replied at 27-5-2022 09:53 AM
2 syarat sang mantan tak lepas- janda dan tak mungkin sang mantan blh tinggal sebumbung dgn mak mert ...

siapa sang mantan si wak ni..? igtkan selama ni dia mmg single.. xde gelpren segala
Quote becir 27-5-2022 05:57 PM
Dia ni straight kah in the first place?
Quote Acikgomen 27-5-2022 05:58 PM
SpyLeman replied at 27-5-2022 05:53 PM
2 syarat sang mantan tak lepas- janda dan tak mungkin sang mantan blh tinggal sebumbung dgn mak mert ...

Halah halah halahhhhhh mcm la wak doyok ni Rupa siap sgt
Kemetot pulak tuh
Quote hzln 27-5-2022 05:58 PM
Edited by hzln at 27-5-2022 06:14 PM
SpyLeman replied at 27-5-2022 05:53 PM
2 syarat sang mantan tak lepas- janda dan tak mungkin sang mantan blh tinggal sebumbung dgn mak mert ...


Tapi si anak mak pi gebang kat orang putus sbb si mantan terlampau kuat seks, beliau tarak mampu
Si mantan tak perlu menung lama2 di bucuan katil, terus sambar mamak nalla utk dibuat shuben

Quote SpyLeman 27-5-2022 06:54 PM
TabletSusu replied at 27-5-2022 05:57 PM
siapa sang mantan si wak ni..? igtkan selama ni dia mmg single.. xde gelpren segala

Sang mantan wak merupakan mantan permaisuri
Quote she 27-5-2022 06:56 PM
Demand nya mak ekau
Kena sedor diri juga maknya
Anaknya udah ler pelangi
Pelajaran tinggi pun teda
English pun ke laut
Karier sendu

Done bekap janda
Idop janda jiran sebelah
Quote LembingDayanti 27-5-2022 06:59 PM
mak dia tak tau ke anak dia bottom? macam mana nak kasi tau eh
Quote Rogue98 27-5-2022 07:00 PM
Amboiii kemain makcik....dia ingat anak dia tu level jejaka idaman ke...jalan pun kepit..spender mak basuh....
Quote auntyonion 27-5-2022 07:00 PM
King of hestek
Quote LembingDayanti 27-5-2022 07:00 PM
semua jantan dia dm ajak lepak kat ig.. budak2 tu pun post kat story kah kah kah... spesis nazimah
Quote dua_chzy 27-5-2022 07:02 PM
hzln replied at 27-5-2022 09:58 AM
Tapi si anak mak pi gebang kat orang putus sbb si mantan terlampau kuat seks, beliau tarak mampu : ...

Serius? Vavi punya jantan penis kecik. Tengok saiz badan pum tahu.
Quote Suchi 27-5-2022 07:28 PM
Ohh patutlaaa
Mendara je la wak sampai tuaa kalau gitu.
Quote Mulotkoyak 27-5-2022 07:30 PM
bottem nonok kepam bau ikan masin... Hadooo?
Quote TabletSusu 27-5-2022 07:42 PM
SpyLeman replied at 27-5-2022 10:54 AM
Sang mantan wak merupakan mantan permaisuri

oh... lupa pulak aku mantan yg tu.
Quote TabletSusu 27-5-2022 07:44 PM
hzln replied at 27-5-2022 09:58 AM
Tapi si anak mak pi gebang kat orang putus sbb si mantan terlampau kuat seks, beliau tarak mampu : ...

serius ke kaka dia jaja cerita gitu..? kurang ajar sungguh dia...!!
Quote BuBuComey 27-5-2022 07:45 PM
Jelas sgt red flag ni gais. Toksah la. Terang2 mentua kaki kontrol
Quote awanearisu 27-5-2022 07:47 PM
Makcik bela sahajalah anak makcik ini sampai ke hujung usia.
Quote dudaberhias 27-5-2022 07:52 PM
lebih baik la menantukan janda nek... dari selamanya menantu tu jadi anak dara dek kerna kehausan menonggeng sampai ke subuh menanti di tusuk objek tumpul... hujung2 hanya kentut je keluar siap pakej terkejut beruk tengok lelaki pun dok menonggeng sekali di sebelah.

Lihat semua komen(170)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 04:34 PM GMT+8 , Processed in 3.029095 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top