CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Amboi, Masya Masyitah Dah Pandai Main Pegang-Pegang Pula!

26-8-2022 10:35 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5131| Komen: 42|Original author: LilRose

Description: Jika sebelum ini penampilan peliknya mencuri perhatian warganet, tindakannya membelai wajah lelaki dalam muzik video (MV) lagu barunya pula hangat diperkata.
Jika sebelum ini penampilan peliknya mencuri perhatian warganet, tindakannya membelai wajah lelaki dalam muzik video (MV) lagu barunya pula hangat diperkata.


Kredit foto: IG

Masya Masyitah menerusi Instagram berkongsi sedutan klip muzik video memaparkan adegan dia sedang menyentuh wajah lelaki dalam video berkenaan.


Kredit foto: IG

Wah, dah berpegangan pula ya?



Rata-rata warganet kurang senang dengan tindakan Masya menyentuh wajah lelaki bukan muhrim itu.


Kredit foto: IG

Siapa lelaki itu? Dah pandai main pegang-pegang pula dia. - CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote whimsicalmusic 26-8-2022 12:07 PM
Die ni mcm nk dress up org free hair..tp org free hair pn xde la pakai sexy mcm ni..bezanya die pakai inner ttp kulit je n pakai tudg..lagu n suara mmg iolls xtao la..mmg nk raih popularity thru issue mcm ni kot..lantak kome la dik..ko free hair pakai dress pn xde org kisah
Quote aryyan 26-8-2022 12:54 PM
dress up udoh.
klo mcm dolla tu xkisah la..
Quote msdummy.2018 26-8-2022 01:06 PM
Jiwa tengah memberontak kerrrr
Quote missyL 26-8-2022 01:39 PM
Geng peluk berlapik

Dik klo x mampu bukak je la dik
Tgok akak2 lain yg bkk ok je hahahaha
Drpd cmnie buruk kn imej je
Quote DeLuna85 26-8-2022 01:42 PM
Tak kisah kalau kau tak bertudung. Tapi kau bawak imej tudung dik
Quote dudaberhias 26-8-2022 01:43 PM
Edited by dudaberhias at 26-8-2022 01:52 PM
missyL replied at 26-8-2022 01:39 PM
Geng peluk berlapik

Dik klo x mampu bukak je la dik

khen... lagipun heshe cantik... jadi jangan risau... kena kecam kejap je tengok macam ungkasha dulu tu... kejap je musim mengecam siap ada piyu ke makhluk mana tah bagi surat terbuka hujung2??
sebab tengok dressing sheols ni dah memang tak puas lagi nak menyeksi... so pergi je lah menyeksi time2 muda ni ketika masih laku
Quote missyL 26-8-2022 01:55 PM
dudaberhias replied at 26-8-2022 01:43 PM
khen... lagipun heshe cantik... jadi jangan risau... kena kecam kejap je tengok macam ungkash ...

Kan kaka
Hahahaha
Kene la kecam sekeja pastu jadi idola balik hahahaha

Tgok je la contoh2 tu
Helok dh masing2 jadi diri sendiri katenye
Quote esbok 26-8-2022 02:01 PM
cringey achik tengok
Quote eyansss 26-8-2022 02:14 PM
bila nurtizen kepoh paksa pakai tudung…  padahal yang perlu dititikberatkan adalah menutup (bukan balut) aurat…  so, stop la paksa retis2 or influenza ni pakai tudung…  habis jahanam nama islam…
Quote msdummy.2018 26-8-2022 02:45 PM
dudaberhias replied at 26-8-2022 01:43 PM
khen... lagipun heshe cantik... jadi jangan risau... kena kecam kejap je tengok macam ungkash ...

Betul kaka..nmpk sgt pki tudung sb trpksa.   
Quote Kadaisaku 26-8-2022 02:48 PM
Rocketfuel ni company based on elit punya agent ke? Lain macam tarik retis hijab jadi macam pornstar bercosplay anime.. done hencap!
Quote Kadaisaku 26-8-2022 02:52 PM
Memang dia berhijab tapi aku nampak dia bogel dalam mv ni
Quote Goodluckdontcry 26-8-2022 02:53 PM
Edited by Goodluckdontcry at 26-8-2022 02:57 PM

Maafla den nk mencelah sikit..

Kalau blh hentikanlah penggunaan kata2 bertudung ni.. terutama geng2 Artis ni Dan sewaktu dgnnya.. SBB BG den..spesis mcm ni..adalah geng tutup rambut shj..sedangkan dlm islam...istilahnya HiJAB tp konteks melayunya 'Bertudung'..adalah lebih besar maknanya..hijab/bertudung maksud luasnya menutupi & melindungi aurat, aib, maruah dan HARGA Diri dari pandangan manusia2.. supaya tidak ditimpa fitnah yg merosakkan..

Yg kome2 tgk ni..geng tutup atau balut rambut je..bknnya die jg maruah Dan HARGA Diri die..so?? So so scandalous..

Tahla labu..tepuk dada tny selera..off course definisi msg2 berbeza..aaaaaaaaaa ( ooo den tgh nganga mulut tny selera nk mkn apa ni...perut nyanyi lagu keroncong.. kehkehkeh)
Quote bellaamsar 26-8-2022 02:53 PM
Kadaisaku replied at 26-8-2022 02:48 PM
Rocketfuel ni company based on elit punya agent ke? Lain macam tarik retis hijab jadi macam pornstar ...

Mcm agen sugar baby pulak kan
Quote Prickford 26-8-2022 02:59 PM
Sheolls ni la kan yg asik2 dress up buat tudung macam rambut. Siap buat tudung terkepak2 macam rambut. Tah hape2. Sorry la dik, kau bukan zaman hakak. Ni pon hakak jumpa gambar kau dik konon pakai wig bawah key.
masyamasyitah.jpg


Quote Aneem 26-8-2022 03:03 PM
Trying hard sgt ni.
Nak seksi tapi badan cekediang, bertutup pulak gambut.
Buka je lain kain lapik kepala tu.
Gimas aku nengok.
Quote pembacagosip 26-8-2022 03:13 PM
msdummy.2018 replied at 26-8-2022 02:45 PM
Betul kaka..nmpk sgt pki tudung sb trpksa.

tapi masa join ceria pop star ke apa ntah rancangan kanak2 tu dia mmg pakai tudung dah
Quote msdummy.2018 26-8-2022 03:33 PM
pembacagosip replied at 26-8-2022 03:13 PM
tapi masa join ceria pop star ke apa ntah rancangan kanak2 tu dia mmg pakai tudung dah

I know...tp dh umur pnjg pun xfhm konsepntusung tuh apa kan...nmpk sgt dia mcm dipksa..fhm tak dipksa? Ada certain budak2 ya...parwnts mmg pksa pakai tsung dr umur 3thn 5thn lah apalah...konon2 nk biasakan..sdgkan ht dia xnk pki tdg pun....

Mcm ank aku dia terang2 ckp xnk pki tudung..takkan aku nk libas nk pksa dia...so aku slowly2 terang2 apa bagusbya pakai tdg.lama2 dia terbuka hati...pki tdg sb sndr nk pki...walau skrg kdg2 on off..tp nmpklah effort dia sndr nk cover aurat...

Najwa latiff tuh, si aina abdul, even korang punya yuna tuh berpesen gak...walau hauk tp xderlah nk nmpk menyeksa...
Quote dekmieDandy 26-8-2022 03:33 PM
oooo ingat ke dengan budak yang rumors dia khawin tu

Lihat semua komen(42)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 12:02 AM GMT+8 , Processed in 0.088088 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top