CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Akhirnya Neelofa Mengaku Hamil! Dah Masuk Trimester Kedua, "Tak Ada Alahan Teruk, Lagi Mudah Daripada Mengandung Bilal"

14-3-2023 12:42 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16117| Komen: 222|Original author: Saiful

Description: Neelofa akhirnya mengesahkan dia sedang mengandung anak kedua dan kini kandungannya sudah memasuki trimester kedua."Iya, doakan yang terbaik untuk saya. Rasanya semua dah nampak, kan? Usia kandungan h ...
Neelofa akhirnya mengesahkan dia sedang mengandung anak kedua dan kini kandungannya sudah memasuki trimester kedua.

"Iya, doakan yang terbaik untuk saya. Rasanya semua dah nampak, kan? Usia kandungan half way to go!


Foto: IG

"Setakat ini semuanya baik-baik sahaja. Bukan mudah sebab ada anak kecil lagi tapi syukur semua doakan saya," katanya kepada mStar.

Tambah Neelofa, kehamilan keduanya itu disifatkan lebih mudah berbanding ketika mengandungkan anak pertama, Muhammad Bilal.

Dia dan suami iaitu Haris Ismail juga tidak kisah soal jantina anaknya dan sudah melakukan persiapan bagi menyambut kehadiran cahaya mata kedua tidak lama lagi.


"Alhamdulillah, kehamilan kali ini saya tidak mengalami alahan teruk. Ini pun dah anak kedua jadi sudah terbiasa dan tahu untuk mengatur semuanya.

"Persiapan pun semua dah ada dan siap bagi menanti kelahirannya... soal jantina kami tidak kisah."




Untuk rekod, Neelofa mendirikan rumah tangga dengan Haris pada 27 Mac 2021 dan hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan cahaya mata sulung diberi nama Muhammad Bilal pada 29 Januari tahun lalu. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Suchi 14-3-2023 12:44 PM
Tahniah
Biasa kalau kurang alahan anak lelaki tp ada juga yg ank perempuan pun takde alahan.
Tak kisah la baby apa janji sihat sempurna takde masalah.
Quote beta_carotene 14-3-2023 12:44 PM
Tu je la pencapaian korg lakibini
Jah stenby nk lahirkan sedozen anak PU
Quote laksmanabentan 14-3-2023 12:48 PM
Alhamdulillah... rezeki...
da boleh pencen jaga anak2 ler lepas nih yaaa....
Quote kikilalapooh 14-3-2023 12:49 PM
beta_carotene replied at 14-3-2023 12:44 PM
Tu je la pencapaian korg lakibini
Jah stenby nk lahirkan sedozen anak PU

sskjp khennnnn. jenis bangsa yang anak berderetttttt.
Quote zuliana29 14-3-2023 12:50 PM
haih cerita basi
tahniah dapat second bebi..
Quote Geeayden 14-3-2023 12:51 PM
Alhamdulillah, tahniah hjh, moga urusan sepanjang kehamilan dipermudahkan oleh Allah
Quote Dodod 14-3-2023 12:51 PM
tahniah ler.. moga sihat dan dimudahkan segalanya.. benda baik kita doakan..
Quote Madel 14-3-2023 12:54 PM
Sakit hati la tu, cerita pasal dia lenyap di socmedia
Tup2 kisah Kamal kena cota mengegarkan dunia hiburan, dan2 dia pun nak menyibuk
yeeehhh
Quote Pak.dolla 14-3-2023 12:56 PM
Edited by Pak.dolla at 14-3-2023 04:58 AM

Lantak ko ler...itu ler pancapaian ko...yg sungguh membagakan benakians....
Quote MilanAdelynn 14-3-2023 01:02 PM
Cerita Kamal kena cota di sana sini, dia pun dan² declare pregnant. Gitu jah curi spotlight. Nak hala kat dia saja.
Quote likilu 14-3-2023 01:05 PM
Maaf ye, sekarang I lebih berminat cerita abang ipar dia

[Ig]https://www.instagram.com/p/Cptit9uBSK0/?igshid=YmMyMTA2M2Y=[/ig]

Tgk komen komen, kata dia buat comeback. Means sebelum kawen dia kayuh, sepanjang kawen dia tak kayuh pun, now baru start balik?

Kita perhatikan post terbaru lagi
[Ig]https://www.instagram.com/p/CpwY9twhy2s/?igshid=YmMyMTA2M2Y=[/ig]

Smoke rupanya dia ni, tapi kenapa baru setahun lepas pick up balik smoking lepas lama stop? Apa yang berlaku sejak setahun lepas?

Quote greantea 14-3-2023 01:08 PM
tahniah. teruskan beranak. benda baik kan. y penting ada berita utk mengatasi berita2 lain.
Quote greantea 14-3-2023 01:09 PM
tahniah. teruskan beranak. benda baik kan. y penting ada berita utk mengatasi berita2 lain.
Quote makadek 14-3-2023 01:11 PM
Makbul juga doa acik2 porem tahniah jah
Lps habis pantang 3 bulan semoga berisi semula tau... 5tahun 4 anak ok sgt
Quote GegarVaganja 14-3-2023 01:12 PM
beta_carotene replied at 14-3-2023 12:44 PM
Tu je la pencapaian korg lakibini
Jah stenby nk lahirkan sedozen anak PU

Alhamdulillah amin.
Ganja mendoakan lagi 12 orang anak2 mereka. Semoga murah lah rezeki untuk terus beranak pinak. Barulah meriah nak jual innai, minum detox.

Quote airmineral 14-3-2023 01:16 PM
alhamdulillah
tahniah iols tumpamg gembira
Quote Cleocatra 14-3-2023 01:24 PM
Tak hingin nak doa ke mu dengan sskjp. Gi melingkup
Quote iluma 14-3-2023 01:25 PM
tahniah jahtek
betul makcik fb kata
tak sempat rehat faraj kawen ngn setad
hhahahhaha
Quote jihyomelly 14-3-2023 01:26 PM
likilu replied at 14-3-2023 01:05 PM
Maaf ye, sekarang I lebih berminat cerita abang ipar dia



stress kot smoking balik..tu la baru je tgk ig dia tadi tetiba timbul dah lama x upload…bunga2 dah kluar b4 luruh ke camne…

baideway tahniah la jah’usap, doa acik porem Allah makbul kan utk branak tiap tahun…dah announce bleh la usap 24 jam

Lihat semua komen(222)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-3-2023 09:08 AM GMT+8 , Processed in 0.104883 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top