CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Nak Rasa Penampar Dengan Chopping Board Ke?" - Fazley Bengang Dikata Makin Berisi

27-5-2022 05:53 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 8803| Komen: 135|Original author: LilRose

Description: Bukan orang biasa saja, malah golongan selebriti juga berdepan isu body shaming.
Bukan orang biasa saja, malah golongan selebriti juga berdepan isu body shaming.

Selepas Janna Nick dihantui komen berbaur body shaming baru-baru ini hingga betul-betul terasa hati, cef selebriti Datuk Fazley Yaakob pula menjadi mangsa.



Kredit foto: IG

Dalam perkongsiannya di Instagram, Fazley berkongsi tangkap layar komen diterimanya menyentuh soal tubuhnya yang kelihatan semakin berisi.

"Pernah kena penampar tak dengan chopping board?" tempelaknya.



Kredit foto: IG

Berang dengan situasi itu, Fazley memberi bayangan bahawa ramai yang mungkin kehilangan akaun media sosial mereka sekiranya "boleh auto block dan ban orang yang suka #bodyshaming".

Tegasnya, tidak perlu untuk menegur bentuk tubuh seseorang, malah perbuatan itu seharusnya dihentikan.


Kredit foto: IG

"Meh sini kalau ada lagi orang yang teringin nak rasa kena penampar dengan chopping board?" ujarnya.

Ada ke yang terasa nak ditampar Fazley dengan chopping board? - CARI 

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote one_piece 27-5-2022 06:00 PM
mata dia mmg warna tu ke? aku tak blh tgk muka dia.. mcm ada perasaan geli.. lg2 misai dia
Quote mojarean_X 27-5-2022 06:12 PM
Alah kuruskan jelah badan. Watpe nk marah blk
Quote asfaz 27-5-2022 06:16 PM
So?? Kau nak org puji kau memanjang ke? Kat fb tu Ramai kutuk dia balik. Aib kan mak mentua boleh pulak kata deme
Quote mojarean_X 27-5-2022 06:17 PM
Dia x nk amik blk PHD ke?
Quote winky1 27-5-2022 06:19 PM
Edited by winky1 at 27-5-2022 06:21 PM

Patut syukur org bagi sedar sebelum overweight or obesity class1 ....  But I can't stand the dot....So big oredi why behave like Comey lagi ....KLU bigger than the ungkel, nak dukung lagi ke
....kalu saiz Ecahtu sweet jugak...I tengok rasa my L5 sakit
Quote hzln 27-5-2022 06:23 PM
mojarean_X replied at 27-5-2022 06:17 PM
Dia x nk amik blk PHD ke?

Dia ada ambik kat UUM rasa, tapi tak pasti abis ke tak, ke dah lama grad, ntah lah, ke hakak silap retis pun tatau
Quote LembingDayanti 27-5-2022 06:53 PM
la bapok ni pakai contact lens hazel? wakakakakkakak
Quote Samerosie 27-5-2022 07:00 PM
Memang dia gemuk pun. Anak dia sorsng tu je yg keding.
Quote cmf_jeangrey 27-5-2022 08:03 PM
Seriously mmg netizen2 ni follow retis utk check whether dia pakai tudung atau tidak, gemuk atau kurus, hitam atau putih ke? Then tinggalkan komen saja nak cakap...wtf mmg elok pun bagi penampar chopping board..kasi reset balik otak tu
Quote imransulaiman 27-5-2022 08:19 PM
Dia ni ada ikatan persaudaraan dengan Jaafar Onn ke?
Quote TabletSusu 27-5-2022 08:29 PM
elok tertib ayat net tu.. itu pun nak sentap
bukannya dia ckp.. "chef ni gemuklah skrg" ni mmg lah ko boleh sentap
Quote awanearisu 27-5-2022 08:50 PM
Ugutan mencederakan boleh dibuat laporan polis
Quote ReginaGeorge 27-5-2022 09:39 PM
Hati tisu. Mcm pondan.
Quote awekjepun 27-5-2022 10:59 PM
TabletSusu replied at 27-5-2022 08:29 PM
elok tertib ayat net tu.. itu pun nak sentap
bukannya dia ckp.. "chef ni gemuklah skrg" ni mmg lah k ...

Betul. Klo baca nada relax.. blh je terima dgn tenang
Quote TerataiMelur02 27-5-2022 11:18 PM
one_piece replied at 27-5-2022 06:00 PM
mata dia mmg warna tu ke? aku tak blh tgk muka dia.. mcm ada perasaan geli.. lg2 misai dia

Tu belum lagi baju, seluar ketat lepas tu menari bagai. Anak2 dia pun kadang tengok apaknya macam "dah kenapa apak aku ni"
Quote Carcosa 28-5-2022 12:31 AM
Dah mmg kau gemok! Gemok gemok gemok!
Nih, lagi satu, aku xpenah dengar pun org2 tua ckp psl gemuk tu Mcm sial je, pandai2 buat quote org tua. Btw, kau gemooookkkkkkkkkk
Quote mojarean_X 28-5-2022 01:42 AM
Edited by mojarean_X at 28-5-2022 01:55 AM
imransulaiman replied at 27-5-2022 08:19 PM
Dia ni ada ikatan persaudaraan dengan Jaafar Onn ke?


Bila mention baru perasan persamaan mereka.
Quote Acikgomen 28-5-2022 03:10 AM
Kesahnye rumah ko je ke hader chopping board
Fondannnnnn
Quote naina 28-5-2022 05:16 AM
Dia dah rasa paling hensem yet urban la tu eh dengan ribut kaler2 mata lens..geli tengok. Btw ayat netizen tu ok je..kasi sedar diri la makan terlebih daaa

Lihat semua komen(135)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 04:47 PM GMT+8 , Processed in 0.084596 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top