CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Peliknya Pipi, Mata, Hidung?" Apa Jadi Dengan Muka Fathia Latiff? Buat Pembedahan Plastik Ke?

16-11-2022 11:11 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12675| Komen: 110|Original author: Saiful

Description: Sekian lama tak dengar cerita atau kontroversi mengenai Fathia Latiff, nampaknya namanya kembali menjadi bualan.
Sekian lama tak dengar cerita atau kontroversi mengenai Fathia Latiff, nampaknya namanya kembali menjadi bualan.

Semuanya berpunca apabila pelakon ini memuat naik gambar terbaharunya.


Foto: IG

Dalam foto tersebut, Fathia dilihat memakai baju berwarna biru.

Di ruangan komen ramai yang perasan perubahan pada wajahnya.


Kata mereka nampak lain sangat berbanding dahulu.

Pipi, mata, hidung? Buat pembedahan palstik ke? 


Namun ada juga yang kata ia mungkin sekadar filter atau teknik solekan.



Tahun lepas pun pernah kecoh bila ramai yang mendakwa  Fathia melakukan perubahan pada wajah berdasarkan foto yang dikongsi dalam media sosial namun telah dinafikan olehnya.




Asalkan Fathia bahagia tak gitu? -CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bawaku_terbang 16-11-2022 11:16 AM
muka mcm anjolie dah
Quote roti_banjir 16-11-2022 11:17 AM
relevan lagi ker minah nih dlm industry??????

NEXT....
Quote ell2026 16-11-2022 11:17 AM
dah jadi rupa anju
Quote akuMNdia 16-11-2022 11:18 AM
teknik makeup jer kott
Quote noorhairiahma 16-11-2022 11:25 AM
tak nampak dah FATHIA.

rupa orang lain dah.
Quote elzy 16-11-2022 11:26 AM
ell2026: dah jadi rupa anju


thanks komen on my behalf coz I baru nak komen camtu juga.. Part hidung serupa anju, obviously..
Quote kamexkame 16-11-2022 11:28 AM
elzy replied at 16-11-2022 11:26 AM
thanks komen on my behalf coz I baru nak komen camtu juga.. Part hidung serupa anju, obviously..
...

Yes mmg cam anju dah. Sayang betul
Quote elzy 16-11-2022 11:30 AM
kamexkame replied at 16-11-2022 11:28 AM
Yes mmg cam anju dah. Sayang betul

Elok-elok natural beauty, buat sana sini.. sejenis kufur nikmat.
Quote puteribunga 16-11-2022 11:40 AM
nampak tua tak selari ngan usia
Quote HoneyManjer 16-11-2022 11:47 AM
lananodin tu rilek sajah showoff transformation dia...kuikui
Quote hatikutertutup 16-11-2022 11:50 AM
Nak tanya jugak dia ni start jadi toing toing sejak kes tetek dia viral itu ke yg jogek itu? Sbb aku prasan after that dia macam lost
Quote doubleA 16-11-2022 11:52 AM
Cantik baju biru dia tu
Quote chandrahusin 16-11-2022 11:53 AM
Secantik2 nya lah Fathia ni dulu
Sayang betul
Quote seri_mawr 16-11-2022 12:01 PM

iouls pun nmpk ni jua..

serupa anju....
Quote Lavender_Violet 16-11-2022 12:03 PM
Ramai yg ckp dah rupa Anju....termasuk aku
Quote ciksom 16-11-2022 12:13 PM
Ya la macam muka anju.
Quote virgo19 16-11-2022 12:14 PM
hatikutertutup replied at 16-11-2022 11:50 AM
Nak tanya jugak dia ni start jadi toing toing sejak kes tetek dia viral itu ke yg jogek itu? Sbb aku ...

Rasanya sebelum tu lagi mmg dah lost. Sbb dia lost la dia kawan dgn budak2 bigo tu kan.. sampai terkantoi tek2 dia.
Quote asudau 16-11-2022 12:17 PM
sayangnya, dia ni dah original lawa dah Allah bagi...huhu
Quote pembacagosip 16-11-2022 12:18 PM
kesian ye...dulu muka elok cantik sgt...zaman mendoniaaa arianna rose
tapi gitu la bila ko kufur nikmat

Lihat semua komen(110)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 07:52 AM GMT+8 , Processed in 0.090044 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top