CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dah Pakai Niqab Pun Masih Layak Jadi Model LV.. Proud Of You Lofa", Netizen Bangga Dengan Pencapaian Neelofa

27-1-2023 11:14 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 21684| Komen: 370

Description: Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd Noor, satu nama yang tak perlu diperkenalkan lagi di Malaysia. Seorang figura hebat yang memiliki pesona wanita yang bukan sahaja berkarisma, berbakat ma ...



Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd Noor, satu nama yang tak perlu diperkenalkan lagi di Malaysia. Seorang figura hebat yang memiliki pesona wanita yang bukan sahaja berkarisma, berbakat malah juga ikon usahawanita yang sangat berjaya.

Sejak mengambil keputusan untuk berniqab pada Oktober 2020, rezekinya tetap mencurah-curah ditambah pula dengan kehadiran cahaya mata pertamanya, Muhammad Bilal.

Dalam satu hantaran terbaru di Instagramnya, Neelofa memuat naik dua keping gambar dengan kapsyen ringkas berbunyi "When they say “We’ll be with you shortly, madam” @louisvuitton".


Hasil dari perkongsian hantaran itu telah menimbulkan rasa bangga di kalangan netizen diatas kejayaan yang dikecapi oleh isteri kepada Pendakwah Bebas, Muhammad Haris Mohd Ismail itu.

Rata-rata memuji dan tumpang berbangga melihat Neelofa tetap dipilih menjadi model jenama terkenal dunia meskipun berniqab.



Jadi tidak hairanlah kenapa Neelofa sentiasa menjadi idola ramai bukan sahaja dikalangan peminat malah juga turut disenangi oleh rakan-rakan selebriti wanita. 




Semoga penghijrahan dan kejayaan Neelofa sentiasa menjadi sumber ispirasi untuk muslimah yang lain. - CARI




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 27-1-2023 03:20 AM
layak jd model LV? tapi masalahnya official instagram LV ke Coach  ke Longchamp tu tak tag deorang pun cam gitu kaka pun boleh ambil pic dengan beg ke dompet LV berlatarkan background berkedut tapi posing fefeeling next top model... @Acikgomen lagi lah siap boleh posing2 dengan beribu beg LV lagi... heshe beli murah2 jah yang reject kilang punya dari official guangzhou factory...
Quote Cleocatra 27-1-2023 03:36 AM
Sundal kelantan kembali lagi….
Quote jejaka_hensem 27-1-2023 03:41 AM
dudaberhias replied at 27-1-2023 03:20 AM
layak jd model LV? tapi masalahnya official instagram LV ke Coach  ke Longchamp tu tak tag deorang p ...

Sis,bagi la satu dua hari lobenak2 tu berbanggah dgn tuan mereka.tak baik tau buat dorang camni.
Quote Realpeople17 27-1-2023 03:53 AM
Netizen bangga, netizen kagum, netizen peghak, netizen jakun and so on. Jgn pukul rata netizen. Tu benak2 je.

*Saya tinggalkan bnda yg paling saya suka iaitu kecantikn dunia.*

Quote Cleocatra 27-1-2023 04:08 AM
Kenapa si neelongkang ni limited komen kat pos gambo ni? Gambo syok sendiri. Ni macam miss keling khan la, tengah syok dengan brand Loro Piana. Gigih si mak sundal tua dok ulang banyak kali fav anak keling dia. Dia ingat orang Malaysia tak tahu brand tu agaknya.
Quote wikedsaikel 27-1-2023 04:40 AM
Niqab pastu nampak bentuk bahu, lengan semua? Wow
Quote Perawankota 27-1-2023 04:49 AM
Kalau mcm ni kita panggil model untuk brand ke?
Quote bungarose 27-1-2023 06:00 AM
Mo yg samer
Sendiri shoot sendiri upload sendiri claim duta
Quote ReginaGeorge 27-1-2023 06:04 AM
Ini semua dunia jah…
Quote boudinniA 27-1-2023 06:43 AM
Berbakat??
Netizen bangga dgn kejayaan dia jadi model brand LV...model ke??
Menjadi idola ramai??

Masih tidak mampu tinggalkan dunia dan glamour spt mana yg dia selalu cakap.
Dan ape fesyen niqab dia tu? Yg gambar dgn suami dia tu.
Quote anakkerengga 27-1-2023 07:03 AM
Sjk bila pula dia jd model LV.. aduiiiiii… mmg benak sungguh…
Quote AbdulSmokeyy 27-1-2023 07:30 AM
Dah berniqab pun masih pegi party lagho yg menghidangkan arak apalah sgt setakat masih amik gamba pakai brg berjenama buh kt ig sendiri. This is jah niqob terpaling internationale hokay.
Quote asudau 27-1-2023 07:33 AM
kalau dah benak tu, sentiasalah membenak..
Quote orkid_amani 27-1-2023 08:02 AM
dudaberhias replied at 27-1-2023 03:20 AM
layak jd model LV? tapi masalahnya official instagram LV ke Coach  ke Longchamp tu tak tag deorang p ...

LV china ni ada gred jugak kan..cepat kelupas tak? syg la hai nak perabih duit beli handbag mahai2 sbb handbag aii kena masuk locker..boleh show off mcm jln kat red carpet dari entrance ke locker opis jaxberbaloi rasa pakai handbag memahal bawak p opis..ada skali tu masa awai2 masuk kerja dulu dapat bonus aii beli handbag guess..tu pun yg offer
lbh selesa pakai bagpack sbb nk bawak laptop & nk sumbat documents sbb slu outstation
Quote chocobozhere 27-1-2023 08:02 AM
Dia pakai skirt pendek ke ni?
Quote wadiunong 27-1-2023 08:08 AM
iols tak pernah nak mencapub any topik pasal Jah ni. Tapi kali ni iols nak komen sebab netizen/ karats yg benak2 sokmo.

memang benak abadi kot. asal tag je nama brand yg dipakai, consider retis tu dah jd duta ka? hanatttt
Quote orkid_amani 27-1-2023 08:10 AM
Selagi xdak unboxing dari brand tu aii tak percaya laaa..nk tgk video unboxing mcm Scha & Diyan tuu
Quote hzln 27-1-2023 08:22 AM
Najis apa aku baca pagi2 nih
Quote HelgaPataki 27-1-2023 08:27 AM
Photoshop ke sbb badan nampak kurus?????

Lihat semua komen(370)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-3-2023 09:12 AM GMT+8 , Processed in 0.148915 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top