CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nora Danish Dikritik Pakai 'Romper' Nak Buktikan Badan Kurus

22-9-2022 05:48 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 7805| Komen: 52|Original author: LilRose

Description: Cantik Nora Danish memakai ‘bodysuit’ dalam satu muat naik di Instagramnya.
Cantik Nora Danish memakai ‘romper’ dalam satu muat naik di Instagramnya.

Kredit foto: IG

Bagaimanapun, perkongsian video dirinya menggayakan baju berlengan panjang berwarna putih dengan potongan pada bahagian kiri dan kanan pinggang membuat netizen berbulu hati.

Biarpun ramai memuji tubuh langsingnya yang cantik memakai sebarang fesyen, ada netizen mendakwa pelakon itu sengaja berbuat demikian demi membuktikan tubuhnya yang semakin kurus. Dah macam baju renang digayakan dengan seluar panjang pula!



Justeru, segelintir netizen berharap agar pintu hati Nora terbuka suatu hari nanti untuk berhijab menutup aurat.


Kredit foto: IG

Tubuh cantik rugilah kalau tidak ditayang, betul tak? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote babelina 22-9-2022 05:57 PM
heran ke dia.. lg di kecam lg dibuat nya..
Quote lyshafull 22-9-2022 06:14 PM
Lama lagi bulan 4 ni huhuh
Quote matchstick 22-9-2022 06:41 PM
Dh kertu gigih nk berpesen style org muda lagi..
Quote surih07 22-9-2022 06:59 PM
Harap tak edit la
Quote jihyomelly 22-9-2022 07:03 PM
pakai la puas2 sexy2 nanti ramadhan tiba ramadhan tiba terus salin kulit menghormati bulan ramadhan..qhatam al quran ✅ terawih ✅ buka posa ✅ baju menutup aurat ✅
Quote iraizz 22-9-2022 08:15 PM
matchstick replied at 22-9-2022 06:41 PM
Dh kertu gigih nk berpesen style org muda lagi..

Hahaha midlife crisis
Quote dudaberhias 22-9-2022 08:19 PM
lantak la dia nak pakai apa pun... badan dia...
lagipun heshe pun dah basi dan dekat nak menopos dah pun ada juga manusia masih sibuk pasal retis ni...
Quote gekkou 22-9-2022 08:21 PM
lantak la deme
dah besar
dah baligh
dah berlaki
jaga family sendiri sudah
hujung2 pakai tudung dada terjojol
seluar ketat bontot bergegar
tapi asal pakai tutup kepala dikira mulia
Quote amyza 22-9-2022 08:30 PM
Cantik seluar dia, berkenan pulak. Apa lah rahsia dia perut kempis yek. I kalau tak mkn elok jer perut, lepas makan abis buncit yg tak boleh cover² dah. Huhu
Quote lattehazelnut 22-9-2022 09:18 PM
Even body letup mcm maya jama pkai cmni still hodoh bg i..
Ala2 90s pakai seluar baggy spender terkeluar..
Quote Ihateyou5 22-9-2022 10:13 PM
Nak kulit cantik cam diaaaa
Quote Chah21 22-9-2022 11:08 PM
amyza: Cantik seluar dia, berkenan pu ...

Byk ke mkn smpai xleh cover ????
Quote Perawankota 23-9-2022 02:09 AM
Seluar tu lawo.. Tapi bila dia pakai.. Ermm.. Asalkan ko bahagia k
Quote Tunan 23-9-2022 03:46 AM
jihyomelly replied at 22-9-2022 07:03 PM
pakai la puas2 sexy2 nanti ramadhan tiba ramadhan tiba terus salin kulit menghormati bulan ramadhan. ...

Doalah yg elok2
Idola kesayangan pun gitu juga dulu
Tutup time ramadhan je
Pastu terus tutup dan wangi sentiasa
Quote rbmy 23-9-2022 07:01 AM
jihyomelly replied at 22-9-2022 07:03 PM
pakai la puas2 sexy2 nanti ramadhan tiba ramadhan tiba terus salin kulit menghormati bulan ramadhan. ...

HAHAHAHHAHAHAHA
DEEP!!! puasa lgi 6 bulan.
Quote chandrahusin 23-9-2022 08:37 AM
.. membuat netizen berbulu hati
apoo???
Quote epullipan 23-9-2022 09:35 AM
ya nora kami tau anda kurus.done
Quote Shayang 23-9-2022 09:44 AM
surih07 replied at 22-9-2022 06:59 PM
Harap tak edit la

Tak silap tu bukan gambar tapi video dia berjalan depan cermin.


Quote Shayang 23-9-2022 09:54 AM
dudaberhias replied at 22-9-2022 08:19 PM
lantak la dia nak pakai apa pun... badan dia...
lagipun heshe pun dah basi dan dekat nak menopos dah ...

Rutin harian netizen bangun pg buka ig artis cari yg mana tak bertudung then tegur pasal aurat esok pg repeat lagi menda yg sama

Aku lg suka baca komen2 netizen yg akan tanya lawa laa top tu tp kalau saya pakai mesti lemak melebeh kat tepi, atau komen2 lain yg tanya lipstick cantikla nk spill please code apa, cantik cermin tu beli kat mana ye?
Semak giler komen2 polis aurat ni

Lihat semua komen(52)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 12:31 AM GMT+8 , Processed in 0.074425 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top